PRIPRAVLJEN ZA VSAK IZZIV.

Udobje in funkcionalnost v BMW X3.

PRIPRAVLJEN ZA VSAK IZZIV.

Udobje in funkcionalnost v BMW X3.

Vseeno, kaj s seboj prinaša vsakodnevno življenje: BMW X3 se sooči z vsakim izzivom. S svojimi premišljenimi funkcijami se zanj vsaka pustolovščina spremeni v otroško igro. Velikodušna notranjost in prtljažnik se lahko spremenljivo prilagodita glede na potrebe. Za udobje in funkcionalnost na najvišjem nivoju. Odkrijte svojo raziskovalsko žilico – in jo izživite: z BMW X3.

PRIPRAVLJEN ZA VSAK IZZIV.Udobje in funkcionalnost v BMW X3.

Vseeno, kaj s seboj prinaša vsakodnevno življenje: BMW X3 se sooči z vsakim izzivom. S svojimi premišljenimi funkcijami se zanj vsaka pustolovščina spremeni v otroško igro. Velikodušna notranjost in prtljažnik se lahko spremenljivo prilagodita glede na potrebe. Za udobje in funkcionalnost na najvišjem nivoju. Odkrijte svojo raziskovalsko žilico – in jo izživite: z BMW X3.

VSAK DAN KOT NOBEN DRUG.

S številnimi komfortnimi funkcijami in velikodušno ter fleksibilno prostornostjo doživite v BMW X3 vsestranskost v njeni najlepši obliki.

ODLAGALNI KONCEPT.

Odlagalni paket zagotovi večjo praktičnost notranjosti vozila in prtljažnega prostora za vsakdanjo uporabo z vrsto dodatnih možnosti shranjevanja. Odlagalni paket vključuje predal na voznikovi strani pod stikalom za luč, mreži na hrbtiščih naslonjal prednjih sedežev in v prostoru za noge na sovoznikovi strani ter dno v prtljažniku, ki se lahko obrne, z gumijasto spodnjo stranjo. 12 V vtičnici se nahajata na sredinski konzoli zadaj in v prtljažnem prostoru. Odlagalna mreža na levi in dva kavlja na steni prtljažnega prostora, zanke za pritrditev tovora na dnu v prtljažniku, praktični kavlji za vreče in pritrdilne zanke prav tako omogočajo vrsto možnosti za shranjevanje in pritrditev predmetov.

FUNKCIONALNOST.

BMW X3 nudi veliko prostora za svobodne ideje – odlično za vse izzive, ki jih življenje vsak dan prinaša s seboj. Bodisi na poti v službo, velikem potovanju bodisi za vožnjo v gledališče: prostorna notranjost razvaja potnike z skrajnim udobjem v vsaki situaciji. Po zaslugi številnih odlagališč in odlagalnih predalov vse najde svoje mesto. Na sredinski konzoli sta nameščeni držali za pijačo, ki se lahko zapreta s pokrovom. 550-litrski prtljažnik se lahko razširi do 1600 litrov prostornine. Z dodatnim, deljivim naslonjalom zadnje sedežne klopi v razmerju 40 : 20 : 40, se lahko razpoložljiv prostor po potrebi razdeli. Prostor za shranjevanje postane še bolj fleksibilen s po želji razpoložljivim odlagalnim paketom, ki med drugim vključuje dodatne mreže za prtljažnik, reverzibilno dno prtljažnika in številne druge možnosti za pritrditev tovora.

KOMFORTNI DOSTOP.

KOMFORTNI DOSTOP.

Inovativno udobje upravljanja – komfortni dostop omogoča, da se vrata vozila odprejo in v nadaljevanju zažene motor, ne da bi za to v roke vzeli avtomobilski ključ. V žepu hlač ali v aktovki odložen avtomobilski ključ se avtomatsko prepozna, takoj ko se približate vozilu. Po avtomatskem odklepanju vrat lahko vstopite in s pritiskom zagonskega gumba start/stop zaženete motor.
H komfortnemu dostopu sodi tudi funkcija Smart Opener: integrirani senzor prepozna kratek, usmerjen zamah z nogo pod zadnjim odbijačem in vrata prtljažnika se odprejo oz. zaprejo prostoročno in avtomatsko.
Po zaslugi avtentifikacije ključa je varno delovanje komfortnega dostopa zagotovljeno v vsakem trenutku.

PROSTOROČNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA.

PROSTOROČNO ODPIRANJE VRAT PRTLJAŽNIKA.

Po nakupu stojite s polnimi rokami pred svojim vozilom in želite nakupovalne vrečke spraviti v prtljažnik. Sedaj sledi nadležno iskanje avtomobilskega ključa v žepu. Ne, če imate inovativni komfortni dostop, ki omogoča prostoročno odpiranje vrat prtljažnika.


Kratek usmerjen zamah z nogo pod zadnji odbijač in senzor sprosti odpiralni mehanizem za odpiranje vrat prtljažnika. Le avtomobilski ključ morate imeti s seboj. Vrata se odklenejo in samodejno odprejo navzgor. Za prepoznavanje uporabnika so senzorji, ki prepoznajo zamah z nogo, nameščeni na različni višini v oblogi zadnjega odbijača. Ta inovativna oprema poveča udobje upravljanja in nalaganja prtljažnika. Pravica do dostopa se dodeli samo, če sistem hkrati pri uporabniku identificira avtomobilski ključ.

Vlečna kljuka z električno vrtljivo kroglasto glavo.

Vlečno kljuko z elektronsko nastavljivo glavo je izredno enostavno zložiti pod zadnji odbijač, kjer med vožnjo brez prikolice ni vidna. Prav tako se s tem odpravi tveganje za krajo vlečne kljuke. Ta funkcija vključuje tudi nadzor stabilnosti prikolice.


Sistem zazna, ali se prikolica nevarno ziba in selektivno uporabi dinamični nadzor stabilnosti (DSC), da jo ponovno stabilizira. Največja obremenitev prikolice je 2.400 kg, odvisno od motorja.

Ogrevanje na mestu.

Tudi v hladnih dneh se lahko vaša vožnja prične v udobno ogrevanem vozilu, saj se lahko temperatura notranjosti nastavlja ne glede na delovanje motorja s pomočjo ogrevanja na mestu, ki vključuje tudi priročno funkcijo časomera. Prav tako odstranjuje zamegljenost in zmrzal na steklih. Ogrevanje na mestu se vklopi in upravlja s pomočjo ločenega daljinskega upravljalnika, aplikacije My My BMW Remote App ali upravljalnika iDrive.


Kot vir ogrevanja se uporablja naprava za vodno ogrevanje, ki se prek sistema goriva oskrbuje z energijo. Hladen motor se prek hladilnega sistema prav tako predhodno segreje. To dodatno zmanjša porabo goriva v fazi segrevanja motorja. Ogrevanje na mestu je pripravljeno za uporabo pri predizbranem času vklopa, če je zunanja temperatura pod 15 °C, in neposrednem vklopu pri vsaki temperaturi.