BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.

Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.

Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

Stilsko samozavesten videz: z opremo Design Pure Excellence, Design Pure Experience in paketom M Sport so na izbiro tri ekskluzivne različice oblikovanja. Še več ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Medtem ko originalna oprema BMW razširi izbiro s številnimi koristnimi izdelki.

BREZ DVOMA NEKAJ VEČ.Oprema za BMW serije 6 Gran Coupé.

Stilsko samozavesten videz: z opremo Design Pure Excellence, Design Pure Experience in paketom M Sport so na izbiro tri ekskluzivne različice oblikovanja. Še več ekskluzivnosti nudi ponudba BMW Individual. Medtem ko originalna oprema BMW razširi izbiro s številnimi koristnimi izdelki.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

S paketom opreme Design Pure Excellence daste svojemu BMW serije 6 Gran Coupé posebej luksuzno noto. Oblikovalci BMW so vse vsebine opreme, kot npr. notranja obloga iz plemenite vrste lesa ali 19" lita alu. platišča V-spoke 366, združili in medsebojno uskladili z največjo skrbnostjo – zunaj in znotraj.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Excellence z izbirljivimi 19" litimi alu. platišči V-spoke 366 daje vozilu posebej luksuzen vtis. Ohišji zunanjih ogledal in maski nad B stebričkoma v črni barvi visok sijaj določajo športne poudarke. Moderni sprednji meglenki v LED tehniki že navzven nakazujeta na fascinantno tehnologijo vozila.
  V obsegu opreme zunanjosti Design Pure Excellence je vključeno kovinsko lakiranje. Po izbiri se paket opreme lahko kombinira z vsemi lakiranji in platišči iz programov originalne opreme BMW in BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Excellence daje prostoru luksuzen vtis, ki ga množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki še dodatno poudari. Odlična dopolnitev k opremi iz usnja Nappa v barvi Ivory White/črna (dvobarvno) z razširjenimi obsegi in kontrastnim šivom je tudi z usnjem prevlečena instrumentna plošča, kjer notranje obloge iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ustvarijo izbran kontrast. Keramične aplikacije za upravljalne elemente in prestavno ročico avtomatskega menjalnika, obrobo upravljalnika iDrive in regulator za radio in klimo določajo ekstravagantne poudarke. Osvetljene vstopne letve zaokrožujejo paket opreme.
  Po želji so na voljo ekskluzivno usnje Nappa z razširjenimi obsegi v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in kontrastnimi šivi, vsa usnjena oprema iz BMW Individual, notranja obloga iz plemenite vrste lesa Fineline Brown in vse notranje obloge iz programa BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

S črnimi podrobnostmi na zunanjosti in dodatno razpoložljivimi 20" litimi alu. platišči Multi-spoke 616 je BMW serije 6 Gran Coupé s paketom opreme Design Pure Experience izrazito športen. Črna ledvička visok sijaj na zunanjosti in množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki v notranjosti zaokrožujejo posebej dinamično sliko.

 • Zunanjost

  Zunanjost Design Pure Experience poudarja športno obliko karoserije z obsegi BMW Individual Shadow Line visok sijaj in drugimi športnimi podrobnostmi v temnem odtenku, kot so črna rebra in razporniki bočnih odprtin za zrak, črne prečke ledvičke visok sijaj, črna okrasna letev na zadku visok sijaj ali zaključki končnih izpušnih cevi v črnem kromu. Dinamičen videz sprednjega dela poudarjata meglenki v LED tehniki. Pri pogledu s strani posebej izstopajo po želji razpoložljiva, športno luksuzna 20" lita alu. platišča Multi-spoke 616.
  Poleg kovinske barve Melbourne Red, so na voljo vsa lakiranja v ponudbi BMW in iz programa BMW Individual. Po izbiri so na voljo tudi aluminijasta platišča v velikosti 20" iz originalne opreme BMW in vsa platišča iz programa BMW Individual.

