ADRENALIN ZA NA CESTO.

BMW M550i xDrive.

BMW M Performance

ADRENALIN ZA NA CESTO.

BMW M550i xDrive.

ADRENALIN ZA NA CESTO.BMW M550i xDrive.

Vznemirljiv: z modelom M Performance BMW serije 5 Limuzina potisnete meje do neslutenih višav. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

 

BMW M550i xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,2–8,9*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209–204*


* Pri navedenih podatkih gre za začasne, še ne uradno potrjene vrednosti.

ATLETSKI PAKET MOČI.

ATLETSKI PAKET MOČI.

Pod pokrovom motorja BMW M550i xDrive preži čista moč: 8-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo je glavni igralec vseh dinamičnih disciplin. Ne morete ga preslišati – kajti njegov prodoren zvok, ki se vali iz M športnega izpušnega sistema, priča o nadvse športni DNK.

462 KM

Od 0 do 100 v 4,0 sekunde.* S svojo močjo 462 KM* pusti BMW M550i xDrive svoje tekmece v senci. Po zaslugi inteligentnega sistema štirikolesnega pogona xDrive s poudarkom na zadnji premi mu uspe vsak start, tako da ga ostali sprinterji gledajo le še v zadnje luči. Poleg tega je iz vsakega zornega kota videti naravnost odlično ...


* Pri navedenih podatkih gre za začasne, še ne uradno potrjene vrednosti.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

Prilagodljivo M podvozje je spuščeno za 10 mm in posebej uglašeno za BMW M550i xDrive. Tudi krmilni mehanizem je izpopolnjen, medtem ko so M športne zavore nastavljene za skrajno upočasnjevanje. In če vas vse to še vedno ne vznemirja dovolj, imate na voljo dodatno prilagodljivo M podvozje Professional za še več vozne dinamike: kar se tiče voznega doživetja je BMW M550i xDrive tisti, ki postavlja pravila. Navsezadnje je glavni igralec, ki diktira igro.

POSPEŠEVALNIK UTRIPA.

Pogled, ki sprosti adrenalin: na BMW M550i xDrive s paketom M Aerodynamics izstopajo ogromne odprtine za zrak in posebni oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey. Ta ekskluzivna barva se pojavi tudi na markantnem okvirju dvojne ledvičke, aerodinamičnih ohišjih zunanjih ogledal in znački modela. Samozavesten videz zaokrožujeta dve posebni obliki platišč za modele M Performance z velikostjo 19 in 20"*.

* predvidoma na voljo od drugega četrtletja 2017

VRHUNSKI ŠPORTNIK PODOLGEM IN POČEZ.

Vstopne letve z oznako modela, posebni instrumenti z digitalno oznako modela, M usnjen volan in druga oprema paketa M Sport: tudi v notranjosti BMW M550i xDrive je prisoten edinstven izraz športne odličnosti.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

Avtomobili M Performance osupnejo z izredno zmogljivostjo. Razvijejo skrajno vozno dinamiko in pri tem ne žrtvujejo udobja. In z napredno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Intenziviran užitek v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predhodnega temperiranja.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.