BMW serije 4 Coupé označujeta močna estetika in športna dinamika. Zraven sodi še edinstven vozni občutek, ki se doseže po zaslugi nizkega težišča, optimalne razporeditve osne obremenitve, visoke karoserijske togosti in motorjev s tehnologijo TwinPower Turbo. Z BMW Lines oz. izvedbama opreme Sport in Luxury ter paketom M Sport se lahko BMW serije 4 Coupé opremi povsem po željah uporabnika. Poudarek v pravem pomenu besede so novi prilagodljivi LED žarometi z BMW Selective Beam (neslepeči asistent za dolgo luč). Inovativni Air Breather ni le razburljiv oblikovni element, ampak zmanjša tudi porabo goriva in emisije CO2. Za še več užitka v vožnji skrbijo 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic in asistenčni sistemi za voznika, kot je BMW Head Up projektor.
BMW serije 4 Cabrio dosega novo dimenzijo razburljive športnosti v kombinaciji s stilsko dovršeno eleganco. Svoj atletski značaj predstavlja z obliko sprednjega dela, ki silovito sili naprej, široko držo in osupljivim zadkom. Za čisti občutek vožnje z odprto streho in edinstven užitek v vožnji v vseh letnih časih skrbi zložljiva trda streha. Tekoče poteze in dvojni zaobljen rob na boku poudarjajo elegantno podobo. Posebne poudarke dajejo dodatni prilagodljivi LED žarometi z BMW Selective Beam (neslepeči asistent za dolgo luč) in inovativna elementa Air Breather na zunanjem delu sprednjih okrovov koles, ki kot aerodinamična ukrepa prispevata k zmanjšanju porabe goriva in znižanju emisij. Tehnologija motorjev TwinPower Turbo zagotavlja vrhunske zmogljivosti. Najnovejše tehnologije iz BMW ConnectedDrive, po meri voznika izdelana zelo kakovostna notranjost z maksimalnim udobjem in inteligentna funkcionalnost za aktivni življenjski slog zaokrožujejo izjemen celotni koncept.
BMW serije 4 Gran Coupé združuje eleganco in športnost kupeja z luksuzno velikodušnostjo. Klasična sorazmerja BMW skupaj raztegnjenimi, markantnimi linijami nezamenljivo poudarjajo silhueto suverenosti tega vozila. Hkrati uteleša maksimalno učinkovitost v svojem razredu. Odkrijte BMW serije 4 Gran Coupé in doživite novo dobo estetike.