IZRAZITE SVOJ SLOG.

Modeli in oprema BMW serije 1 s 3 vrati.

IZRAZITE SVOJ SLOG.

Modeli in oprema BMW serije 1 s 3 vrati.

Trendi so za vse, slog pa je nekaj osebnega. In z BMW serije 1 se lahko izrazi. Z modeli Advantage, Urban Line in Sport Line. S športnostjo modela M Sport. In z originalno opremo BMW, s katero svoje vozilo oblikujete še bolj individualno.

IZRAZITE SVOJ SLOG.Modeli in oprema BMW serije 1 s 3 vrati.

Trendi so za vse, slog pa je nekaj osebnega. In z BMW serije 1 se lahko izrazi. Z modeli Advantage, Urban Line in Sport Line. S športnostjo modela M Sport. In z originalno opremo BMW, s katero svoje vozilo oblikujete še bolj individualno.

MODEL ADVANTAGE.

Model Advantage se na zunanjosti in v notranjosti odlikuje s številno funkcionalno opremo, ki je v prid udobju in varnosti. Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj podpira voznika pri vzvratnem parkiranju optično in zvočno. Sprednji meglenki izboljšata varnost pri slabši vidljivosti in padavinah.
Voznik ima korist tudi od asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo zaviranja, multifunkcijskega volana, ki olajša dostop do različnih funkcij vozila, in naprave za prostoročno telefoniranje z USB vmesnikom. Za varno in udobno spravljanje najrazličnejših predmetov, ima vozilo na voljo odlagalni paket z množico praktičnih možnosti za odlaganje. Pomičen sredinski naslon za roko in predpražniki za vse sedeže zaokrožujejo opremo.

MODEL URBAN LINE.

Še bolj svež, moderen, ekskluziven – kot model Urban Line ima BMW serije 1 s 3 vrati nekaj, kar je redko videno na cesti: osebno noto.

 • Zunanjost

  Model Urban Line stoji na atraktivnih 16'' litih alu. platiščih V-spoke 411. Na sprednjem delu dvojna ledvička BMW s prečkami v Oxide Silver mat in okvirjem v kromu visok sijaj določa vidne poudarke. Vložki za dovod zraka spredaj so v črni barvi visok sijaj in imajo, enako kot zadnji odbijač, poudarjeno rebro v Oxide Silver mat. Na sredini v vstopni odprtini za zrak na sprednjem odbijaču nameščeno rebro je lakirano v črni barvi visok sijaj. Na bočnih stenah levo in desno spredaj se nahaja napis modela ''Urban''.
  Pri vzvratnem parkiranju prejme voznik optično in zvočno podporo preko nadzora razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj. Za večjo varnost pri slabih pogojih vidljivosti in neugodnih vremenskih razmerah, je vozilo opremljeno s sprednjima meglenkama.
  Kot alternativna platišča so za Urban Line ekskluzivno na voljo 17" lita alu. platišča V-spoke 412 dvobarvna, srebrna. Na voljo tudi druga platišča.

 • Notranjost

  Že pred vstopom zbudi daljinski upravljalnik na radijski signal z elegantno sponko Pearl Gloss Chrome veselo pričakovanje na vozno doživetje, ki sledi. Pri odpiranju sprednjih vrat padeta v oči vstopni letvi z aluminijastim vložkom in napisom "BMW Urban".
  V notranjosti potniki na elegantnih sedežih v kombinaciji blago/usnje Path v srebrni/Pearl Grey barvi najdejo udobno mesto. Črne notranje obloge iz akrilnega stekla z okrasnimi letvami v Oxide Silver mat in vznemirljiva kombinacija posrednih in neposrednih virov razsvetljave, kot so ambientna razsvetljava, luči na kljukah na vratih in luči v prostoru za noge, poudarjajo dovršen prvi vtis v notranjosti. Barva luči se lahko spreminja od modre na oranžno barvo. Za visoko udobje se voznik in sovoznik nenazadnje lahko zahvalita tudi pomičnemu pokrovu naslona za roko. Na usnjenem športnem volanu z odličnim oprijemom voznik uživa preciznost podvozja BMW.
  Alternativno obstaja možnost odločitve za sedeže v kombinaciji blago/usnje Path v črni/srebrni barvi in bele notranje obloge iz akrilnega stekla z vtisnjeno strukturo ter okrasne letve v Oxide Silver mat.

MODEL SPORT LINE.

