Vrednost in nega BMW.

Servis in popravila za vaše vozilo BMW, ki je staro več kot tri leta.

Če ostaneš v formi, boš ohranil mladost – to velja tudi za avtomobile. In avtomobili delujejo podobno kot človek: majhne bolezni so pogosto začetek velikih nadlog. Zlasti, ko se naberejo leta.

Avtomobilom BMW se dobro godi, saj lahko koristijo vrednost in nego BMW, ki sta razviti posebej za modele BMW, ki so stari tri leta in več. To je program tehničnega varnostnega ukrepanja za večno življenje. 450.000 km? Ni pomembno! Vaše vozilo BMW je bilo razvito in proizvedeno prav za ta namen z veliko stroški in veliko strasti. Kar potrebuje zdaj, je strokovna podpora z znanjem in izkušnjami podjetja BMW. Za pravično ceno.

Ker nihče ne pozna vašega vozila BMW bolje od strokovnjakov pri vašem pooblaščenem prodajalcu BMW. Tudi oni skrbijo, da ostanejo v formi, in sicer s strogim programom izobraževanja in usposabljanja ter prek tekmovanj. Prav tako uporabljajo izključno originalne dele BMW. Na dnevni ravni lahko namreč vidijo, kaj se da z njimi doseči: užitek v vožnji, ne glede na število prevoženih kilometrov in model.