KOMPAKTEN PAKET MOČI.

BMW M

Oblika BMW M2 Coupé.

KOMPAKTEN PAKET MOČI.

Oblika BMW M2 Coupé.

Edini M avtomobil v svojem segmentu vozil. Poln pulzirajoče energije je zvest svojemu izvoru iz sveta motošporta v vsaki faseti. BMW M2 Coupé izžareva čisto moč in dinamiko zunaj in znotraj. Vozilo, ki je narejeno, da gre do skrajne meje. Razvit na dirkališču – doma na vsaki cesti.

KOMPAKTEN PAKET MOČI.Oblika BMW M2 Coupé.

Edini M avtomobil v svojem segmentu vozil. Poln pulzirajoče energije je zvest svojemu izvoru iz sveta motošporta v vsaki faseti. BMW M2 Coupé izžareva čisto moč in dinamiko zunaj in znotraj. Vozilo, ki je narejeno, da gre do skrajne meje. Razvit na dirkališču – doma na vsaki cesti.

BMW M

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Kompaktno vozilo, odlično za hitre sprinte in divje vožnje skozi ovinke – BMW M2 Coupé demonstrira ogromno moč, agilnost in preciznost v vseh podrobnostih. Velike vstopne odprtine za zrak v podaljšanem sprednjem odbijaču oskrbujejo zmogljivi M motor s potrebnim hladnim zrakom. Pokrov motorja, ki predstavlja začetek atletske linije kupeja, izžareva čisto dinamiko in prek silhuete deluje posebej mišičasto. Air Curtain in M zadnji spojler izpopolnita izvrstno aerodinamiko. Hkrati pa je zunanjost BMW M2 Coupé s klasično M ledvičko z dvojnimi prečkami in M elementoma na boku v obliki škrg videti še bolj športna.

Precizna zadnja prema z lahko konstrukcijo in posebej široke pnevmatike skrbijo za prav tako široko kolotečino. S tem je lega vozila na cesti še bolj suverena. Difuzorski vstavek v podaljšanem zadnjem odbijaču z dvema integriranima dvojnima izpušnima cevema zaokrožuje dinamičen videz vozila.

BMW M2 COUPÉ V FILMU.

V akciji pokaže BMW M2 Coupé svoje nezamenljive dirkaške gene.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Notranjost BMW M2 Coupé sprejme voznika in sovoznika s športnima sedežema v črnem usnju Dakota. Vsi sedeži imajo pod nasloni za glavo vtisnjen M logotip in so prešiti s kontrastnimi šivi v barvi Polar Blue. Upravljalni elementi so dosledno usmerjeni k vozniku in s tem zagotavljajo hiter ter natančen dostop do pomembnih funkcij. Notranje obloge iz karbona z odprtimi porami, M usnjen volan in oba okrogla merilnika z rdečimi kazalci optično poudarijo močno športno ambicijo. Številni dodatki, kot je npr. strop v antracitni barvi iz BMW Individual, še dodatno povečajo vrednost markantne pojave.

19'' M LITA ALU. PLATIŠČA DOUBLE-SPOKE 437 M.

19'' M LITA ALU. PLATIŠČA DOUBLE-SPOKE 437 M.

19" M lita alu. platišča Double-spoke 437 M s kombiniranimi pnevmatikami, polirana, kovana, v črni barvi, velikost 9 J x 19 s pnevmatikami 245/35 R 19 spredaj in 10 J x 19 s pnevmatikami 265/35 R 19 zadaj.

Deli BMW M Performance.

BMW M predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in desetletja izkušenj iz sveta motošporta. Deli BMW M Performance prenašajo to znanje in izkušnje z dirkališča na cesto: z nadgradljivimi komponentami v kategorijah aerodinamike, pogonskega sklopa in kokpita lahko poudarite še večjo brezkompromisno športnost svojega BMW M2 Coupé.

Sistem glušnika.

Tako zveni prava strast: sistem glušnika ojača zvok 6-valjnega motorja v vozilu z edinstvenim zvočnim doživetjem. Narejen je iz zelo kakovostnega legiranega jekla, ki je posebej odporen proti vremenskim vplivom.

Karbonski zaključek končne izpušne cevi.

Karbonski zaključek končne izpušne cevi BMW M Performance krepi individualni značaj vozila. Toplotno ločena končna cev skrbi za maksimalno kakovost. Vtisnjen logotip M poudarja športnost. Na voljo samo v kombinaciji s sistemom glušnika BMW M Performance. Možna je tudi izdelava iz titana.

Karbonski zadnji spojler.

Dinamika v posebej plemeniti obliki: zadnji spojler je izdelan 100 % karbona visoke kakovosti. Njegova samozavestna in dinamična oblika še močneje poudari športno-mišičast značaj zadka vozila.

Črna sprednja rešetka hladilnika.

Za izraz, ki pušča trajen vtis: črna okrasna rešetka visok sijaj daje vozilu še bolj odločen in atletski videz pri pogledu od spredaj. Črn okvir visok sijaj pri tem skrbi za to, da je vstopna odprtina za zrak videti večja in markantnejša.

Volan II iz alkantare.

Iz sveta dirkalnega športa na cesto: prevleka volana iz zelo kakovostne alkantare skrbi za izvrsten oprijem - pri vseh temperaturah in še posebej v ekstremnih voznih situacijah. Dirkaški zaslon v OLED tehniki in dvobarvni LED prikazi nudijo avtentičen občutek motošporta v vsakdanu. Z integriranimi tipkami v območju opor za palec se lahko prikličejo načini vožnje Race, Sport in EfficientDynamics. Štoparica (v načinu Race s prikazom stotinke sekunde) in G-meter za merjenje vzdolžnega in bočnega pospeška posredujeta aktualne podatke, ki so pomembni v motošportu. Prav tako je možno: shranjevanje do 50 časov kroga in najboljših vrednosti za hitrost in prečni oz. vzdolžni pospešek. Za edinstven in športno-eleganten videz skrbi maska iz karbona z odprtimi porami.

Karbonska maska za prestavno ročico.

Inovativna in nezamenljiva oblika iz karbona z odprtimi porami: ta nova tehnologija posreduje neposreden stik z ogljikovim vlaknom visoke tehnologije. Z štiribarvnim logotipom BMW M. Ekskluziven občutek motošporta na dotik.
  • Poraba goriva in emisije CO2 za BMW M2 Coupé:

    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5 do 7,9

    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 199 do 185

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.