Z modelom Sport Line tako in tako dinamičen BMW serije 1 s 3 vrati deluje še bolj hitro in atletsko. Za to so bile prilagojene številne podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti.

 • Zunanjost

  Model Sport Line športno in atraktivno stoji na 16'' litih alu. platiščih Star-spoke 376. Sprednji meglenki, dvojna ledvička BMW s pokromanim okvirjem, črne prečke ledvičke visok sijaj in številni oblikovni poudarki v enaki barvi na sprednjem in zadnjem delu vozila, določajo športne poudarke. Zaključek končne izpušne cevi v črnem kromu in napis "Sport" na bočnih stenah spredaj, poudarjata dinamično usmerjenost Sport Line.
  Pri vzvratnem parkiranju prejme voznik optično in zvočno podporo preko nadzora razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj.
  Kot alternativna platišča so za Sport Line ekskluzivno na voljo 17" lita alu. platišča Star-spoke 379. Na voljo tudi druga platišča.

 • Notranjost

  Pri odpiranju sprednjih vrat, vstopne letve z aluminijastim vložkom in napisom "BMW Sport" kažejo na dinamično usmerjenost Sport Line. Voznik in sovoznik imata na športnih sedežih iz blaga Corner v antracitni barvi z rdečim poudarkom optimalno oporo, črne notranje obloge visok sijaj z okrasno letvijo Coral Red pa ustvarjajo športno atmosfero. Dodatno oporo pri prečnih silah nudi pomični pokrov naslona za roko za voznika in sovoznika. Z usnjenim športnim volanom z odličnim oprijemom in rdečimi kontrastnimi šivi ima voznik popoln nadzor nad vozilom. Športen videz v notranjosti poudarja ekskluziven kombinirani instrument z rdečim poudarkom na specifično oblikovani številčnici in precizno skalo kronografa.
  Z vznemirljivo kombinacijo posrednih in neposrednih virov razsvetljave, kot so ambientna razsvetljava, luči na kljukah na vratih in luči v prostoru za noge, paket luči poudarja dinamičen vtis. Hkrati ima vozilo na voljo asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo zaviranja. Za udobno upravljanje pogosto uporabljenih funkcij vozila je volan opremljen z multifunkcijskimi gumbi. Daljinski upravljalnik na radijski signal z rdečo sponko, odlagalni paket s številnimi dodatnimi odlagališči, naprava za prostoročno telefoniranje z USB priključkom in predpražniki za vse sedež zaokrožujejo ponudbo.
  Alternativno so na voljo tudi športni sedeži iz blaga Corner v antracitni barvi s sivim poudarkom in črne notranje obloge visok sijaj z okrasno letvijo Oxide Silver mat.

MODEL M SPORT.

Za BMW serije 1 z občutkom motošporta je na voljo model M Sport. Od podvozja preko koles do oblike so bile številne podrobnosti prilagojene še bolj športno, v skladu s filozofijo M GmbH – vključno M oznaki na bočnih stenah.

 • Zunanjost

  S podvozjem M Sport in 17" M litimi alu. platišči Double-spoke 383 M s kombiniranimi pnevmatikami je model M Sport odlično prilagojen zahtevam voznikov, ki favorizirajo dinamično vožnjo. Športen videz poudarja paket M Aerodynamics z bočnima pragovoma in odbijačema v barvi vozila ter difuzorskim vstavkom na zadku, ekskluzivno lakiran v kovinski izvedbi Dark Shadow. Dvojna ledvička BMW nosi okvir iz kroma, medtem ko je čelna ploskev devetih prečk ledvičke v črni barvi visok sijaj.
  BMW Individual Shadow Line visok sijaj zaokrožuje športen videz, med drugim s trikotno oblogo, podnožjem in ohišjem zunanjih ogledal v črni barvi visok sijaj. Zaključek končne izpušne cevi je na voljo v kromu visok sijaj. M oznaki na bočnih stenah spredaj in sprednji meglenki kažejo na dinamično usmerjenost modela M Sport.
  Pri vzvratnem parkiranju prejme voznik optično in zvočno podporo preko nadzora razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj. Za model M Sport je možna izbira ekskluzivnega lakiranja v kovinski barvi Estoril Blue. Na voljo tudi druga lakiranja.
  Alternativno je model M Sport na voljo tudi z osnovnim podvozjem ali prilagodljivim M podvozjem in 18" M litimi alu. platišči Double-spoke 461 M v srebrni ali kovinski Ferric Grey barvi s kombiniranimi pnevmatikami.

