ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.

BMW M

BMW M3 Limuzina.

ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.

BMW M3 Limuzina.

ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.BMW M3 Limuzina.
BMW M

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min

317 (431)/5.500–7.300

Pospešek 0–100 km/h v s

4,3 [4,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km

204 [194]

Masa praznega vozila EU v kg

1.610 [1.635]

BMW M3 Limuzina: 4-vratni športni avtomobil z visoko zmogljivostjo. Povsem na novo razvit vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s 431 KM, nudi spontan razvoj moči pri vsaki vrtilni frekvenci. Inovacije, ki izvirajo iz sveta motošporta, kot so aktivni M diferencial, prilagodljivo M podvozje, M Servotronic ali 7-stopenjski M menjalnik z dvojno sklopko z Drivelogic, definirajo meje mogočega na novo. V kokpitu vlada perfektna ergonomija. Nova M sedeža s školjkasto obliko nudita bočno oporo in ustvarjata popolno povezavo z vozilom. Vse je usmerjeno k enemu samemu cilju: vozniku. Močna zmogljivost BMW M3 Limuzina se nadaljuje na zunanjosti. Markantni oblikovni elementi, kot so črno lakirane dvojne prečke na rešetki hladilnika v obliki ledvičke z emblemom črke M, črna karbonska streha ali dinamični LED enoti zadnjih luči v obliki črke L, posredujejo brezkompromisno športnost.

ODKRIJTE VSE O BMW M3 LIMUZINA.

Vozna dinamika.

Zenit na vidiku, stroj odlično pod nadzorom. BMW M3 Limuzina je narejen za čisto dinamiko do mejnega območja. 431 KM močan M motor prenaša svoj potisk s pomočjo 6-stopenjskega ročnega menjalnika ali 7-stopenjskega M menjalnika z dvojno sklopko silovito in precizno na cesto. Nov aktivni M diferencial pri tem vseskozi skrbi za optimalen oprijem, M Servotronic pa za prilagodljivo obnašanje krmilnega mehanizma.

Oblika.

Močna dinamika BMW M3 Limuzina je neizmerna. Velike vstopne odprtine za zrak zagotavljajo v vsaki situaciji optimalno hlajenje M motorja. Mišičasta izboklina na pokrovu motorja daje slutiti na brutalnost turbinsko polnjenih motorjev. Na prvi pogled postane jasno: vsaka podrobnost je upravičena v svoji funkcionalnosti in zaznamuje ikonski videz vozila.

Učinkovitost.

Tudi ko gre za učinkovitost, BMW M3 Limuzina simbolizira visoko zmogljivost. Inteligentna lahka konstrukcija in ukrepi BMW EfficientDynamics, kot je funkcija Auto Start Stop ali regeneracija zavorne energije, skrbijo za optimalno uporabo virov in s tem dajejo pomemben prispevek moči in vzdržljivosti BMW M3 Limuzina. Rezultat ni samo še boljša dinamika, ampak tudi nižja poraba in manj škodljivih snovi.

4,1 S

3,0-litrski vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo združuje najboljše iz dveh svetov: visoka vrtilna frekvenca do 7600 vrt/min in izvrsten razvoj moči z največjim navorom 550 Nm. 317 kW (431 KM) močan M motor pospeši od 0 do 100 km/h v samo 4,1 sekunde.