Podaljšana silhueta, značilna ohišja koles in pregibne linije, kromirana ohišja – BMW serije 6 Gran Coupé v vsej svoji veličastnosti pokaže, kar ponuja: eleganco, ekskluzivnost in dušo. V kokpitu so zagotovljeni izbrani materiali. Fina struktura usnja in ergonomsko nameščeni prikazovalniki. Ekskluzivna oprema iz BMW Individual zagotavlja absolutno edinstvenost vozila. Popolno umetniško delo omogoča prostor petim potnikom na kratkih potovanjih, zahvaljujoč 4+1 konceptu sedenja. Popoln prostor za uživanje v polnih motorjih BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics. Obsežni sistemi kamer in sistemi za pomoč vozniku zagotavljajo dodatno pomoč v vseh voznih razmerah. Rezultat je neomejen užitek v vožnji v prostornem, udobnem okolju.

Tako na kratkih kot na dolgih potovanjih omogoča BMW serije 6 Cabrio največje udobje, dinamiko in učinkovitost. In sicer zaradi motorjev BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics. Različice opreme, kot so Design Pure Experience, Design Pure Excellence ali paket M Sport, vam omogočajo, da poudarite različne vidike BMW serije 6 Cabrio glede na lastne želje. Temu so dodane tudi inovacije BMW ConnectedDrive, kot so BMW Head-Up projektor, Concierge Services ali Driving Assistant Plus. Športni, elegantni ali ekstravagantni pridih lahko dodate z vrsto razpoložljivih platišč, vključno z 20'' litimi alu platišči Multi-spoke 616.

Dolgi pokrov motorja, kratki previsi karoserije in strešna linija, ki se elegantno razteza vse do zadka – BMW serije 6 Coupé je dvovratni športnih z nesporno avro elegance. Kakovost, ki jo obljublja zunanjost, je prisotna tudi v notranjosti. Izbrani materiali, kot so dvobarvno usnje Nappa z razširjeno funkcionalnostjo, vrhunske obloge iz plemenite vrste lega in subtilni kontrastni šivi ustvarjajo premium ambient. Z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo, 8-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo in vrstnim 6-valjnim dizelskim motorjem BMW TwinPower Turbo so na voljo tri različice pogonskih sklopov iz BMW EfficientDynamics. Inovacije BMW ConnectedDrive, kot sta BMW Head-Up pojektor ali Driving Assistant Plus, postavljajo nova merila tudi v tem ekskluzivnem segmentu vozil.

V BMW serije 6 zagotavljajo impresivno dinamiko močni 8-valjni bencinski motor v MBW 650i, prav tako pa tudi vrstni 6-valjni bencinski motor v BMW 640i in vrstni 6-valjni dizelski motor v BMW 640d, medtem ko ukrepi BMW EfficientDynamics, kot so neposredno vbrizgavanje goriva, prikazovalnik optimalne izbire prestave in regeneracija zavorne energije, zagotavljajo nizko porabo goriva. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive zagotavlja užitek v vožnji na vsaki cesti, na vsakem ovinku in v vseh voznih razmerah.

Najsi iščete rabljeno ali novo vozilo BMW serije 6 – tukaj boste našli vse informacije, poročila testov ter ponudbe financiranja in leasinga trenutnih modelov vozil BMW serije 6 – ter seveda tudi trgovca z vozili za vašo testno vožnjo.