 • Notranjost

  Pri modelu M Sport sedeža v kombinaciji blago/alkantara Hexagon v antracitni barvi s kontrastnim šivom Royal Blue in v ekskluzivnem M videzu, dajeta vozniku in sovozniku optimalno oporo, medtem ko za visoko udobje skrbi pomični pokrov naslona za roko. Strop BMW Individual v antracitni barvi in notranje obloge iz aluminija Hexagon z okrasno letvijo Estoril Blue mat, na najboljši možen način optično uveljavijo dinamično zmogljivost vozila. Voznik ima vozilo, po zaslugi M usnjenega volana s 3 kraki, opor za palec in multifunkcijskih gumbov, vedno odlično pod nadzorom. Usnjen volanski obroč s premerom 373 mm in M emblemom je prevlečen s črnim usnjem Walknappa s črnim šivom. Kombinirani instrument s preciznejšo skalo kronografa poudarja športno usmerjenost vozila. Z avtomobilskim ključem s sponko v barvi Estoril Blue pa voznik tudi izven vozila ponazarja svojo naklonjenost dinamičnemu slogu vožnje.
  Kombinacija posrednih in neposrednih virov razsvetljave, kot so ambientna razsvetljava, luči na kljukah na vratih in luči v prostoru za noge, prispeva k športnemu vtisu v notranjosti. Hkrati ima vozilo na voljo asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo zaviranja. Odlagalni paket, naprava za prostoročno telefoniranje z USB priključkom in senzor padavin dopolnjujejo kakovostno opremo.
  Notranje obloge so alternativno na voljo v aluminiju Hexagon s črno okrasno letvijo visok sijaj.

PAKETI.

Paketi opreme BMW so prva izbira, ko gre za dodatno opremo vašega BMW serije 1. Povprašajte svojega trgovca z vozili BMW, kateri paketi so na voljo v vaši državi, ali se informirajte preko konfiguratorja vozil na spletnem mestu BMW svoje države.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Z originalno opremo poudarite individualni slog svojega BMW serije 1. In ciljno izboljšate njegovo vsestranskost in fleksibilnost. Tukaj najdete izbiro praktičnih in zelo kakovostnih izdelkov.

 • Transport in prtljaga

  Moderen strešni kovček BMW 320 v beli in antracitni barvi nudi prostor do petim parom smuči z dolžino do 185 cm in je primeren za montažo na vse strešne nosilne sisteme BMW. Preko obojestranskega sistema odpiranja s 3-kratnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, se lahko enostavno natovori in zavaruje pred krajo.
  Univerzalni nosilec je vsestranski pomočnik pri prevažanju. S štirimi poljubno nastavljivimi pritrdilnimi stremeni in dvema natezalnima pasovoma se lahko varno fiksira tudi nepraktičen tovor.
  BMW Junior Seat skupine 2/3 v črno modri barvi raste skupaj z otrokom. Primeren za starostno skupino otrok od pribl. 3 do 12 let (pribl. 15‒36 kg). Pritrdi se s tritočkovnim varnostnim pasom vozila, dodatno pa je možna tudi montaža s sidrišči ISOFIX v vozilu. S tem otroški sedež nudi večjo stabilnost. Hkrati patentirane zračne blazinice in visoki stranici jamčijo optimalno zaščito za glavo v primeru bočnega trka. Po zaslugi spremenljivega nagiba naslonjala, se otroški sedež odlično prilagodi vsakemu sedežu v vozilu. Funkcija zlaganja naslonjala omogoča enostavno prevažanje tudi izven vozila, npr. na potovanjih.
  Držalo za Apple iPad služi za integracijo Apple iPad 2, 3 ali 4. Vključena vtičnica za USB/električni kabel omogoča enostavno montažo na osnovni nosilec sistema Travel&Comfort in s pritiskom gumba ponovno demontažo. Apple iPad se enostavno namesti v okvir držala, ki se lahko obrača za 360°. Različno nastavljivi položaji potnikom zadaj omogočajo, npr. udobno branje, sproščeno razvedrilo ob gledanju videov ali spletno komuniciranje (v kombinaciji z BMW Car Hotspot). Držalo se lahko preko integriranega nastavka na zadnji strani postavi tudi izven vozila.
  Nosilec za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko je lahek, vendar stabilen, in z dopustno obtežitvijo do 60 kg. Zelo enostavna uporaba in možnost prevažanja dveh običajnih/električnih koles (možnost dodatnega montažnega seta za tretje kolo). Funkcija razklopa v vsakem trenutku omogoča enostaven dostop do prtljažnika.

