ENOTNOST V RAZNOLIKOSTI.

Oprema za BMW X5.

ENOTNOST V RAZNOLIKOSTI.

Oprema za BMW X5.

ENOTNOST V RAZNOLIKOSTI.Oprema za BMW X5.

Bodisi oblikovna svetova Pure, paket M Sport ali originalna oprema BMW – notranjost in zunanjost svojega BMW X5 opremite čisto po svojih željah.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Športnost, pustolovščina in estetika optimalno združene: dodatno razpoložljiv oblikovni svet Pure Experience poudarja samozavesten značaj in mestni videz BMW X5.

 • Zunanjost

  Z Design Pure Experience opremljen BMW X5 izžareva suverenost in navzočnost – ne glede na zorni kot pogleda. Optičen ščitnik podvozja spredaj in zadaj iz legiranega jekla ter na boku v videzu legiranega jekla, vstopne odprtine za zrak s prenovljenim videzom in zaključek končne izpušne cevi ter prečke ledvičke v mat srebrni izvedbi dajejo vozilu impozanten videz.
  Oprema Design Pure Experience za notranjost in zunanjost se lahko naroči ločeno.

 • Notranjost

  V notranjosti se markanten videz nadaljuje – predvsem po zaslugi oblazinjenja v ekskluzivnem usnju Nappa s kontrastnim šivom in razširjenim obsegom v barvi Mocha ter površin notranjosti, ki so izdelane iz plemenite vrste lesa Fineline Pure.
  Oprema Design Pure Experience za notranjost in zunanjost se lahko naroči ločeno.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Izjemen izraz navdušenja za obliko in oblikovanje: z elementi iz kroma, ekskluzivnim usnjenim oblazinjenjem in svetlimi barvami daje oblikovni svet Pure Excellence vašemu BMW X5 subtilno imenitnost.

 • Zunanjost

  S pokromanimi elementi iz Design Pure Excellence vaš BMW X5 zasije – v vsakem oziru in iz vsakega zornega kota. Poudarki iz kroma se nahajajo na prečkah sprednje rešetke hladilnika v obliki ledvičke, zadnjem odbijaču in sprednjih vstopnih odprtinah za zrak. Maske kolotekov in optični ščitnik podvozja v barvi karoserije skrbijo za usklajeno součinkovanje.
  Oprema Design Pure Excellence za notranjost in zunanjost se lahko naroči ločeno.

 • Notranjost

  Pri opremi za notranjost se dobro počutje piše z veliko začetnico. Potniki sedijo na sedežnih prevlekah iz ekskluzivnega usnja Nappa v barvi Ivory White s kontrastnim šivom v barvi Atlas Grey – spredaj na dodatno razpoložljivih komfortnih sedežih z nastavitvijo naslona za glavo, širine naslonjala in globine sedeža. Instrumentna plošča je prevlečena s plemenitim usnjem Walknappa v barvi Atlas Grey z bež kontrastnim šivom. Zelo kakovosten kontrast nudijo notranje obloge iz plemenite vrste lesa American Oak.
  Oprema Design Pure Excellence za notranjost in zunanjost se lahko naroči ločeno.

BMW INDIVIDUAL.

Z ekskluzivno ponudbo programa BMW Individual postane BMW X5 ogledalo vaše osebnosti.

The expression of personality.

 • Lakiranja BMW Individual

  Plemenita lakiranja iz BMW Individual v kovinskih barvnih tonih Azurite Black, Pearl Silver, Pyrite Brown in Ruby Black posredujejo dokaz. Pri lakiranju BMW Individual v kovinski barvi Ruby Black nastane preko močnega odboja intenziven sijaj, ki se blešči z neštetimi rubinskimi pigmenti. Lakiranje še močneje poudarja dinamična sorazmerja vašega BMW X5.

 • Usnje Merino iz BMW Individual

  Na izjemen način se predstavlja tudi notranjost v novem BMW Individual X5. Tukaj ustvarjajo materiali s kakovostjo brez primere edinstveno občutenje prostora. Posebej izstopa razširjeno oblazinjenje v usnju Merino z drobnozrnato strukturo v petih estetskih barvnih tonih. Tukaj najde svoje mesto le skrbno izbrano, brezhibno usnje, ki ima zaradi natančnega postopka strojenja neprimerljivo voljnost. Poseben značaj usnjenega oblazinjenja BMW Individual se hkrati kaže preko svojih plemenitih podrobnosti. Prefinjeni okrasni elementi, šivi in filigransko obdelane paspule iz najboljšega usnja navdušujejo v kontrastnih barvah in zrcalijo rokodelsko popolnost. Z usnjem prevlečena instrumentna plošča ustvarja, skupaj z oblazinjenjem in stropom iz alkantare, povsem novo, do tega trenutka še nepoznano občutenje prostora v BMW X5.

 • Notranje obloge iz BMW Individual

  Izraz mojstrskih rokodelskih spretnosti so tudi ekskluzivne notranje obloge BMW Individual za BMW X5. Bodisi iz plemenitih vrst lesa Sen Light Brown in Ash Vulcano Brown bodisi v izvedbi laka Piano z globokim črnim učinkom. Vse notranje obloge navdušijo z najboljšo kakovostjo in mojstrsko obdelavo. Z njimi dobi notranjost BMW Individual X5 svojo popolno dopolnitev in dokazuje: v podrobnosti leži izvor čiste ekskluzivnosti.