 • Notranjost

  Notranjost Design Pure Experience z opremo v ekskluzivnem usnju Nappa v barvi Cognac/črna (dvobarvno) in notranjimi oblogami iz plemenite vrste lesa Fineline Brown, preplavi prostor s športno elegantnim ambientom. Množica posrednih svetlobnih virov v LED tehniki in osvetljene vstopne letve dodatno poudarjajo eleganten vtis.
  Po želji so na voljo vsa usnjena oblazinjenja BMW Individual in notranja obloga iz plemenite vrste lesa Poplar Grain Grey ter vse druge notranje obloge iz programa BMW Individual.

PAKET M SPORT.

Razlika med športnikom in vrhunskim atletom: paket M Sport. Tukaj najdete vso opremo, ki jo potrebujete, da iz svojega BMW serije 6 Gran Coupé izvlečete maksimum glede atletske oblike in talenta za motošport.

 • Zunanjost

  Paket M Sport pri zunanjosti vključuje paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnimi pragovi in podaljšanim zadnjim odbijačem v barvi vozila ter difuzorskim vstavkom v kovinski izvedbi Dark Shadow. V paketu M Sport so ekskluzivno na voljo 19" M lita alu. platišča Double-spoke 351 M ali po izbiri Double-spoke 373 M v velikosti 20" s kombiniranimi pnevmatikami v obeh primerih.
  BMW Individual Shadow Line visok sijaj zaokrožuje športni videz z okrasno letvijo, bočnimi okvirji, okvirji vdolbin za okna in trikotnima oblogama, podnožji ter ohišji zunanjih ogledal v črni barvi visok sijaj. Zraven se odlično podajo zaključki končnih izpušnih cevi iz temnega kroma. Bočna emblema z markantnim logotipom črke M kažeta na športno dodatno opremo.
  Lakiranje v barvi Carbon Black je ekskluzivno na voljo za paket M Sport. Poleg tega so na izbiro tudi barvni odtenki, kot so Melbourne Red, Alpine White, Sapphire Black, Space Grey, Mediterranean Blue, Glacier Silver in barvni odtenki iz programa BMW Individual, kot so kovinski Citrine Black, kovinski Ruby Black, kovinski Moonstone, kovinski Tanzanite Blue, kovinski Frozen Bronze in kovinski Frozen Brilliant White. Dodatna ekskluzivna lakiranja BMW Individual so na voljo po želji.

 • Notranjost

  V notranjosti kaže paket M Sport športen in ekskluziven ambient: športna sedeža za voznika in sovoznika v kombinaciji alkantara/usnje Nappa v antracitni/črni barvi združujeta odlično bočno oporo z visokim udobjem. Po zaslugi M usnjenega volana z multifunkcijskimi gumbi so številne funkcije v neposrednem dosegu. Športno dinamičen videz sega od stropa BMW Individual v antracitni barvi in notranjih oblog iz aluminija Hexagon, do M vstopnih letev in M podpore za stopalo za voznika.
  Alternativo nudi luksuzno oblazinjenje v usnju Merino iz BMW Individual v barvah Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne ali Cohiba Brown.
  Notranje obloge so razpoložljive tudi v aluminiju, krtačenem po dolžini, črnem laku Piano ali iz plemenitih vrst lesa Poplar Grain Grey, Fineline Brown, Sycamore Auburn Dark ali Ash Grain White.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz. Z opremo BMW Individual za novi BMW serije 6 Gran Coupé.

Izraz osebnosti.

 • BMW Individual za zunanjost

  Ekstravagantno športen zunaj. Znotraj merilo edinstvenega luksuza – tako se lahko opiše nekaj, kar se lahko doživi le osebno. Poseben poudarek: sijoča bela površina lakiranja v kovinski barvi Frozen Brilliant White iz BMW Individual na sliki z žametnim, mat videzom. Skupaj z litimi alu. platišči iz BMW Individual je tako zagotovljen videz intenzivne dinamike in elegance. Skupaj je na izbiro osem senzacionalnih lakiranj BMW Individual, ki novemu BMW serije 6 Gran Coupé dajejo izraz njegove močne osebnosti.

