NAREJENA ZA CESTO. IN VOZNIKA.

Vozna dinamika v BMW serije 4 Coupé.

NAREJENA ZA CESTO. IN VOZNIKA.

Vozna dinamika v BMW serije 4 Coupé.

BMW serije 4 Coupé nudi optimalno zmogljivost in maksimalno udobje v vseh razmerah na cesti.

NAREJENA ZA CESTO. IN VOZNIKA.Vozna dinamika v BMW serije 4 Coupé.

BMW serije 4 Coupé nudi optimalno zmogljivost in maksimalno udobje v vseh razmerah na cesti.

ODLIČNO PRILAGOJENA. PO VAŠI MERI.

Pri vsaki vožnji, na vsaki podlagi in ob vsaki priložnosti: BMW serije 4 Coupé nudi izvrstno vozno dinamiko. In to čisto individualno po meri vaših potreb. V filmu, ki sledi, lahko doživite izvrstno vozno dinamiko BMW serije 4 Coupé.

DVIGNE VAS. AMPAK OSTANETE NA TLEH.

Izjemna lega na cesti brez kompromisov pri udobju. In brez najmanjšega omejevanja užitka v vožnji: prilagodljivo M podvozje BMW serije 4 Coupé nudi optimalno in še bolj agilno obnašanje vozila med vožnjo. Pri tem se elektronsko krmiljeni blažilniki prilagodijo razmeram na cesti in vašemu individualnemu slogu vožnje. Na karakteristike blažilnikov se lahko vpliva preko stikala za uravnavanje vozne dinamike. Občutno tršo nastavitev blažilnikov sprožite z aktiviranjem načina SPORT oz. SPORT+ preko stikala za uravnavanje vozne dinamike.

VEČ VISOKEGA TLAKA S PRITISKOM GUMBA.

Bodisi pri športni vožnji po serpentinah bodisi prehitevanju na podeželski cesti: Priložnosti, kjer lahko od svojega vozila terjate visoko zmogljivost, je veliko. Zato ima BMW serije 4 Coupé na voljo načina SPORT in SPORT+. Po le enem pritisku gumba se vozilo odzove bolj neposredno in motor še bolj spontano. In vaš občutek pri tem? Čisti adrenalin.

ODPELJITE SE, KAMOR ŽELITE. KAKOR ŽELITE.

Avto se mora prilagajati potrebam in željam voznika – in ne obratno. Zato vam stikalo za uravnavanje vozne dinamike prepušča izbiro: preko gumba na sredinski konzoli aktivirate želeni način vožnje. Od načina COMFORT z osnovnimi nastavitvami motorja in menjalnika preklopite v način ECO PRO, ki spodbuja varčno vožnjo. Ali v način SPORT: točke vklopa prestav so v povezavi z 8-stopenjskim športnim avtomatskim menjalnikom Steptronic občutno neposrednejše in prilagodljivo podvozje nastavi vozilo bistveno bolj dinamično. Način SPORT+ vam z večjo agilnostjo omogoča še več užitka v vožnji.

VAŠ ZVOČNI ZAPIS K 306 KM.

Postanite dirigent – s pedalom za plin kot dirigentsko palico. Zvok motorja BMW serije 4 Coupé so posebej razvili oblikovalci zvoka, da se njegova dinamika lahko sliši.

8-STOPENJSKI MENJALNIK STEPTRONIC.

8-STOPENJSKI MENJALNIK STEPTRONIC.

Osem prestav, maksimalen užitek v vožnji.

Prestavlja, ne da bi to opazili: 8-stopenjski menjalnik Steptronic ne postavlja meril le pri vozni dinamiki in učinkovitosti – hkrati je tudi osrednji del ukrepov BMW EfficientDynamics. Posebej precizno stopnjevanje prestav omogoča optimalen razvoj moči – od majhnih do velikih hitrosti. To občutno zmanjša porabo goriva, medtem ko je hkrati na voljo še več športnosti in dinamike. Zlasti pri velikih hitrostih se preko dodatnih prestav zmanjša število vrtljajev in s tem tudi poraba ter hrup motorja. Svoj delež prispeva tudi sklopka pretvornika vrtilnega momenta – čeprav se preklopi v ročni način prestavljanja. Kombinacija neznatnih skokov vrtilne frekvence in precizne uglasitve menjalnika doseže posebej visoko udobje prestavljanja in občutno zmanjšan hrup. Nekaj pa vseeno vedno ostaja na visoki ravni: moč in agilnost, ki vam ju nudi BMW serije 4 Coupé.

Aktivno povečanje zmogljivosti.

Dodaten plus pri dinamiki je zdaj po zaslugi 8-stopenjskega menjalnika Steptronic iz BMW EfficientDynamics, preko stikala za uravnavanje vozne dinamike na voljo tudi z novim daljnovidnim pogonom. V načinu Sport povezava navigacijskih podatkov (pogoj je navigacijski sistem) in krmiljenja menjalnika, glede na potek poti, skrbi za še bolj športno-spontano odzivanje. Način Comfort nudi k udobju usmerjen program z manj prestavljanja.