 • Lita alu. platišča

  Kakovostna 19" lita alu. platišča Star-spoke 660 so kovana in lakirana v barvi Orbit Grey s polirano čelno ploskvijo. Set kompletov koles s senzorji RDC in kombiniranimi pnevmatikami runflat, velikost platišč 7,5 J x 19 s pnevmatikami 225/35 R19 88Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 245/30 R19 89Y XL RSC zadaj.
  Kakovostna 19" lita alu. platišča Double-spoke 361 so dvobarvna (črna z rdečim obročem) in zagotavljajo posebej športen videz. Set kompletov koles s kombiniranimi pnevmatikami runflat, velikost platišč 7,5 J x 19 s pnevmatikami 225/35 R19 88Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 245/30 R19 89Y XL RSC zadaj.

 • Oprema za notranjost in zunanjost

  Po meri narejene in zelo odporne črne preproge Basis z visokim robom ter lepo obliko, pred mokroto in umazanijo ne ščitijo le prostora za noge spredaj, temveč tudi noge pred stoječo vlago. Črne preproge za prostor za noge spredaj se čudovito podajo notranjosti.
  LED vstopne letve z napisom BMW so na voljo brez kabelske povezave in svetijo s pomočjo baterij ter elektromagnetnega stikala. Napis BMW zažari v beli svetlobi, medtem ko je obdajajoča površina na voljo v videzu krtačenega legiranega jekla.
  Inovativen Head Up zaslon prikazuje navigacijske napotke in aktualne informacije vozila na transparentnem prikazu v vidnem polju voznika. Podatki so zelo dobro berljivi tudi pri neposrednem sončnem sevanju. Prikažejo se informacije vozila, kot so kazalo zaloge goriva, asistent za uravnavanje hitrosti, omejitve hitrosti ali opozorilo za poledico. Tako se lahko voznik v celoti osredotoči na promet. Izboljšata se varnost in vozno udobje. Head Up zaslon se lahko v mehanični delavnici namesti hitro in s komaj vidno kabelsko povezavo ter kadar koli ponovno razstavi. S pomočjo lastno razvite aplikacije za BMW Head Up zaslon se lahko upravljajo vse nastavitve zaslona in izbira prikazanih informacij. BMW Head Up zaslon prejme svoje navigacijske podatke preko WiFi in sicer z aplikacijo, ki sta jo razvili podjetji Garmin in BMW. Aplikacija se namesti na pametnem telefonu. Brezplačna posodobitev aplikacije za navigacijo je možna enkrat letno. Obe aplikaciji sta brezplačni in na voljo za operacijska sistema Android in iOS.
  Eleganten in priročen BMW Bluetooth Headset se lahko upravlja s tipko ali glasovnim upravljanjem v kombinaciji z združljivim mobilnim telefonom ter s tem zagotavlja največjo možno varnost. Silikonski čepi v treh velikostih in dodaten ušesni lok skrbijo za visoko udobje nošenja.
  BMW Natural Air je udobna rešitev za osvežujoče doživetje dišave v notranjosti s pomočjo držala za dišave. Ta se lahko enostavno in hitro namesti na vsako prezračevalno rešetko v vozilu in kot bi mignil napolni z dišavo po vaši izbiri. Menjava dišav je zelo enostavna. Intenzivnost dišave se lahko brezstopenjsko uravnava ročno. BMW Natural Air Starter Kit je sestavljen iz držala, ki je barvno usklajen z notranjostjo vozila, in polnila z dišavami Purifying Green Tea, Energizing Tonic in Balancing Amber. Iztekanje ni možno, ker polnilo z dišavo ne vsebuje tekočine. Ustvarite prijetno atmosfero dobrega počutja in ambient za še več užitka – s posebej za BMW razvitimi dišavami iz naravnih eteričnih olj.
  Etui za ključe Urban združuje kakovostno usnje z inovativno kovinsko sponko in se optimalno poda dinamičnemu značaju vozila. Ključ, ki se tesno prilega etuiju, je zaščiten pred praskami in se enostavno izvleče. V črni/svetlo sivi barvi kot odlična dopolnitev za Urban Line.