Divji, uporniški, edinstven. BMW serije 2 Coupé ima vse, kar definira športni kupe. Nezamenljiva atletska oblika simbolizira vozno dinamiko, ki ga postavlja na čelo v njegovem razredu. Idealna razporeditev osne obremenitve v razmerju 50 : 50 in močni motorji BMW TwinPower Turbo odlikujejo kupe, enako kot inteligentni ukrepi BMW EfficientDynamics. Absolutni vrhunec doseže svojo dinamiko v M240i, ko kupe od 0 do 100 km/h pospeši s hitrostjo, ki jemlje sapo. V skladu z njegovim motom. Užitek v vožnji. Kompakten.

Lagoden videz, kompaktna sorazmerja – to so značilnosti prvega BMW serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertiran oblikovni jezik s kratkimi previsi karoserije, močnimi linijami in mišičastim zadkom izžareva samozavesten značaj. Luxury Line, Sport Line in paket M Sport ter bogata originalna oprema BMW dodatno krepijo ta značaj. BMW serije 2 Cabrio ne sledi nikomur, ampak utira svojo pot. Še bolj vročekrven: BMW M240i. S svojim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo sprosti silovito plat kabrioleta in ne pospeši le turbulenc, ampak predvsem užitek v vožnji.

Prostoren, vsestranski, dinamičen. S svojimi kompaktnimi, močnimi sorazmerji in raztegnjenimi linijami BMW serije 2 Active Tourer iz vsakega zornega kota izžareva čisto športnost. Zaradi zunanje kompaktnosti je njegova prostornost še toliko bolj osupljiva: pomični in zložljivi sedeži, zložljivo dno v prtljažniku in številne možnosti za shranjevanje nudijo veliko manevrskega prostora za funkcionalnost. BMW 225xe iPerformance Active Tourer nudi s kombinacijo BMW eDrive in bencinskega motorja električno vozno doživetje in neomejeno mobilnost.
 

Za razburljiv vsakdan in udobna potovanja: s svojim velikodušnim prtljažnikom, do sedmimi sedeži in neštetimi možnostmi za spravljanje ter odlaganje se BMW serije 2 Gran Tourer prilagodi vsem komfortnim potrebam. Poleg inteligentnega koncepta, s svojimi atletskimi potezami in 3 ter 4-valjnimi motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo z velikim navorom, vsekakor izžareva športno figuro.