Ko enkrat vidite BMW serije 1 s tremi vrati, ga ne boste mogli pozabiti. Ta navdušujoč kompaktni model vozila označujeta živahna eleganca in športni značaj, ki se rojeva iz športne oblike. Močni motorji zagotavljajo nepozabne, dinamične trenutke s portfeljem, ki sega od športnih in učinkovitih 3-valjnih bencinskih in dizelskih motorjev BMW TwinPower Turbo do živahnih 4-valjnih motorjev BMW TwinPower Turbo ter se zaključijo z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo v BMW M135i.

Kateri koli motor že izberete, vedno boste prepričani, da imate pogonski sklop, ki mu ni para v kompaktnem razredu. In sicer zato, ker vozila vključujejo tehnologije BMW EfficientDynamics, vključno s funkcijo Auto Start Stop, prikazovalnikom optimalne izbire prestave in regeneracijo zavorne energije.

Isti motorji so uporabljeni v BMW serije 1 s petimi vrati, ki je zaradi svoje ergonomske notranjosti z neštetimi možnostmi shranjevanja, pa tudi prilagodljivim prtljažnim prostorom, popoln avtomobil za vsakdanjo uporabo. 6-stopenjski ročni menjalnik ali 8-stopenjski menjalnik Steptronic zagotavlja senzacionalno agilnost. S paketi Urban Line, Sport Line in M Sport imate zagotovljen bolj osebni pridih vozila. Zahvaljujoč inteligentnim rešitvam komunikacije in razvedrila iz BMW ConnectedDrive, se BMW serije 1 s petimi vrati spremeni v vmesnik med individualno mobilnostjo in vsakdanjimi dejavnostmi. Ter vas obogati na vaši poti doseganja novih ciljev.

Najsi iščete rabljeno ali novo vozilo BMW serije 1 – tukaj boste našli vse informacije, poročila testov ter ponudbe financiranja in leasinga trenutnih modelov vozil BMW serije 1 – ter seveda tudi trgovca z vozili za vašo testno vožnjo.