ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.

BMW M

Novi BMW M4 Cabrio.

ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.

Novi BMW M4 Cabrio.

ČLOVEK. STROJ. VISOKA ZMOGLJIVOST.Novi BMW M4 Cabrio.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min

317 (431)/5.500–7.300

Pospešek 0–100 km/h v s

4,6 [4,4]

Kombinirane emisije CO2 v g/km

213 [203]

Masa praznega vozila EU v kg

1.840 [1.865]

Odprt za maksimalno intenzivnost. Opremljen s 431 KM močnim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo in inovacijami iz sveta motošporta, BMW M4 Cabrio jamči najbolj neposredno povezavo med adrenalinsko visoko zmogljivostjo in neomejenim užitkom v vožnji. Medtem ko M motor po zaslugi 7-stopenjskega M menjalnika z dvojno sklopko pospeši vozilo s svojo potisno silo brez prekinitve do mejnega območja, omogočajo aktivni M diferencial, prilagodljivo M podvozje in M Servotronic najpreciznejše vozne manevre. Izkušnja, ki ni neprekosljiva le pri odprti trdi strehi. In katapultira M vozno navdušenje na povsem novo raven.

DOLOČA ZVOK.

Motor M TwinPower Turbo v BMW M4 Cabrio.

Bistvo novega BMW M4 Cabrio: povsem na novo razvit vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Z ogromno močjo in nezamenljivim zvokom. Součinkovanje optimalno med seboj usklajenih tehnologij motorja omogoča pri neposrednem razvoju moči potisk 317 kW (431 KM).

Vozna dinamika.

Ko BMW M4 Cabrio v najkrajšem času pospeši do meje, se lahko pomen moči doživi z vsemi čuti. Pri tem se potisk precizno dozira vse do najvišjih območij vrtilne frekvence. Po zaslugi množice tehnologij iz sveta motošporta, kot je aktivni M diferencial ali M Servotronic, se BMW M4 Cabrio v vsaki situacijo odzove tako, kot se od vrhunskega športnika pričakuje: skrajno precizno in tehnično absolutno dovršeno.

Oblika.

Že na prvi pogled oblikovni poudarki, kot npr. naprej nagnjena M ledvička z dvojnimi prečkami in oznako M4, širok zadek ali poševno odrezani M dvojni končni izpušni cevi, jasno sporočajo: tole tukaj ni običajen kabriolet. Z atletskimi potezami in raztegnjeno silhueto BMW M4 Cabrio demonstrira svojo skoncentrirano moč – intenzivna slutnja, kaj čaka voznika. Čisti adrenalin.

Učinkovitost.

Tudi ko gre za učinkovitost, BMW M4 Cabrio simbolizira visoko zmogljivost. Inteligentna lahka konstrukcija in ukrepi BMW EfficientDynamics, kot je funkcija Auto Start Stop ali regeneracija zavorne energije, skrbijo za optimalno uporabo virov in s tem dajejo pomemben prispevek moči in vzdržljivosti BMW M4 Cabrio. Rezultat ni samo še boljša dinamika, ampak tudi nižja poraba in manj škodljivih snovi.

4,4 SEK.

3,0-litrski vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo združuje najboljše iz dveh svetov: visoka vrtilna frekvenca z do 7300 vrt/min in izvrsten razvoj moči z največjim navorom 550 Nm. 317 kW (431 KM) močan M motor pospeši od 0 do 100 km/h v samo 4.4 sekunde (z M DTC z Drivelogic).
Neposredno vbrizgavanje bencina preko dveh turbopolnilnikov in M značilna precizna uglasitev skrbita za to, da se motor že ob najmanjšem dotiku pedala za plin odzove z neposredno odzivnostjo, silovitim potiskom in suvereno dinamičnostjo.