NAPOVED NAMESTO IZPOVED.

Izvedbe in oprema BMW za BMW serije 2 Coupé.

NAPOVED NAMESTO IZPOVED.

Izvedbe in oprema BMW za BMW serije 2 Coupé.

Moderen pionir ali dinamičen atlet? Vsak se sam odloči, kakšen značaj bi želel vtisniti BMW serije 2 Coupé. Za individualno oblikovanje BMW serije 2 Coupé sta vam na voljo možnosti opreme Sport Line in Luxury Line. Kdor želi že tako in tako osupljivo športnost še izpopolniti, lahko izbere paket M Sport, da sprosti neukročeno plat svojega BMW serije 2 Coupé. Z originalno opremo BMW so na voljo neštete možnosti za individualizacijo.

NAPOVED NAMESTO IZPOVED.Izvedbe in oprema BMW za BMW serije 2 Coupé.

Moderen pionir ali dinamičen atlet? Vsak se sam odloči, kakšen značaj bi želel vtisniti BMW serije 2 Coupé. Za individualno oblikovanje BMW serije 2 Coupé sta vam na voljo možnosti opreme Sport Line in Luxury Line. Kdor želi že tako in tako osupljivo športnost še izpopolniti, lahko izbere paket M Sport, da sprosti neukročeno plat svojega BMW serije 2 Coupé. Z originalno opremo BMW so na voljo neštete možnosti za individualizacijo.

PAKET M SPORT.

Ekstremna športnost za cesto: s paketom M Sport lahko divji značaj BMW serije 2 Coupé postane viden za vsakogar. Skupaj z vključenim paketom M Aerodynamics postavlja jasne klicaje – ne le s svojim videzom, ampak pri vsaki športni vožnji.

 • Zunanjost

  Paket M Sport s podvozjem M Sport in paketom M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnimi pragovi in podaljšanim zadnjim odbijačem, nagovarja posebej športne voznike. Velika 17" M lita alu. platišča Double-spoke 460 M poudarjajo atletsko postavo. Izvedba BMW Individual High Gloss Shadow Line z okvirji bočnih oken, podnožjema zunanjih ogledal in trikotnima oblogama ogledal se kaže v črni barvi visok sijaj. Osem širokih prečk rešetke hladilnika v obliki ledvičke s čelno stranjo v črni barvi visok sijaj, M oznaka na boku, pokromana zaključka končnih izpušnih cevi in ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi Estoril Blue čudovito zaokrožujejo športni vtis.
  V paketu M Sport so na izbiro tudi druga razpoložljiva lakiranja, kot so kovinsko Mineral Grey, kovinsko Sapphire Black, kovinsko Glacier Silver, kovinsko Mineral White, nekovinsko Alpine White in kovinsko Melbourne Red.
  Alternativno so na voljo 18" M lita alu. platišča Double-spoke 461 M in izvedba Chrome Line.

 • Notranjost

  V notranjosti vas paket M Sport pozdravi z M vstopnimi letvami in športnima sedežema za voznika in sovoznika z oblazinjenjem v kombinaciji blago Hexagon/alkantara v antracitni barvi z modro paspulo in ekskluzivnim M videzom. Za športno atmosfero skrbijo pozdravna luč spredaj in zadaj ter ambientna razsvetljava spredaj, zadaj, v prostoru za noge in v odlagalnem predalu sredinske konzole, ki se lahko spreminja v ekskluzivnih barvah oranžne/rdeče ali bele. Športno naravnanost poudarja tudi notranja obloga v aluminiju Hexagon z okrasno letvijo v Estoril Blue ali črni barvi. Nad glavo skrbi strop BMW Individual v antracitni barvi za športen videz. Nadaljnji poudarki paketa M Sport so M podpora za stopalo za voznika, krajša prestavna ročica z M logotipom, M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in kombinirani instrument s specifično obliko ter prefinjeno skalo kronografa. Daljinski upravljalnik na radijski signal z zaponko v barvi Estoril Blue postavlja piko na i paketa M Sport.
  Po želji so znotraj paketa M Sport za oblazinjenje na voljo tudi prefinjeno črno usnje Dakota, usnje Dakota v barvi Oyster s temnim poudarkom Oyster, usnje Dakota v barvi Terra ali usnje Dakota v barvi Coral Red s črnim poudarkom. Sofisticiran vtis v notranjosti jamčijo tudi notranje obloge v aluminiju, krtačenem po dolžini, z okrasno letvijo v črni ali Oxide Silver barvi ali iz plemenite vrste lesa Fineline Stream ali Fineline Pur, v obeh primerih z okrasno letvijo Oxide Silver.

SPORT LINE.

Markantni oblikovni elementi v dinamični črni barvi visok sijaj že na zunaj govorijo jasen jezik: pri BMW Sport Line stoji v ospredju strast za dinamiko. Pogled na merilnika hitrosti in vrtljajev bo navdušil športne navdušence: rdeča skala kronografa nestrpno čaka na naslednjo vožnjo.

