SLEDITE SVOJI POTI. IN VZEMITE VES SVET S SEBOJ.

Services & Apps iz BMW ConnectedDrive v BMW X1.

Komunikacija, informacije in razvedrilo – s Services & Apps iz BMW ConnectedDrive doživite mobilnost povsem v novi obliki.

INTELIGENTNI KLIC V SILI.

Inteligentni klic v sili preko klicnega centra BMW avtomatsko vzpostavi povezavo z najbližjim centrom za usklajevanje reševanja – neodvisno od zasebnega mobilnega telefona. Posreduje informacije o trenutni lokaciji vozila in resnosti nesreče. Inteligentni klic v sili se lahko sproži tudi ročno, npr. za pomoč drugim udeležencem v prometu.

Inteligentni klic v sili.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Oprema ConnectedDrive Services je osnova za storitve BMW ConnectedDrive, ki na poti oskrbujejo voznika s številnimi informativno-razvedrilnimi vsebinami in servisnimi ponudbami, kot so novice, spletno iskanje ali funkcije Office. Poleg tega sta omogočena uporaba izbranih aplikacij za pametne telefone in dostop do BMW ConnectedDrive Store.

ConnectedDrive Services.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Z Real Time Traffic Information (RTTI) so vam med potjo v vsakem trenutku na voljo najaktualnejše prometne informacije. Pri tem se posredujejo precizni podatki o kraju in trajanju ovir na cesti v skorajda realnem času, kar pomeni, da vas RTTI obvešča o aktualnih prometnih razmerah na avtocestah, hitrih cestah in regionalnih cestah ter na številnih cestah v mestih. Inteligentna priporočila za obvoz pomagajo, da najdete najhitrejšo in najučinkovitejšo pot do cilja. Kot viri podatkov med drugim služijo anonimni profili premikanja iz mobilnega omrežja, podatki GPS preko flot vozil, aplikacije pametnega telefona in sporočila policije, pa tudi ponavljajoči se prometni vzorci, kot je vožnja na delo. Vizualizacija prometnega stanja poteka preko obarvanja cest v zeleni, rumeni, oranžni ali rdeči barvi.

REMOTE SERVICES.

Z Remote Services in brezplačno My BMW Remote App (na voljo v Apple App Store in Google Play Store) se lahko različne funkcije v vozilu, kot je zaklepanje in odklepanje vozila, upravljajo daljinsko. Možen je tudi neposredni prenos najdenih naslovnih podatkov prek spletnega iskalnika Google™ v navigacijski sistem, če je na voljo. Poleg tega se lahko prikaže tudi lokacija vozila. Za uporabo te funkcije je potrebna enkratna aktivacija Remote Services na portalu za stranke "My BMW ConnectedDrive" na www.bmw-connecteddrive.com.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Z opremo internet se lahko na visokoločljivem nadzornem prikazovalniku v BMW prikličejo internetne strani. Voznik ima enak dostop do spletne vsebine po želji s polno hitrostjo UMTS, kot na svojem računalniku doma. Vnos internetnega naslova, na katerem se nahaja vsebina (URL), poteka enostavno in udobno preko upravljalnika iDrive ali preko seznama priljubljenih za hiter dostop. Z neomejenim prenosom podatkov za internetno uporabo lahko na ravni države (brez gostovanja) udobno brskate po spletu neposredno v svojem BMW. Pri tem se nadzorni prikazovalnik uporablja za brskanje po spletu. Sistem z razvedrilnimi vsebinami Professional zadaj omogoča brskanje po svetovnem spletu potnikom na zadnjih sedežih, preko integriranih zaslonov na naslonjalih sprednjih sedežev.

CONCIERGE SERVICE.

Ste vedno želeli vedeti, kakšen je občutek, ko imate na voljo osebnega butlerja? Sedaj je to mogoče: s Concierge Service iz BMW ConnectedDrive. S to udobno storitvijo preko pritiska gumba vzpostavite povezavo z našim agentom v klicnem centru BMW, ki vam med potjo stoji ob strani kot „osebni asistent“. Bodisi iščete določeno restavracijo, bančni avtomat v bližini bodisi dežurno lekarno – agent v klicnem centru BMW vam je vselej na voljo in vam po želji pošlje ustrezne naslovne podatke neposredno v vaš navigacijski sistem. Concierge Service je uporabna neodvisno od vašega mobilnega telefona, doma ali v tujini, 24 ur na dan, sedem dni v tednu in brez dodatnih doplačil za vas.

Concierge Service.