NIČ NE VZNEMIRI TAKO, KOT ŽIVLJENJE.

BMW serije 1, 3-vratni.

NIČ NE VZNEMIRI TAKO, KOT ŽIVLJENJE.

BMW serije 1, 3-vratni.

NIČ NE VZNEMIRI TAKO, KOT ŽIVLJENJE.BMW serije 1, 3-vratni.

Kombinirana poraba v l/100 km (116 EffDyn Edition)

3,8-3,4

Kombinirane emisije CO2 v g/km (116 EffDyn Edition)

101-89

Največji navor (Nm) pri 1/min

180/1250

Konec z vsakdanom, čas je za življenje: z BMW serije 1 s 3 vrati. Okreten in kompakten na cesti, športen in moderen po videzu. S sprednjim delom, značilno ledvičko BMW in obokanimi LED žarometi kaže BMW serije 1 svojo športno plat. Na zadku pritegneta pozornost dvodelni LED enoti zadnjih luči v obliki črke L. Ergonomska notranjost s številnimi odlagališči ustvarja prostor za vse potrebe. Učinkoviti in zmogljivi motorji BMW TwinPower Turbo prispevajo velik delež k užitku v vožnji. Izbira za tega vsestranskega trivratnika sega od gospodarnega BMW 116d EfficientDynamics Edition do športnega BMW M140i. Z izvedbami opreme Urban Line, Sport Line ali paketom M Sport dobi še bolj osebno noto. In po zaslugi BMW ConnectedDrive lahko tudi na poti vse kadar koli delite s svojimi prijatelji ali družinskimi člani. To je čisti užitek – to je BMW serije 1.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 1 S 3 VRATI.

Oblika zunanjosti.

Močne linije in velike vstopne odprtine za zrak kažejo, koliko energije se skriva v BMW serije 1. Ploska, osredotočena žarometa, ki sta dodatno na voljo v polni LED tehniki, usmerjata pogled na osrčje sprednjega dela – s kromom obrobljeno dvojno ledvičko. Dinamičen celotni vtis zbudi veselo pričakovanje do užitka v vožnji. Na zadku velika zunanja dela okrovov koles in široka kolotečina poudarjajo tesen stik s cesto. Horizontalne linije še krepijo ta vtis. LED enoti zadnjih luči v obliki črke L sta prava paša za oči in takoj pokažeta, da tukaj cesto osvaja tipičen BMW.

Services & Apps.

V BMW serije 1 imate na poti lahko pri sebi vse, kar vas povezuje z zunanjim svetom in naredi življenje še lepše. Kajti na voljo imate Services & Apps iz BMW ConnectedDrive. Za vse možnosti, ki jih ponuja internet. Za lastno zvokovno sled, vedno in povsod. Za prijetno alternativno, da ne stojite v zastoju, ampak ga sproščeno obvozite.

Vozna dinamika in učinkovitost.

S svojim agilnim temperamentom polnim energije je BMW serije 1 kot ustvarjen za mestni promet. Z motorji BMW TwinPower Turbo in dodatnim 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic hitro doseže vsak cilj. In v načinu ECO PRO iztisne maksimalen doseg. Idealen spremljevalec – napet pri pospešku, sproščen pri porabi.

3,8 – 3,4 l

Najnovejše tehnologije vbrizgavanja, popolnoma spremenljivo krmiljenje moči in turbinsko polnjenje – to je recept za uspeh družine motorjev BMW EfficientDynamics. Pri bencinskih in dizelskih motorjih navor že pri nizkem številu vrtljajev športno plane k višku. Toda, ko je gre za porabo in emisije CO2, ostane BMW serije 1 trdno na tleh – zlasti BMW 116d EfficientDynamics Edition.

BMW SERIJE 1 S 3 VRATI V PREGLEDU.