ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

ZA BREZHIBEN PRIHOD POSLOVNEŽA NA CILJ.Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v BMW serije 5 Limuzina.

Uspehi v vsaki življenjski situaciji potrebujejo predvsem eno: najboljšo opremo. Neštete digitalne storitve in astenični sistemi za voznika v BMW serije 5 jamčijo, po zaslugi brezhibne povezave z zunanjim svetom in intuitivnega upravljanja, skrajno udobje, varnost in najboljšo storilnost.

BMW CONNECTED.

BMW Connected olajša mobilnost v vsakodnevnem življenju. Informacije, kot so priporočila za optimalen čas odhoda, so na voljo izven vozila prek pametnega telefona iPhone® ali pametne ure Apple, po zaslugi BMW Connected Onboard pa so dostopne tudi v vozilu. S funkcijo Remote 3D View se lahko prek pametnega telefona na daljavo opazuje okolica parkiranega vozila.

POLNO IZKORIŠČANJE POTENCIALA.

 • Microsoft Exchange

  Bodite produktivni že na poti v službo: po zaslugi odlične integracije Microsoft Exchange v vozilu se elektronska pošta, stiki in koledarski vnosi nenehno sinhronizirajo z ostalimi končnimi napravami in se lahko neposredno urejajo – tudi brez pametnega telefona v vozilu. Pogoj za uporabo opreme Microsoft Exchange je uporabniški račun Microsoft Office 365.

 • Predpriprava za Apple CarPlay®

  Predpriprava za Apple CarPlay® omogoča brezžično in udobno uporabo izbranih funkcij pametnega telefona iPhone® v vozilu. Vsebine in funkcije pametnega telefona, kot so glasba, kratka sporočila/SMS, telefonija, Siri in izbrane aplikacije tretje strani, se lahko prikažejo oz. upravljajo prek uporabniškega vmesnika vozila in glasovnega upravljanja.

 • Informacija o parkiranju na ulici

  Informacija o parkiranju na ulici olajša iskanje parkirnega mesta, s tam da v velikih mestih ponudi prikaz verjetnosti v navigaciji BMW, da lahko voznik enostavno poišče prosto parkirišče na ulici. Z obarvanjem ulic glede na verjetnost parkirišč je na navigacijskem zemljevidu jasno razvidno, katere ulice naj voznik najprej upošteva pri iskanju parkirišča.

 • ParkNow

  V kombinaciji z navigacijskim sistemom BMW Professional, spletna parkirna storitev ParkNow olajša vozniku delo iskanja prostega parkirnega mesta. Storitev prikaže na zaslonu prosta parkirišča v parkirnih hišah in garažah ter ob robu ceste. Parkirišče v parkirni hiši se lahko rezervira kar iz vozila in obračuna prek uporabniškega računa ParkNow.

 • Concierge Service

  Storitev Concierge Service vzpostavi povezavo z agentom v klicnem centru BMW s pritiskom gumba. Ta nato npr. poišče želeno restavracijo, bančni avtomat v bližini ali dežurno lekarno in po želji pošlje ustrezne naslovne podatke naravnost v razpoložljiv navigacijski sistem BMW.

GLAVNI ASISTENT.

GLAVNI ASISTENT.

Z Driving Assistant Plus ste našli najboljšega sodelavca. Brez nadaljnjega mu lahko zaupate pomembne, toda monotone naloge: omogoča avtomatizirano vožnjo v situacijah, kot so zastoji, počasi premikajoč se promet ali dolge vožnje. Tudi pri menjavah voznega pasu ste v dobrih rokah.

TELEFONIJA Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilno postajo z brezžično funkcijo polnjenja in dodatnimi priključki USB. Povezava s strešno anteno skrbi za boljši sprejem mobilne telefonije. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko WLAN.

DOSTOPNA TOČKA WLAN.

Oprema obsega integrirano dostopno točko WLAN s standardom LTE, ki omogoča internetno povezavo proti doplačilu. Povezava se vzpostavi s pomočjo integrirane kartice SIM v vozilu, medtem ko se nastali stroški obračunajo v okviru sklenjene pogodbe s ponudnikom mobilne telefonije.

PARKIRANJE KOT PO ČUDEŽU.

PARKIRANJE KOT PO ČUDEŽU.

Funkcija daljinskega nadzora parkiranja omogoča vozniku, da udobno izstopi iz vozila in nato vozilo daljinsko parkira naprej na ozko parkirno mesto ali v garažo oz. vzvratno zapusti svoje parkirno mesto. Funkcijo daljinskega nadzora parkiranja aktivira voznik s pomočjo ključa z zaslonom BMW, ko se nahaja zunaj vozila.

 

BMW 540i Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,9-6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159-149

PARKIRNI ASISTENT PLUS S POGLEDOM 3D.

Paket opreme parkirnega asistenta Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Obsega Surround View vključno s funkcijami Top View, Remote 3D View in PDC ter parkirnim asistentom s smernim vodenjem, ki povsem samodejno parkira vozilo vzporedno ali navpično s cestiščem.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne informacije za vožnjo neposredno v voznikovo vidno polje in s tem izboljša koncentracijo na dogajanje v prometu. Tako se tukaj med drugim prikažejo aktualna hitrost, navigacijski napotki, informacije Speed Limit s prikazom prepovedi prehitevanja, telefonski in razvedrilni seznami ter vsebine in opozorila asistenčnih sistemov za voznika.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predhodnega temperiranja.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.