INTELIGENTNA INTERAKCIJA.

BMW iPerformance in BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

INTELIGENTNA INTERAKCIJA.

BMW iPerformance in BMW ConnectedDrive.

INTELIGENTNA INTERAKCIJA.BMW iPerformance in BMW ConnectedDrive.

Bodite vedno povezani s svojim vozilom BMW iPerformance: prek pametnega telefona (iOS ali Android) so poleg BMW Remote Services, kot je daljinsko zaklepanje, na voljo tudi specifične hibridne funkcije. S tem imate vedno pregled nad vrednostmi porabe in učinkovitosti svojega vozila BMW iPerformance. BMW Services za vsako situacijo, uporabnu v vozilu – in zunaj.

MY BMW REMOTE APP.

Vedno povezani s svojim BMW eDrive: doba elektromobilnosti ustvarja novo razsežnost svobode. Z My BMW Remote App lahko upravljate svoj BMW eDrive s svojim pametnim telefonom, kjer koli že ste, ter lahko pregledujete informacije o stanju napolnjenosti baterije in električnem dosegu. Če je vaš BMW eDrive priklopljen na polnilno postajo, lahko daljinsko upravljate postopek polnjenja. Tako lahko določite čas, ko je baterija vašega BMW eDrive v celoti napolnjena in vozilo s predhodno nastavljeno temperaturo v notranjosti. Predhodna nastavitev temperature optimira zmogljivost in doseg. Navigacijski cilji, kot so polnilne postaje, se lahko pošljejo neposredno v vozilo. Po želji pa lahko aplikacija analizira tudi vašo vozno učinkovitost.

Storitve BMW iPerformance za navigacijo.

Dosledno trajnosten pomeni dosledno povezan. Storitve BMW iPerformance za navigacijo vam nudijo vse pomembne informacije za vožnjo s hibridom. Stanje napolnjenosti baterije in električni doseg lahko prikličete v vsakem trenutku, da boste varno prišli do cilja. Poleg tega se vam na navigacijskem zemljevidu prikažejo proste polnilne postaje, da lahko hitro in udobno napolnite baterijo svojega vozila BMW iPerformance, medtem ko ste na poti.