CEL SVET Z ENIM KLIKOM.

Services & Apps iz BMW ConnectedDrive v BMW serije 3 Gran Turismo.

Komunikacija, informacije in razvedrilo – s Services & Apps iz BMW ConnectedDrive vas tudi na poti vedno spremlja utrip življenja. BMW Online recimo nudi dostop do aktualnih informacij glede na lokacijo, kot so vreme, novice, spletno iskanje ali funkcije Office. Poleg tega lahko udobno, varno in časovno neomejeno uporabljate aplikacije za pametne telefone, kot je, in še veliko več.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Oprema ConnectedDrive Services je osnova za inteligentne storitve BMW ConnectedDrive, ki vas na poti oskrbujejo s številnimi informativno-razvedrilnimi vsebinami in servisnimi ponudbami.

Ponudba obsega na primer dostop do aktualnih informacij glede na lokacijo, kot so vreme, novice, spletno iskanje powered by GoogleTM in praktične funkcije Office. Poleg tega se lahko storitve in funkcije, kot so parkirne informacije in potovalni ter hotelski vodič, uporabljajo v meniju ConnectedDrive neposredno v vozilu brez pametnega telefona.

Enako ekskluzivna je udobna, varna in časovno neomejena uporaba aplikacij za pametne telefone. Oprema ConnectedDrive Services omogoča dostop do BMW ConnectedDrive Store, kjer se storitve in aplikacije lahko kadar koli zakupijo, podaljšajo in sestavijo glede na individualne potrebe. Poleg tega nudi oprema ConnectedDrive Services še veliko več, zaradi česar je vsaka vožnja v vozilu BMW novo doživetje.

Doživite film o opremi.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Popolna skladba za vsako situacijo, vsako cesto in vsako razpoloženje: z Online Entertainment imate neposreden in neomenjen dostop do več kot 30 milijonov skladb v svojem vozilu BMW – brez ovinkov preko drugih naprav, kot je recimo vaš pametni telefon. Tukaj so za vsak okus na voljo ravno prave skladbe. Kakor hitro se skladba ali album določenega izvajalca predvaja v vozilu, sledi avtomatski prenos podatkov na trdi disk vozila. S tem se zagotovi glasbeni užitek brez nadležnih prekinitev.

S ponudbo Online Entertainment lahko pri glasbenem partnerju BMW, kot je Napster ali Deezer, odprete račun za enoletni dostop do sveta glasbe. In to brez dodatnih stroškov v osmih evropskih državah: Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Veliki Britaniji, Italiji, Španiji in na Nizozemskem.

Doživite film o opremi.

CONCIERGE SERVICE.

Med vožnjo prejmite praktične informacije in nasvete ‒ s Concierge Service iz BMW ConnectedDrive je to možno. Kajti s pomočjo te udobne storitve s pritiskom gumba vzpostavite povezavo z našim agentom v klicnem centru BMW, ki vam med potjo stoji ob strani kot „osebni asistent“.

Bodisi iščete določeno restavracijo, bančni avtomat v bližini bodisi dežurno lekarno – agent v klicnem centru BMW vam je vselej na voljo in vam po želji pošlje ustrezne naslovne podatke neposredno v vaš navigacijski sistem. Storitev Concierge Service je uporabna neodvisno od vašega mobilnega telefona, doma ali v tujini, 24 ur na dan, sedem dni v tednu in brez dodatnih doplačil za vas.

Doživite film o opremi.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Z Real Time Traffic Information (RTTI) so vam med potjo v vsakem trenutku na voljo najaktualnejše prometne informacije. Pri tem se posredujejo precizni podatki o kraju in trajanju ovir na cesti v skorajda realnem času, kar pomeni, da vas RTTI obvešča o aktualnih prometnih razmerah na avtocestah, hitrih cestah in regionalnih cestah ter na številnih cestah v mestih. Inteligentna priporočila za obvoz pomagajo, da najdete najhitrejšo in najučinkovitejšo pot do cilja. Kot viri podatkov med drugim služijo anonimni profili premikanja iz mobilnega omrežja, podatki GPS preko flot vozil, aplikacije za pametne telefone in sporočila policije, pa tudi ponavljajoči se prometni vzorci, kot je vožnja na delo.

Vizualizacija prometnega stanja poteka s pomočjo obarvanja cest v zeleni, rumeni, oranžni ali rdeči barvi.

Doživite film o opremi.

INTELIGENTNI KLIC V SILI.

Inteligentni klic v sili po potrebi preko klicnega centra BMW avtomatsko vzpostavi povezavo z najbližjim centrom za usklajevanje reševanja – neodvisno od zasebnega mobilnega telefona. Poleg aktualnega položaja vozila se dodatno posredujejo podatki o resnosti nesreče. Sistem za klic v sili se lahko sproži tudi ročno, da se npr. priskoči na pomoč drugim udeležencem v prometu.

Doživite film o opremi.