SLEDITE SVOJI POTI. IN VZEMITE VES SVET S SEBOJ.

Services & Apps iz BMW ConnectedDrive v BMW serije 2 Active Tourer.

Komunikacija, informacije in razvedrilo – s Services & Apps iz BMW ConnectedDrive doživite mobilnost povsem v novi obliki.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Oprema ConnectedDrive Services je osnova za inteligentne storitve BMW ConnectedDrive, ki vas na poti oskrbujejo s številnimi informativno-razvedrilnimi vsebinami in servisnimi ponudbami.
Sem sodi tudi BMW Online, ki vam omogoča dostop do aktualnih informacij glede na lokacijo, kot so vreme, novice, spletno iskanje preko GoogleTM ali funkcije Office. Poleg tega se lahko storitve in funkcije, kot so spletne kamere, parkirne informacije, potovalni in hotelski vodič, v meniju „Aplikacije“ sestavijo individualno po vaši meri.
Enako ekskluzivna je udobna, varna in časovno neomejena uporaba aplikacij za pametne telefone. Oprema ConnectedDrive Services omogoča dostop do BMW ConnectedDrive Store, kjer se storitve in aplikacije lahko kadar koli sestavijo glede na individualne potrebe. Poleg tega nudi oprema ConnectedDrive Services še veliko več, zaradi česar je vsaka vožnja v BMW novo doživetje.

HITRA POMOČ V SILI.

HITRA POMOČ V SILI.

Inteligentni klic v sili omogoča hitro, ciljno pomoč v izrednih razmerah in podporo prek usposobljenega osebja 24 ur na dan – v vašem jeziku, tudi če ste v tujini. V primeru hude nesreče s sprožitvijo zračnih blazin ali aktiviranjem napenjalnikov varnostnih pasov, sistem avtomatsko sproži inteligentni klic v sili. Preko integrirane kartice SIM v vozilu – torej neodvisno od mobilnega telefona uporabnika – se pomembni podatki za reševanje, kot so točen položaj vozila, informacije o resnosti nesreče in morebitna nevarnost telesnih poškodb potnikov, posredujejo na klicni center BMW. Klicni center BMW takoj obvesti najbližji center za usklajevanje reševanja in preko telefona skrbi za žrtve nesreče do prihoda reševalnih ekip. Klic v sili se lahko sproži tudi ročno, npr. za pomoč drugim udeležencem v prometu.

Kako deluje inteligentni klic v sili?

BMW TELESERVICES.

BMW Teleservices je inteligentna povezava voznika, vozila in BMW. Storitev po potrebi prenaša podatke vozila na BMW in posreduje objavo, ko je na vrsti servisni termin. Vaš prednostni pooblaščeni servis BMW lahko dostopi do podatkov in pripravi vse, kar je potrebno za eventualni servisni termin. Tako se lahko npr. že pred obiskom mehanične delavnice naročijo potrebni nadomestni deli. Pooblaščeni servis BMW stopi v stik z vami, ko nastopi čas za servis vašega vozila. Nekatere težave se po zaslugi BMW Teleservices lahko odpravijo celo preko dostopa na daljavo in brez obiska mehanične delavnice.

CONCIERGE SERVICE.

Ste vedno želeli vedeti, kakšen je občutek, ko imate na voljo osebnega butlerja? Sedaj je to mogoče: s Concierge Service iz BMW ConnectedDrive. S to udobno storitvijo preko pritiska gumba vzpostavite povezavo z našim agentom v klicnem centru BMW, ki vam med potjo stoji ob strani kot „osebni asistent“.
Bodisi iščete določeno restavracijo, bančni avtomat v bližini bodisi dežurno lekarno – agent v klicnem centru BMW vam je vselej na voljo in vam po želji pošlje ustrezne naslovne podatke neposredno v vaš navigacijski sistem. Concierge Service je uporabna neodvisno od vašega mobilnega telefona, doma ali v tujini, 24 ur na dan, sedem dni v tednu in brez dodatnih doplačil za vas. Pogoj za uporabo je oprema ConnectedDrive Services.

MUSIC ENTERTAINMENT.

Na poti lahko v svojem BMW doživite veliko. Ker prava glasba spremeni pot v doživetje, so glasbene aplikacije tiste, ki v vsaki situaciji predvajajo pravo pesem. Zdaj si lahko za vožnjo na delo, po nakupih ali na dopust oblikujete svojo radijsko postajo, izbirate glasbo iz široke ponudbe zvočnih knjig ali pretočno predvajate lastno glasbo – neposredno v svojem BMW z opremo ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Internetno doživetje velike hitrosti.

BMW Car Hotspot LTE omogoča neprekosljivo visokohitrostno internetno doživetje do osmim uporabnikom. Za samo napravo je potrebna le kartica SIM s podporo LTE. Mobilna dostopna točka se lahko namesti enostavno, po zaslugi integrirane baterije pa se lahko uporablja tudi izven vozila.