BMW M

BMW M3 Limuzina: 4-vratni športni avtomobil z visoko zmogljivostjo. Povsem na novo razvit vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo nudi spontan razvoj moči pri vsaki vrtilni frekvenci. Inovacije, ki izvirajo iz sveta motošporta, kot so aktivni M diferencial, prilagodljivo M podvozje, M Servotronic ali 7-stopenjski M menjalnik z dvojno sklopko z Drivelogic, definirajo meje mogočega na novo. V kokpitu vlada perfektna ergonomija. Nova M sedeža s školjkasto obliko nudita bočno oporo in ustvarjata popolno povezavo z vozilom. Vse je usmerjeno k enemu samemu cilju: vozniku.
Že s svojim lahkokategornim rekordom z manj kot 1500 kg po DIN, BMW M4 Coupé jasno poudarja svoj cilj: nemogoče je mogoče. Opremljen s povsem novim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo, 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko z Drivelogic in orodji za maksimalno preciznost, kot so M Servotronic, aktivni M diferencial in prilagodljivo M podvozje, je pripravljen, da stopi v ring. Njegov nasprotnik: fizikalne meje. Njegovo zmagoslavje: vozni značaj, ki dosega enost človeka in stroja nezaslišanih razsežnosti.
Odprt za maksimalno intenzivnost. Opremljen s 431 KM močnim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo in inovacijami iz sveta motošporta, BMW M4 Cabrio jamči najbolj neposredno povezavo med adrenalinsko visoko zmogljivostjo in neomejenim užitkom v vožnji. Medtem ko M motor po zaslugi 7-stopenjskega M menjalnika z dvojno sklopko pospeši vozilo s svojo potisno silo brez prekinitve do mejnega območja, omogočajo aktivni M diferencial, prilagodljivo M podvozje in M Servotronic najpreciznejše vozne manevre. Izkušnja, ki ni neprekosljiva le pri odprti trdi strehi. In katapultira M vozno navdušenje na povsem novo raven.
Z BMW M5 uspe vsako dejanje suvereno. Silhueta klasične limuzine se stopi s silhueto vrhunskega športnika. M zadnji spojler in dve dvojni končni izpušni cevi tvorijo posrečen zaključek. Z močjo dveh turbopolnilnikov, 8-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo poganja BMW M5 Limuzina neutrudno. Inovativne tehnologije, kot je BMW EfficientDynamics, skrbijo za čim nižjo porabo.
Z visoko zmogljivostjo po meri in nastavitvami vozila M Drive s poljubno konfiguracijo uteleša BMW M6 Coupé atletsko obliko luksuzne elegance. Fascinantno vozilo High Performance, ki postavlja nova merila z osupljivo dinamiko, ekstravagantnim videzom, najsodobnejšo tehnologijo in zgledno učinkovitostjo. Značilno BMW M GmbH: vse podrobnosti nove generacije so brezkompromisno prilagojene visoki zmogljivosti, medtem ko se vse funkcije dosledno prilagajajo vozniku.
Z BMW M6 Gran Coupé je oblikovalcem in inženirjem oddelka BMW M na fascinanten način uspelo povezati atletsko obliko, tehnologije iz sveta motošporta in luksuzno opremo. To vozilo ne sledi nobenim pravilom, saj s svojo močjo in eleganco postavlja povsem lastna merila.
Od dirkališča do maksimalne moči pod milim nebom: nova generacija BMW M6 Cabrio navdušuje s še bolj atletskim oblikovnim jezikom, izvrstno dinamiko in progresivno eleganco s klasično športno platneno streho. V8 bencinski motor M TwinPower Turbo se že na rahel stik s pedalom za plin odzove s silovito potisno silo in suvereno odzivnostjo.
Bodisi iščete novo bodisi rabljeno vozilo BMW M – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih vozil BMW M. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo. Ekskluzivne informacije o avtomobilih BMW M vam nudi M Power World. To je mesto srečanja za vse tiste, ki jih povezuje skupna strast: fascinacija do najmočnejše črke na svetu.