 • Druga oprema iz BMW Individual

  Dodatne usnjene površine instrumentne plošče iz BMW Individual dajejo notranjosti novo dimenzijo privlačnosti. Notranjost BMW X5 zaokrožuje usnjen volan BMW Individual z leseno aplikacijo, ki je usklajena z izbrano notranjo oblogo iz BMW Individual. 20“ lita alu. platišča V-spoke 551 I BMW Individual skrbijo s svojo velikostjo za osupljiv videz. Napis BMW Individual je nevsiljivo lasersko vgraviran.
  S hladilno torbo BMW Individual postane užitek v vožnji popolno doživetje. Zaradi enostavne odstranitve je po potrebi hitro ponovno na voljo polna prostornina prtljažnika. Strop BMW Individual iz alkantare, ki je prvič na voljo v treh različnih barvah, s svojo mehko površino ustvarja prijeten, odprt ambient v notranjosti vozila.

PAKET M SPORT.

Z dodatnim paketom M Sport se dinamičen značaj BMW X5 poudari z izrazito intenzivnostjo. V barvi karoserije lakirani pragovi in odbijači ter vstopne letve z M logotipom skrbijo za prvi športni vtis, ki mu sledijo ostali.

 • Zunanjost
  • Paket M Aerodynamics s podaljšanim sprednjim odbijačem z odprtinami za zrak, bočnimi pragovi, maskami kolotekov v barvi vozila
  • LED sprednje meglenke
  • 19" M lita alu. platišča Double-spoke 467 M s kombiniranimi pnevmatikami, alternativno 20" M lita alu. platišča Double-spoke 469 M s kombiniranimi pnevmatikami, na voljo so tudi druga platišča
  • Prilagodljivo M podvozje ali paket prilagodljivega podvozja Dynamic
  • BMW Individual Shadow Line, visok sijaj, alternativno BMW Individual Exterieur Line iz satiniranega aluminija
  • Logotip M na boku
  • Pokrovi zunanjih ogledal v barvi karoserije
  • Pokromani zaključek končne izpušne cevi visok sijaj v značilni obliki paketa M Sport
  • Ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi Carbon Black, na voljo so tudi druga lakiranja
  • Strešne letve BMW Individual Shadow Line visok sijaj, alternativno strešne letve v satiniranem aluminiju
 • Notranjost
  • Vstopne letve z napisom M, M podpora za nogo
  • Športna sedeža za voznika in sovoznika z oblazinjenjem v ekskluzivni kombinaciji blago/alkantara z M logotipom na paspuli sedeža, na voljo so tudi druga oblazinjenja
  • M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in prestavnimi vzvodi
  • Strop BMW Individual v antracitni barvi
  • Notranje letve v ekskluzivnem aluminiju Hexagon
  • Avtomobilski ključ z ekskluzivno M oznako

PAKETI.

Paketi opreme BMW so prva izbira, ko gre za dodatno opremo vašega BMW X5.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Z originalno opremo BMW individualno poudarite suveren značaj BMW X5. Tukaj najdete izbiro praktičnih in zelo kakovostnih izdelkov.

 • Transport

  Še več fleksibilnosti nudi strešni kovček BMW 460, ki omogoča udobno in enostavno natovarjanje preko inovativnega sistema odpiranja z obeh strani. Ta pripomoček za prevažanje ima prostornino pribl. 460 litrov in je na voljo z belo, črno, srebrno ali titan-srebrno zgornjo lupino kovčka, medtem ko je spodnja lupina vedno v črni barvi.
  Udobno in predvsem varno se prevažajo tudi najmlajši – po zaslugi izbire otroških sedežev BMW. Razpoložljive možnosti sedežev ustrezajo starostnim skupinam od 0 do 12 let in so na voljo v različnih barvah.

 • Razvedrilo

  Digitalne slušalke v ekskluzivni obliki BMW so idealna dopolnitev k dodatni opremi sistema z razvedrilnimi vsebinami zadaj. Te nudijo izvrstno zvočno sliko z digitalnim prenosom brez šuma, individualno uravnavanje glasnosti in visoko udobje nošenja.
  Za potnike zadaj lahko prav tako na voljo držalo BMW za Apple iPad, ki je primerno za vse modele iPad. Z enostavno zaskočitvijo na osnovnem nosilcu BMW Travel & Comfort je možna udobna uporaba. Držalo se lahko individualno nastavlja po nagibu in višini. Zaradi priloženega podpornega podstavka se lahko uporablja tudi izven vozila.
  Snap-in adapter je varna in stabilna priključna postaja z integrirano funkcijo hitrega polnjenja baterije za mobilne telefone proizvajalcev Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson in RIM / BlackBerry. Preko brezžične antenske povezave se zagotovi boljša kakovost sprejema in oddajanja signala, hkrati pa se zmanjša sevanje v notranjosti vozila. Glede na opremo vozila, uporabljeni mobilni telefon in snap-in adapter je preko BMW mogoča integracija aplikacij za pametni telefon.

 • Koristni izdelki

  Posebej razvit etui za ključe odlično združuje eleganco s funkcionalnostjo. Zelo kakovostno usnje ščiti avtomobilski ključ pred praskami ali poškodbami. Preko ekskluzivne zaponke iz krtačenega nerjavnega jekla z napisom BMW je ključ pritrjen z etuijem, kar pomeni zmanjšanje nevarnosti izgube na minimum.

 • Zunanjost

  21” lita alu. platišča Star-spoke 128 v ekskluzivni izvedbi Liquid Black dajejo vozilu zares edinstven videz.

 • Notranjost

  Originalni predpražniki za vse letne čase BMW, črna preproga za prtljažnik in originalne gumene/tekstilne preproge združujejo robustno funkcionalnost s suvereno obliko in ščitijo prostor za noge v BMW X5 pred umazanijo, mokroto in obrabo. Vse tri različice imajo zelo kakovosten vstavek iz nerjavnega jekla BMW, ki skrbi za nezamenljiv videz.