ELEGANCA+

Novi BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

ELEGANCA+

Novi BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

ELEGANCA+Novi BMW serije 4 Gran Coupé. Štiri pomeni več.

Športen kupe združen z elegantnim konceptom štirih bočnih vrat. Rezultat obeta veliko: več sloga, več prostora, več dinamike. Kar koli pričakujete od voznega doživetja, novi BMW serije 4 Gran Coupé to izpolni. Brž ko najdete svoje mesto v kokpitu, ni nobenega dvoma več, kakšen je občutek športne elegance do popolnosti.

 

BMW 440i Gran Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8-6,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159-154

Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE, odvisne od izbranih velikosti pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

Pospešek 0-100 km/h v s (440i)

5,1

Največja hitrost (440i)

250 km/h

Kombinirana poraba v l/100 km (440i)

6,8-6,6

Kombinirane emisije CO2 v g/km (440i)

159-154

Prostornina prtljažnika

480-1300 l

Novi BMW serije 4 Gran Coupé združuje fascinantno estetiko, velikodušno prostornost in značilno zmogljivost BMW s premišljenimi funkcionalnostmi. S tem je BMW serije 4 Gran Coupé odlična kombinacija dinamike, elegance in udobja.

MOČ+

Pri novem BMW serije 4 Gran Coupé se lahko eleganca vidi – in doživi dinamika. Opazna enotnost, ki združi motor in podvozje z aerodinamično obliko. Suveren način, ki spremeni moč v lahkotnost. Vozilo je gnano z enim od zelo zmogljivih motorjev, opremljeno z zadnjim ali vsekolesnim pogonom in na voljo z odlično razporeditvijo osne obremenitve. Za užitek v vožnji na najvišjem nivoju.

„Zelo ganljivo je, ko na cesti opaziš avtomobil, ki ga poznaš že od prvih skic."
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP.

OBLIKA+

SLOG+

Privlačnost novega BMW serije 4 Gran Coupé je očitna že na prvi pogled. Njegova edinstvena oblika ustvari z atletskim videzom popolno sintezo elegance, estetike in športnosti.

ŠPORTEN+

Sprednji del novega BMW serije 4 Gran Coupé je izraz dinamične elegance. Markantna dvojna ledvička je pospremljena z modeliranimi LED žarometi in odraža močno športnost. Značilne LED luči za meglo čudovito zaokrožijo karizmatično navzočnost.

AERODINAMIČEN+

Novi BMW serije 4 Gran Coupé deluje s svojo raztegnjeno silhueto z rahlo padajočo strešno linijo in poudarjenim bokom zelo elegantno in športno. Štiri okna brez okvirjev zaznamujejo s svojo lahkotnostjo prefinjeno zaobljeno silhueto in agilno obliko.

MARKANTEN+

Zadek novega BMW serije 4 Gran Coupé navduši z močno, stabilno držo in izrazitim odbijačem z vgrajenimi končnimi izpušnimi cevmi. Prenovljeni, dvodelni LED enoti zadnjih luči poudarjata atraktivno širino zadka in podpirata dinamičen oblikovni jezik.

NOTRANJOST+

AMBIENT+

Ekskluzivna notranjost v novem BMW serije 4 Gran Coupé združuje eleganco in športnost z moderno funkcionalnostjo. Številne informacijske in komunikacijske tehnologije ter notranjost s kakovostnimi materiali, ki je odlično prilagojena vozniku, izpolnjujejo najvišje standarde glede udobja. Poleg tega ustvari ambientalna razsvetljava edinstveno vozno doživetje.

USMERJEN K VOZNIKU+

Usnjen športni volan z multifunkcijskimi gumbi (osnovna oprema) se nahaja v središču kokpita, ki je usmerjen k vozniku. BMW Head-Up projektor in nov multifunkcijski instrumentni prikaz*, ki sta na voljo v ponudbi dodatne opreme, zelo pregledno prikazujeta celo vrsto informacij, pomembnih za vožnjo. Z novim navigacijskim sistemom Professional boste vedno optimalno povezani – enako kot z aplikacijo BMW Connected, ki združi vaš pametni telefon z novim BMW serije 4 Gran Coupé.

* Na voljo v omejenem obsegu

EKSKLUZIVEN+

Elegantna oprema notranjosti novega BMW serije 4 Gran Coupé očara s celo vrsto kakovostnih materialov prvovrstne obdelave. Uživajte v odličnem udobju sedenja, po želji tudi na kakovostnih športnih sedežih z oblazinjenjem iz izbranega usnja. Atraktivne notranje obloge in okrasne letve ter prefinjene podrobnosti iz kroma in kontrastni šivi na instrumentni plošči povečajo vrednost estetskega ambienta.

UŽITEK V VOŽNJI+

Novi modeli BMW serije 4. Nova avtomobila BMW M4 in M3.

UŽITEK V VOŽNJI+

Novi modeli BMW serije 4. Nova avtomobila BMW M4 in M3.

Odkrijte čisto športnost, progresivno obliko in ekskluzivno udobje nove družine modelov BMW serije 4. Doživite še več dinamike pri novih avtomobilih BMW M4 in M3 s fascinantno DNK iz sveta motošporta.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 (8,3)
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8-6,6
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 159-154

  Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in sistemom Drivelogic.

  Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE, odvisne od izbranih velikosti pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO₂, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO₂ v skladu s smernico 1999/94/ES.