STREHA DOL. UTRIP GOR.

BMW M

Oblika BMW M4 Cabrio.

STREHA DOL. UTRIP GOR.

Oblika BMW M4 Cabrio.

Že na prvi pogled oblikovni poudarki, kot npr. naprej nagnjena M ledvička z dvojnimi prečkami in oznako M4, širok zadek ali poševno odrezani M dvojni končni izpušni cevi, jasno sporočajo: tole tukaj ni običajen kabriolet.
Z atletskimi potezami in raztegnjeno silhueto BMW M4 Cabrio demonstrira svojo skoncentrirano moč – intenzivna slutnja, kaj čaka voznika. Čisti adrenalin.

STREHA DOL. UTRIP GOR.Oblika BMW M4 Cabrio.

Že na prvi pogled oblikovni poudarki, kot npr. naprej nagnjena M ledvička z dvojnimi prečkami in oznako M4, širok zadek ali poševno odrezani M dvojni končni izpušni cevi, jasno sporočajo: tole tukaj ni običajen kabriolet.
Z atletskimi potezami in raztegnjeno silhueto BMW M4 Cabrio demonstrira svojo skoncentrirano moč – intenzivna slutnja, kaj čaka voznika. Čisti adrenalin.

OBLIKA ZUNANJOSTI.

Ta visokozmogljivi kabriolet hrepeni po turbulenci: impozantne vstopne odprtine za zrak v sprednjem podaljšanem odbijaču ponazarjajo enormno količino zraka, s katero se lahko M motor v BMW M4 Cabrio zadostno hladi tudi v mejnih območjih. Naslednja velika pozornost: izboklina na pokrovu motorja (powerdome), ki oriše obrise motorja s turbinskim polnjenjem in s tem na impresiven način kaže skoncentrirano moč BMW M4 Cabrio.
Preko M bočnih odprtin za zrak v obliki škrg, elementa Air Curtain in elementa Air Breather športni obrisi skupaj z M zunanjimi ogledali izpopolnijo sliko natreniranega vrhunskega športnika vse do nizko ležečega zadka. Nenazadnje tam štiri poševne končne izpušne cevi posredujejo jasno sporočilo. Najkasneje, ko se neposredno občuti nezamenljivi zvok pri zloženi trdi strehi, postane jasno: BMW M4 Cabrio definira vožnjo z odprto streho na novo.

MOJSTRSKO POUDARJENE OBLINE.

Odkrijte obliko in dinamiko BMW M4 Cabrio.

MOJSTRSKO POUDARJENE OBLINE.

Odkrijte obliko in dinamiko BMW M4 Cabrio.

OBLIKA NOTRANJOSTI.

V notranjosti vozila na novo razvita M sedeža s školjkasto obliko in osvetljenim M logotipom čakata na voznika in sovoznika. Sedeža nudita odlično bočno oporo in z inteligentno ergonomijo ustvarjata neposredno povezavo z vozilom. Vsi upravljalni elementi v kokpitu so usmerjeni k vozniku in zagotavljajo zelo natančno možnost upravljanja znotraj delčkov sekunde. Okrogli instrumentni prikazi v videzu dirkalnega športa, M usnjen volan in M prestavna ročica izpopolnjujejo celotno sliko in ne puščajo nobenega dvoma: BMW M4 Cabrio je ustvarjen, da določi meje na novo.

ODPRT ZA MAKSIMALNO INTENZIVNOST.

Ko se zložljiva trda streha pri hitrosti do 18 km/h avtomatsko odpre v pribl. 20 sekundah, se izrazito poveča stopnja adrenalina v krvi. Kar nato sledi, je maksimalna fascinacija vožnje. M značilna visoka dinamika, združena z intenzivnostjo kabrioleta.
V zaprtem stanju se zložljiva trda streha brezhibno zlije v kupejevsko linijo BMW M4 Cabrio. Njena premišljena oblika ne navdušuje le optično, temveč prav tako nudi dodatno mero varnosti in skrbi za prijetno akustiko pri hitri vožnji.

M ZUNANJA OGLEDALA Z DODATNIM SMERNIKOM V LED TEHNIKI.

