MOTOŠPORT V OBLEKI PO MERI.

BMW M

BMW M3 Limuzina.

MOTOŠPORT V OBLEKI PO MERI.

BMW M3 Limuzina.

Močna dinamika BMW M3 Limuzina je neizmerna. Velike vstopne odprtine za zrak zagotavljajo v vsaki situaciji optimalno hlajenje M motorja. Mišičasta izboklina na pokrovu motorja daje slutiti na brutalnost turbinsko polnjenih motorjev. Na prvi pogled postane jasno: vsaka podrobnost je upravičena v svoji funkcionalnosti in zaznamuje ikonski videz vozila.

MOTOŠPORT V OBLEKI PO MERI.BMW M3 Limuzina.

Močna dinamika BMW M3 Limuzina je neizmerna. Velike vstopne odprtine za zrak zagotavljajo v vsaki situaciji optimalno hlajenje M motorja. Mišičasta izboklina na pokrovu motorja daje slutiti na brutalnost turbinsko polnjenih motorjev. Na prvi pogled postane jasno: vsaka podrobnost je upravičena v svoji funkcionalnosti in zaznamuje ikonski videz vozila.

BMW M

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Velike vstopne odprtine za zrak v sprednjem delu jasno sporočajo: BMW M3 Limuzina so inženirji oddelka BMW M razvili za maksimalno zmogljivost. Vtis, ki se še močneje poudari preko fokusiranega značaja LED žarometov. Absolutna paša za oči: črno lakirane dvojne prečke na rešetki hladilnika v obliki ledvičke z emblemom črke M.
Pri pogledu s strani se oblika in funkcija optimalno združita v značilno celoto BMW M. Zaobljena strešna linija združuje silhueto 4-vratne limuzine z značajem športnega avtomobila z visoko zmogljivostjo. Črna karbonska streha daje vozilu nižji videz, zmanjša skupno maso in skrbi za nižje težišče vozila – za še bolj športno vožnjo. Elementa Air Curtain in Air Breather z bočnima odprtinama v obliki M škrg, dajeta aerodinamično piko na i.
Poleg dinamičnih LED enot zadnjih luči v obliki črke L, govorijo štiri poševno odrezane končne izpušne cevi na zadku s svojim nezamenljivim zvokom jasen jezik. To vozilo uteleša vrhunske zmogljivosti – tehnično, z obliko in predvsem na cesti.

PRIVLAČNA SILA POSTANE GONILNA SILA.

Odkrijte obliko in dinamiko BMW M3 Limuzina.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

Značaj motošporta najde svoje dosledno nadaljevanje v notranjosti. Novi M sedeži s školjkasto obliko in osvetljenim logotipom črke M, nudijo odlično ergonomijo in bočno oporo. Tudi v območju visoke dinamike skrbijo za neposredno povezavo med voznikom in vozilom, ki se dodatno intenzivira preko M značilne oblike koncepta usmerjenosti k vozniku. Tekoč prehod med armaturno ploščo in sredinsko konzolo postavlja voznika v središče kokpita. Skupaj z zelo kakovostnimi površinami iz aluminija nastane ambient, prežet s športnostjo in tehnološkim napredkom, ki pospeši utrip voznika že pri vstopu. Takoj je jasno: kdor se usede vanj, je pripravljen na izjemno vozno doživetje.

M SEDEŽI.

M sedež s svojim samostojnim in funkcionalnim značajem označujeta odlična ergonomija in opora telesa pri dinamični vožnji. V predelu prsi je poudarjen z osvetljenim simbolom črke M. Za občutek sedenja kot v motošportu skrbijo školjkasta oblika sedeža z integriranim naslonom za glavo in izrazite odebeline na naslonjalu ter sedežni ploskvi, kakor tudi nastavitev širine naslonjala in ledvene opore.
Dosledna lahka konstrukcija M sedežev zmanjša skupno maso vozila. K zmanjšanju mase vozila svoj delež prispeva tudi mehanska, ročna nastavitev sedeža. Za podporo bočni opori pri športni vožnji se na voznikovi strani na sredinski konzoli nahaja kolenska blazina. Nizka višina sedeža zniža težišče vozila in podpira povratno informacijo pri dinamični vožnji.

M ZUNANJA OGLEDALA.

Aerodinamično izpopolnjeno M zunanje ogledalo je del športno dinamične M oblike. S pritrditvijo na karoserijo z izrazitim dvojnim rebrom, je M zunanje ogledalo oblikovni simbol in hkrati posreduje jasno sporočilo preciznega sestavnega dela. V ozki, iztegnjeni reži je z visoko natančnostjo vdelan prosojni LED dodatni smernik.

M KOKPIT.

Kdor želi iti do absolutne meje, potrebuje popoln nadzor. Zato so vse funkcije v kokpitu BMW M3 Limuzina dosegljive neposredno in intuitivno.

KOLESA.

Paša za oči in močna sporočilnost hkrati so povsem na novo razvita platišča z izpopolnjeno maso za BMW M3 Limuzina. Že v osnovni opremi posredujejo 18" M lita alu. platišča V-spoke v barvi Ferric Grey jasno sporočilo. V dodatni opremi so na voljo 19" M lita alu. platišča Double-spoke. Po izbiri v barvi Ferric Grey ali črni razkrivajo pogled na M karbonsko-keramične zavore ali M kompozitne zavore z M logotipom.
Vseeno, za katero različico se odločite – maksimalna stabilnost ohranjanja smeri vožnje je zagotovljena: navsezadnje osnovne kombinirane pnevmatike BMW M3 Limuzina preko širših zadnjih pnevmatik ne krepijo le mišičastega videza zadka. Ampak izpopolnijo tudi vodljivost in oprijem.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz.

Izraz osebnosti.