BMW X1 je popolno vozilo za vse tiste, ki živijo življenje po lastnih predstavah. Njegova sorazmerja izvedenke SAV demonstrirajo impresivno suverenost, njegova notranjost pa enormno fleksibilnost. Z BMW xLine in BMW Sport Line sta na voljo dva oblikovna svetova, s katerimi lahko poudarite obliko notranjosti in zunanjosti. Po zaslugi kombinacije ukrepov BMW EfficientDynamics in učinkovitih bencinskih ter dizelskih motorjev BMW X1 prepriča z nizko vrednostjo porabe in emisij pri celotni motorizaciji.

BMW X3 je bil kot prvi Sports Activity Vehicle nekoč utemeljitelj svojega razreda vozil. Tudi aktualna generacija tega univerzalnega vozila ostaja zvesta svoji tradiciji: z maksimalnim udobjem in izredno fleksibilnostjo je BMW X3 idealna rešitev tako za izzive vsakdana kot dolga potovanja. Medtem ko se zunanjost odlikuje s tipičnim značajem BMW X, notranjost po zaslugi izbranih materialov navdušuje s svojim zelo kakovostnim vtisom. Poleg tega BMW X3 prepriča z varčnimi dizelskimi in bencinskimi motorji BMW TwinPower Turbo.

BMW X4 izstopa, vedno in povsod. S svojo ekstrovertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost. Združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in osnovno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, BMW X4 kaže svoj izrazit vročekrven značaj.

S tretjo generacijo BMW X5 ponovno presega merila, ki jih je postavil sam – kot SAV (Sports Activity Vehicle), ki nudi izvrsten luksuz povsod tam, kjer veljajo najvišji standardi. Za to skrbi cela vrsta inteligentnih tehnologij, ki dvigujejo učinkovitost, dinamiko in udobje na povsem novo raven – tudi pri vožnji po terenu. Najboljše iz dveh svetov, združeno v posebej udobnem in vsekolesno gnanem priključnem hibridu: BMW X5 xDrive40e iPerformance.

Močan in atletski. Navzoč kot model X, a hkrati športno-eleganten kot kupe. BMW X6 presega vse meje. Njegovi močni motorji BMW TwinPower Turbo iz BMW EfficientDynamics združujejo dinamiko in učinkovitost, medtem ko BMW xDrive prenaša moč na cesto. Izjemne izvedbe opreme, kot je Design Pure Extravagance, in plemeniti materiali zaznamujejo vozilo, ki jamči veliko pozornost – in je hkrati presenetljivo funkcionalno.

Bodisi iščete novo bodisi rabljeno vozilo BMW X – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW X. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.