Aerodinamično intenzivno izpopolnjena M zunanja ogledala se že desetletja štejejo za posebne značilnosti športno-dinamične M oblike. S pritrditvijo na karoserijo z izrazitim dvojnim rebrom, je M zunanje ogledalo oblikovni simbol in hkrati posreduje jasno sporočilo preciznega sestavnega dela, ki daje boku dodaten značaj, dinamiko in aerodinamično piko na i.
V ozki, iztegnjeni reži je z visoko natančnostjo vdelan prosojni LED dodatni smernik.

M SEDEŽI.

M sedež v kabrioletu nudi spremenljivo bočno oporo in številne električno nastavljive funkcije. Njegov športni duh je poudarjen z osvetljenim M logotipom v integriranem naslonu za glavo.
Naslonjalo športnega sedeža, prevlečenega z zelo kakovostnim usnjem Merino drobnozrnato strukturo, se lahko za optimalno sedenje električno nastavi po širini. Električno se uravnavajo tudi nastavitev sedeža naprej/nazaj, višina sedeža, nagib naslonjala in nagib sedežne ploskve, medtem ko se stegenska opora lahko prilagodi ročno.

KOLESA.

Paša za oči in močna sporočilnost hkrati so povsem na novo razvita platišča z izpopolnjeno maso za BMW M4 Cabrio. Že v osnovni opremi posredujejo 18" M lita alu. platišča V-spoke v barvi Ferric Grey jasno sporočilo. V dodatni opremi so na voljo 19" M lita alu. platišča Double-spoke. Po izbiri v barvi Ferric Grey ali črni razkrivajo pogled na M karbonsko-keramične zavore ali M kompozitne zavore z M logotipom.
Vseeno, za katero različico se odločite – maksimalna stabilnost ohranjanja smeri vožnje je zagotovljena: navsezadnje osnovne kombinirane pnevmatike BMW M4 Cabrio preko širših zadnjih pnevmatik ne krepijo le mišičastega videza zadka. Ampak izpopolnijo tudi vodljivost in oprijem.

BMW INDIVIDUAL.

Edinstvenost vsakega značaja se razkrije v podrobnostih. Kajti tukaj leži izvor prave ekskluzivnosti. Dajte hrepenenju po popolnosti svoj izraz.

Izraz osebnosti.

 • Lakiranje BMW Individual

  Sproža val navdušenja že na mestu: za novi BMW M4 Cabrio nudi BMW Individual razširjeno paleto visoko ekskluzivnih lakiranj. Med temi je fascinantna kovinska barva Tanzanite Blue BMW Individual. Podobno dragocenemu mineralu tanzanitu z enakim imenom, to posebno lakiranje iz BMW Individual na svetlobi lesketajoče prehaja med svetlečo turkizno in prefinjeno temnomodro barvo.

 • Usnje Merino z drobnozrnato strukturo iz BMW Individual

  Osupljiv navzven, sapica ekstravagance navznoter: za notranjost novega BMW M4 Cabrio so na izbiro različne možnosti ekskluzivnega usnja Merino z drobnozrnato strukturo iz BMW Individual. Instrumentna plošča, prevlečena z usnjem v barvi Opal White, ne skrbi le za vizualne finese. Po zaslugi skrbne izbire surovine in posebnega postopka strojenja, razvaja svoje potnike tudi z neprimerljivim udobjem.

 • Notranje obloge iz BMW Individual

  Odprt za briljanten vtis: posebej privlačen kontrast k usnju Merino z drobnozrnato strukturo iz BMW Individual v barvi Opal White pričarajo notranje obloge BMW Individual v črnem laku Piano s svojo elegantno površino visok sijaj. Tudi notranje obloge BMW Individual v temni izvedbi Plane Auburn in Ash Grain White iz plemenite vrste lesa v ničemer ne zaostajajo po ekskluzivnosti in popolnosti ročnega dela.

 • Druga oprema iz BMW Individual

  Laskajo očem: dodatne usnjene površine instrumentne plošče iz BMW Individual dajejo notranjosti novo dimenzijo privlačnosti.
  Barvni poudarki, ki se vidijo in občutijo: kontrastno prešivanje iz BMW Individual je izraz najvišje elegance in na izrazit način poudarja polno usnjeno oblazinjenje iz črnega usnja Merino z drobnozrnato strukturo. Na izbiro so štiri barve: Sakhir Orange, Silverstone, rumena ali modra.