SVOBODA ZA VSE ČUTE.

Prvi BMW serije 4 Cabrio.

SVOBODA ZA VSE ČUTE.Prvi BMW serije 4 Cabrio.

Pospešek 0–100 km/h v s (440i)

5,4

Kombinirana poraba v l/100 km (440i)

7,2–6,8

Odpiranje zložljive strehe v sekundah

20

Fleksibilen sistem za prevoz dolgih predmetov

da

Bodisi z zaprto bodisi odprto zložljivo trdo streho – BMW serije 4 Cabrio v trenutku osvoji vaše srce. Prava paša za oči so aerodinamični elementi, kot sta inovativna oblikovna poudarka Air Breather. Za dodaten športno agilen vozni občutek skrbijo nizko težišče, optimalna razporeditev osne obremenitve in tehnologija motorjev TwinPower Turbo. Spredaj izstopajo dodatni prilagodljivi LED žarometi z asistentom za dolgo luč in smernim žarometom, kar zagotavlja najboljšo vidljivost v vsakem vremenu. Aktualne tehnologije iz BMW ConnectedDrive in po meri voznika oblikovana notranjost izpolnjujejo najvišje zahteve glede udobja in prispevajo k edinstvenemu užitku v vožnji z BMW serije 4 Cabrio.

SPOŠTOVANJE DO CESTE.

Elegantne poteze, aerodinamične podrobnosti, športna sorazmerja – BMW serije 4 Cabrio tudi optično laska vašim čutom. V notranjosti skrbijo izbrani materiali, prefinjene usnjene prevleke in razpoloženjska notranja razsvetljava pri zaprti zložljivi trdi strehi za popoln trenutek.

Zunanjost.

BMW serije 4 Cabrio že na mestu navduši z obliko številnih faset. Markantna rešetka hladilnika v obliki dvojne ledvičke tvori skupaj z izrazitimi dodatnimi prilagodljivimi LED žarometi močan sprednji del. S svojimi previsi ustvarja razburljivo dinamiko, ki se, skupaj z vzporedno linijo zaobljenih robov na bokih, nadaljuje vse do zadka. Čudovita interakcija svetlobe in sence poudarja mišičasto ramensko linijo kabrioleta. Dolga medosna razdalja in raztegnjen pokrov motorja demonstrirata športnost – enako kot klinasta silhueta BMW serije 4 Cabrio. Ta skupaj z oblikovnim elementom Air Breather za zunanjim delom sprednjih okrovov koles poudarja dinamično eleganco, s katero se to vozilo premika. V pravem pomenu filozofije BMW EfficientDynamics. Ne le maksimalno vozno doživetje z odprto streho, ampak tudi minimalna poraba goriva in emisije.

Notranjost.

Veter, šumenje valov, neskončne daljave – občutek brezmejnosti, ki je občuten v vsaki podrobnosti BMW serije 4 Cabrio. Pri odprti strehi ustvarjajo neprekinjene dvobarvne obloge na vratih in bočnih stenah ter prekrivalo nad spravljeno zložljivo trdo streho videz palube. Vsak posamezen oblikovni element deluje kot nadaljevanje predhodnega. Prijetno okolje tako estetske harmonije v BMW serije 4 Cabrio zbudi v vsakem vozniku užitek svobode in veselje do življenja. Individualne nastavitve luči skrbijo tudi pri zaprti strehi za čutne trenutke, ne glede na to, v kakšnem vremenu ste na poti. Velika izbira zelo kakovostnih materialov in površin, kot so npr. usnje Dakota, atraktivni okrasni šivi ali izbrane notranje obloge, nudijo številne možnosti individualizacije notranjosti in dajejo vašemu BMW serije 4 Cabrio nezamenljiv značaj.

Vozna dinamika.

Doživite vozno dinamiko v svoji najbolj čisti obliki: z BMW serije 4 Cabrio imate pri vsaki vožnji priložnost, da izživite svoje stremljenje po svobodi. Za to skrbijo inovativne tehnologije BMW, ki vas tudi pri športno agilni vožnji zanesljivo ohranjajo na voznem pasu in vam nudijo največjo možno varnost.

240 kW.

3,0-litrski 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower v BMW 440i se ponaša s posebej impresivno zmogljivostjo: 240 kW (326 KM), največji navor 450 Nm in pospešek od 0 do 100 km/h v samo 5,4 s (xDrive: 5,4 s). Največja hitrost znaša 250 km/h (elektronsko omejena). Povprečna poraba goriva ostaja s samo 7,2 do 6,8 l na 100 km (xDrive: 7,6 do 7,3 l/100 km), nizka in omogoča nizke vrednosti emisij CO2 167 do 159 g/km (xDrive: 177 do 169 g/km).

BMW SERIJE 4 CABRIO V PREGLEDU.