SLEDITE SVOJI POTI. IN VZEMITE VES SVET S SEBOJ.

Services & Apps iz BMW ConnectedDrive v BMW X4.

Prepričljiv, neposreden, vsestranski – ti atributi opisujejo tako BMW X4 kot Services & Apps iz BMW ConnectedDrive. S to opremo so vam na voljo najmodernejše možnosti za komunikacijo, informacije in razvedrilo. Katere od teh želite uporabljati, je v celoti prepuščeno vam.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

Oprema ConnectedDrive Services je osnova za inteligentne storitve BMW ConnectedDrive, ki vas na poti oskrbujejo s številnimi informativno-razvedrilnimi vsebinami in servisnimi ponudbami.

Ponudba obsega na primer dostop do aktualnih informacij glede na lokacijo, kot so vreme, novice, spletno iskanje powered by GoogleTM in praktične funkcije Office. Poleg tega se lahko storitve in funkcije, kot so parkirne informacije in potovalni ter hotelski vodič, uporabljajo v meniju ConnectedDrive neposredno v vozilu brez pametnega telefona.

Enako ekskluzivna je udobna, varna in časovno neomejena uporaba aplikacij za pametne telefone. Oprema ConnectedDrive Services omogoča dostop do BMW ConnectedDrive Store, kjer se storitve in aplikacije lahko kadar koli zakupijo, podaljšajo in sestavijo glede na individualne potrebe. Poleg tega nudi oprema ConnectedDrive Services še veliko več, zaradi česar je vsaka vožnja v vozilu BMW novo doživetje.

MUSIC ENTERTAINMENT.

Na poti lahko v svojem BMW doživite veliko. Ker prava glasba spremeni pot v doživetje, so glasbene aplikacije tiste, ki v vsaki situaciji predvajajo pravo pesem. Zdaj si lahko za vožnjo na delo, po nakupih ali na dopust oblikujete svojo radijsko postajo, izbirate glasbo iz široke ponudbe zvočnih knjig ali pretočno predvajate lastno glasbo – neposredno v svojem BMW z opremo ConnectedDrive Services.

CONCIERGE SERVICE.

Ste vedno želeli vedeti, kakšen je občutek, ko imate na voljo osebnega butlerja? Sedaj je to mogoče: doživite storitev posebne vrste – s Concierge Service iz BMW ConnectedDrive. S to udobno storitvijo preko pritiska gumba vzpostavite povezavo z našim agentom v klicnem centru BMW, ki vam med potjo stoji ob strani kot „osebni asistent“. Bodisi iščete določeno restavracijo, bančni avtomat v bližini ali dežurno lekarno – agent v klicnem centru BMW vam je vselej na voljo in vam po želji pošlje ustrezne naslovne podatke neposredno v vaš navigacijski sistem. Concierge Service je uporabna neodvisno od vašega mobilnega telefona, doma ali v tujini, 24 ur na dan, sedem dni v tednu in brez dodatnih doplačil za vas. Pogoj za uporabo je oprema ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Z originalno opremo BMW Car Hotspot proizvajalca BMW lahko potniki s svojim pametnim telefonom, tablico ali prenosnikom kadar koli brskajo po internetu tudi med vožnjo. Namestitev dostopne točke se izvrši hitro in enostavno preko snap-in adapterja v srednjem naslonu za roko. Z novim standardom mobilne telefonije LTE (Long Term Evolution) tako do osem naprav hkrati sprejema internet visoke hitrosti. WLAN v vašem BMW omogoča hitrejši prenos podatkov, boljši sprejem, manj sevanja, daljše čase delovanja baterij in tudi uporabo izven vozila do 30 min.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Z Real Time Traffic Information (RTTI) so vam med potjo v vsakem trenutku na voljo najaktualnejše prometne informacije. Pri tem se posredujejo precizni podatki o kraju in trajanju ovir na cesti v skorajda realnem času. Kot viri podatkov med drugim služijo profili premikanja iz mobilnega omrežja, podatki GPS preko flot vozil, aplikacije pametnega telefona in sporočila policije. Vrednotenje podatkov deluje tako precizno, da se lahko zastoji lokalizirajo do nekaj metrov natančno. Tako vas lahko RTTI v realnem času obvešča o aktualnih prometnih razmerah na avtocestah, hitrih cestah in regionalnih cestah ter na številnih cestah v mestih in vam hkrati ponudi priporočila za obvoz.
Pogoj za uporabo je oprema ConnectedDrive Services.

BLUETOOTH OFFICE.

Z Bluetooth Office lahko čas v svojem vozilu izkoriščate še učinkoviteje. Po zaslugi naprav z Bluetooth si lahko na poti udobno organizirate svoj vsakdan. E-pošta, termini, opravila ali SMS sporočila se prikažejo na nadzornem prikazovalniku ali predvajajo preko zvočnikov avdio naprave s pomočjo funkcije glasnega branja. Preko funkcije BMW Apps je hkrati možen prikaz koledarskih vnosov Apple iPhone. Seznam vseh združljivih mobilnih naprav najdete na www.bmw.com/bluetooth.