 • Zunanjost

  Model Sport Line se na štart poda z 17" litimi alu. platišči Star-spoke 379. Poudarjeno športno in ekskluzivno se kaže ledvička BMW z osmimi ekskluzivno oblikovanimi vzdolžnimi prečkami s črno čelno ploskvijo visok sijaj. Poleg tega so specifični obsegi v podaljšanem sprednjem in zadnjem odbijaču ter ohišji zunanjih ogledal na voljo v dinamični črni barvi visok sijaj. Tudi zaključek končne izpušne cevi se blešči v črnem kromu. Jasen znak za športno usmerjenost tega modela je napis „Sport“ na boku.
  Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj olajša parkiranje in vzvratno manevriranje na ozkem prostoru. Meglenki v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak skrbita za večjo varnost pri slabši vidljivosti.
  Po želji so na voljo 18" lita alu. platišča Double-spoke 384.

 • Notranjost

  Model Sport Line z vstopnimi letvami z napisom "BMW Sport" izraža v notranjosti značilno športnost znamke BMW. Že avtomobilski ključ z vpadljivo rdečo zaponko zbudi veselo pričakovanje za vozno doživetje BMW. Za odlično bočno oporo skrbita športna sedeža z oblazinjenjem v blagu Track v antracitni barvi s poudarki v rdeči ali sivi barvi. Nadaljnja poudarka sta barvno spremenljiva razsvetljava notranjosti v oranžni/rdeči ali beli barvi in kombinirani instrument z rdečimi obroči ter rdečo skalo kronografa na merilnikih hitrosti in vrtljajev.

  Notranje obloge v črni barvi visok sijaj ali po dolžini krtačenem aluminiju s poudarki v mat Oxide Silver dopolnjujejo športno notranjost Sport Line.

  S sproščujočo mešanico posredne in neposredne svetlobe, paket luči z različnimi svetlobnimi viri v LED tehniki ustvarja prijetno atmosfero dobrega
  počutja. Voznik prav tako uživa v prednostih dinamičnega asistenta za uravnavanje hitrosti in usnjenega športnega volana z multifunkcijskimi gumbi in rdečim ali, alternativno, črnim kontrastnim šivom. Praktičen odlagalni paket s številnimi možnostmi odlaganja zaokrožuje model M Sport Line v notranjosti.

LUXURY LINE.

Luxury Line obsega na zunanjosti in v notranjosti ekskluzivno opremo, zaradi katere je BMW serije 2 Coupé iz vsakega zornega videti posebej moderno in luksuzno.

 • Zunanjost

  Model Luxury Line navduši že na prvi pogled. 17" lita alu. platišča Y-spoke 380 se, enako kot enajst prečk ledvičke BMW s čelno ploskvijo v kromu visok sijaj, oblikovni elementi BMW Chrome Line, podaljšan sprednji in zadnji odbijač s specifičnimi obsegi in zaključek končne izpušne cevi v kromu visok sijaj, čudovito zlijejo v moderen videz. Napis na boku „Luxury“ je jasna sporočilnost tega modela.
  Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj olajša parkiranje in vzvratno manevriranje na ozkem prostoru. Meglenki v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak skrbita za večjo varnost pri slabši vidljivosti.
  Kot alternativna oprema znotraj modela Luxury Line so na izbiro tudi 18" lita alu. platišča V-spoke 387 s kombiniranimi pnevmatikami.

 • Notranjost

  Model Luxury Line z aluminijastimi vstopnimi letvami z napisom „BMW Luxury“ posreduje atraktivne optične poudarke v notranjosti. Udobje in estetiko nudi oblazinjenje v usnju Dakota v barvnem odtenku Oyster s temnim poudarkom Oyster pri svetli barvi notranjosti. Zgornja stran instrumenta plošče je na voljo v črni barvi. Notranje obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Stream z mat okrasno letvijo Oxide Silver se čudovito zlijejo z masko sredinske konzole.
  Barvno spremenljiva razsvetljava notranjosti v oranžni/rdeči ali beli barvi z dodatnimi svetlobnimi viri na B-stebričkih, v temi olajša orientacijo v notranjosti in se lahko nastavlja preko upravljalnika iDrive. Črn avtomobilski ključ ima pokromano zaponko.

  S sproščujočo mešanico posredne in neposredne svetlobe, paket luči z
  različnimi svetlobnimi viri v LED tehniki ustvarja prijetno atmosfero dobrega
  počutja. Voznik prav tako uživa v prednostih dinamičnega asistenta za uravnavanje hitrosti in usnjenega športnega volana z multifunkcijskimi gumbi.

  Praktičen odlagalni paket s številnimi možnostmi odlaganja zaokrožuje model Luxury Line v notranjosti.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Originalna oprema BMW poudarja športno agilnost BMW serije 2 Coupé in izboljša njegovo vsestranskost ter fleksibilnost. Tukaj najdete izbiro praktičnih in zelo kakovostnih izdelkov.