 • BMW Individual za notranjost

  V notranjosti se srečajo le najboljši materiali - pikolovsko izbrani in med seboj brezhibno barvno usklajeni. Kot pri kombinaciji na sliki v usnju Merino iz BMW Individual v barvi Amaro Brown, stropa iz alkantare v enaki barvi in notranje obloge iz plemenite vrste lesa Ash Grain White. Z nadaljnjimi posebnostmi z ljubeznijo do podrobnosti se notranjost zaokroži v popolnosti – sem sodijo lesena intarzija usnjenega volana BMW Individual, ki se odlično poda vsem notranjim oblogam BMW Individual, in šivi ter paspule polnega usnjenega oblazinjenja v kontrastni barvi. Za oblikovanje notranjosti povsem po vaših predstavah nudi ponudba BMW Individual tudi druge barvne tone in okrasja.

 • Kompozicija BMW Individual

  S kompozicijo BMW Individual ste nagrajeni za svoj odličen okus. S stilsko dovršeno kombinacijo polnega oblazinjenja BMW Individual s plemenito notranjo oblogo in drugo opremo BMW Individual, vas na koncu čaka atraktivna skupna cena.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Izberite dodatne športne poudarke ali povečajte vsakodnevno funkcionalnost svojega BMW serije 6 Gran Coupé. Originalna oprema BMW vam nudi na izbiro množico zelo kakovostnih in praktičnih izdelkov.

 • Lita alu. platišča

  Zelo kakovostna 20" lita alu. platišča V-spoke 464 M iz BMW M Performance navdušujejo v dvobarvni izvedbi Ferric Grey s polirano čelno ploskvijo ali barvi Liquid Black visok sijaj. Obe različici sta na voljo z vidnimi kolesnimi vijaki in M logotipom in vključujeta set kompletov koles s senzorji RDC, kombinirane pnevmatike runflat, velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y RSC zadaj.
  Tudi zelo kakovostna 20" lita alu. platišča V-spoke 356 so na izbiro v dvobarvni izvedbi Ferric Grey s polirano čelno ploskvijo ali barvi Liquid Black visok sijaj. Obe različici sta na voljo z vidnimi kolesnimi vijaki in vključujeta set kompletov koles s senzorji RDC, kombinirane pnevmatike runflat, velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y RSC zadaj.

 • Oprema M Performance

  Ohišja zunanjih ogledal iz programa BMW M Performance so 100 % izdelana iz karbonskih vlaken in rezultat mojstrskega ročnega dela. Čudovito poudarjajo tehnološko napreden značaj vozila. Dinamična oblika zagotavlja posebej kakovosten videz in določa individualne športne poudarke.
  Močna izraznost: črna sprednja okrasna rešetka hladilnika BMW M vključuje pokromane prečke in okvir v črni barvi visok sijaj. Ti elementi poudarjajo dinamičen in eleganten značaj sprednjega dela vozila in na enostaven način določajo markantne, individualne poudarke.

 • Informacije in komunikacija

  Snap-in adapter Basic omogoča varno spravljanje in hkrati polnjenje baterije za številne modele Apple iPhone™. Pri snap-in adapterjih Music, Media in Connect se lahko glasba, shranjena na mobilnih telefonih, predvaja tudi preko vgrajenega avdio sistema BMW.
  Držalo za Apple iPad™ 2, 3 ali 4 nudi varno namestitev. Po zaslugi vrtljivega okvirja za 360° in funkcije nastavitve nagiba si ga lahko vsak potnik na zadnjih sedežih namesti v želenem položaju. Enostavno se zaskoči na osnovni nosilec (dobavljiv ločeno) sistema Travel & Comfort.