 • Nosilec za kolo

  Nosilec za kolo v novi atraktivni obliki BMW Group se namešča izključno na kroglasto glavo vlečne kljuke in je primeren za prevažanje dveh običajnih ali električnih koles. Enostavna funkcija razklopa omogoča boljši dostop do zadka vozila. Ko se nosilec za kolo ne potrebuje več, se lahko zloži na kompaktne mere z varčno izrabo prostora. Na voljo je tudi dodaten montažni set za pritrditev tretjega kolesa.

 • Predpražniki za vse letne čase Sport

  K Sport Line prilegajoči se predpražniki za vse letne čase BMW so odporni na vodo in ščitijo pred umazanijo. Oblikovne linije poudarjajo dinamiko vozila. Po koncu uporabe se lahko predpražniki 100 % reciklirajo. Na voljo tudi v barvah za druge izvedbe opreme.

 • Snap-in adapter

  Snap-in adapter je varna in stabilna priključna postaja z integrirano funkcijo hitrega polnjenja baterije za mobilne telefone proizvajalcev Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony in RIM/BlackBerry. Preko brezžične antenske povezave se zagotovi boljša kakovost sprejema in oddajanja signala, hkrati pa se zmanjša sevanje v notranjosti vozila. Glede na opremo vozila, uporabljeni mobilni telefon in snap-in adapter je preko BMW mogoča integracija aplikacij za pametni telefon.

 • Sistem BMW Click & Drive

  Sistem BMW Click & Drive je nov modularni koncept držala, ki je sestavljen iz osnovnega nosilca in zamenljivih sponk držala.
  Tako se pametni telefon Samsung Galaxy s pomočjo zamenljivih sponk klikne na osnovni nosilec enako enostavno kot iPhone ali naprava BMW Navigation Portable.
  Sistem BMW Click & Drive omogoča enostavno in varno nameščanje in polnjenje pametnega telefona ali prenosne navigacijske naprave v vozilu. Osnovni nosilec se pritrdi na vetrobransko steklo s pomočjo lepljive blazinice in po svoji obliki je odlično usklajen z notranjostjo vašega BMW. S svojim integriranim vmesnikom USB omogoča polnjenje pametnega telefona ali prenosne navigacijske naprave v vozilu. Zaradi modularnega koncepta držala in zamenljivih sponk ni nobene težave, če v prihodnje zamenjate svoj pametni telefon z drugim modelom. Sistem s tem nudi fleksibilen in varen koncept držala.

 • Adapter za multimedijsko povezljivost z USB

  Ta adapter omogoča preko integriranega USB vmesnika priklop Apple iPod™/iPhone™ oz. MP3 predvajalnika ali pametnega telefona različnih proizvajalcev na avdio sistem v vozilu – vključno s polnilno funkcijo in prikazom skladb ter prevajalnih seznamov. Udobno upravljanje preko multifunkcijskega volana, upravljalnika iDrive ali radia.

 • BMW Junior Seat 1

  BMW Junior Seat skupine 1 je optimalen sedež za otroke stare od pribl. 10 mesecev do 3,5 let (pribl. 9 – 18 kg). Ta je sestavljen iz sedežne lupine s 5-točkovnim sistemom varnostnega pasu in podnožja ISOFIX, ki se prav tako lahko uporablja za ostroška sedeža Baby Seat 0+ in Junior Seat 1. Sedežna lupina se lahko skupaj s podnožjem ISOFIX fiksira v vozilu. Posebej varno sedijo otroci, če so usmerjeni nazaj. Seveda je mogoče tudi prevažanje otrok v smeri vožnje. Varno in udobno delujejo integrirane zračne blazinice, ki v primeru bočnega trka ščitijo glavo, pri vsakodnevni uporabi pa s svojo mehko površino prijetno vplivajo na počutje otroka. Udobni pasovi s 5-točkovnim sistemom in magnetnimi jezički za zaklepe pasov omogočajo enostavno pripenjanje. Enoročna nastavitev pasu po višini služi za enostavno rokovanje. Na voljo v črni/antracitni ali črni/modri barvi.

 • Sistem Travel & Comfort, obešalnik

  Obešalnik skrbi za nemečkavo prevažanje oblačil. Zaradi izvlekljive zanke za obešanje se lahko uporablja tudi izven vozila. Modularni sistem Travel & Comfort temelji na ločeno dobavljivem osnovnem nosilcu, ki se lahko enostavno pritrdi med prečnika naslona za glavo. Ta se lahko po izbiri uporablja z obešalnikom, zložljivo mizico, univerzalno kljuko ali držalom za Apple iPad™.

 • Etui za ključ M Sport

  Etui za ključ M Sport je izdelan iz kakovostnega usnja. S kovinsko zaponko se lahko ključ enostavno odvije. Etui ščiti avtomobilski ključ vašega BMW pred praskami, umazanijo in škropljenjem, tako da funkcije ključa ostanejo brezhibno delujoče. Etui je skladno z izvedbami opreme na voljo v različnih barvah, npr. etui za ključ Sport je razpoložljiv v črni in rdeči barvi.