ZIMSKI UŽITEK.

Z ORIGINALNO OPREMO BMW, BMW SERVICE IN BMW LIFESTYLE.

ZIMSKI UŽITEK.

Z ORIGINALNO OPREMO BMW, BMW SERVICE IN BMW LIFESTYLE.

ZIMSKI UŽITEK.Z ORIGINALNO OPREMO BMW, BMW SERVICE IN BMW LIFESTYLE.

Veselite se zime s svojim vozilom BMW in odkrijte snežno pokrajino naše regije – zavoj za zavojem. Karkoli pričakujete od zime, z optimalno pripravo vam bo to zelo dobro uspelo. Atraktivne sezonske ponudbe, kot je npr. zimski pregled ali servis motornega olja, čakajo na vas in vaše vozilo BMW. Poleg tega vam nudimo obsežno ponudbo opreme, s katero boste svojemu vozilu BMW dali individualno noto – npr. z originalnimi zimskimi kompleti koles BMW. Izdelki iz kolekcije BMW Lifestyle zagotavljajo več užitka, tudi če niste na cesti. Odkrijte naše atraktivne sezonske ponudbe zdaj!

BMW SERVICE. DA VAŠ BMW OSTANE PRAVI BMW.

Sneg, led in blato – zaradi zimskih vremenskih razmer je izredno pomembno, da sta voznik in vozilo odlično pripravljena. Zato vam BMW nudi strokovni servis in kopico servisnih paketov za hladen letni čas. Pred zimo dajte svoje vozilo podrobno pregledati – to vam zagotavlja storitev v okviru zimskega pregleda BMW. S servisom motornega olja BMW poskrbite za dolgo življenjsko dobo svojega motorja. Poleg tega potrebuje najboljša zmogljivost motorja največjo možno zanesljivost med zaviranjem. Tudi v tem primeru vam z menjavo zavornih oblog nudimo najboljšo rešitev. Za brezskrben užitek v vožnji, tudi ko je zunaj pod ničlo in pritiska mraz.

 • Zimski pregled BMW

  Zima predstavlja posebne izzive vašemu vozilu. Z zimskim pregledom BMW ste lahko brez skrbi: vsi pogonski sklopi in funkcije vašega vozila BMW se temeljito pregledajo. Bodite pripravljeni!

  Naš nasvet: pravočasno si rezervirajte termin – zelo priporočljivo v kombinaciji z menjavo pnevmatik.

  Zimski pregled BMW vključuje:

  • Preglede nivojev tekočin (motorno olje, hladilna tekočina, tekočina za pranje vetrobranskega stekla, tekočina za servovolan, zavorna tekočina)
  • Pregled obes koles, blažilnikov in komponent krmilnega mehanizma
  • Vizualni pregled zavor, zobatega jermena in blažilnikov
  • Pregled brisalnikov stekla in naprave za pranje stekla
  • Pregled vseh luči
  • Kolesa/pnevmatike (stanje, globina profila in tlak)


  Ponudba za vse modele BMW: 34,00* EUR


  * Kakršna koli potrebna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej.

 • Menjava zavornih oblog BMW, spredaj

  Menjava sprednjih zavornih oblog vključuje:

  • Menjavo sprednjih zavornih oblog
  • Menjavo senzorjev sprednjih zavornih oblog
  • Čiščenje zavor
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniške predpise
  • Delovni čas in materiale

  Ponudba npr. za BMW serije 1 (E87) 116d N47 UH51: od 168,40* EUR
  Ponudba npr. za BMW serije 3 (E90) 318d N47 PN11: od 197,10* EUR
  Ponudba npr. za BMW serije 5 (E60) 525d M57 NX61: od 206,40* EUR

  * Vsako dodatno delo se obračuna posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW.

 • Servis motornega olja BMW

  Servis motornega olja BMW vključuje:

  • Menjavo motornega olja z originalnim motornim oljem BMW, vklj. z odstranitvijo starega olja
  • Menjavo oljnega filtra
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniško specifikacijo
  • Delovni čas in materiale

   

  Ponudba npr. za BMW 116i (E87) N43: od 111,00* EUR
  Ponudba npr. za BMW 116d (E87) in 318d (E90) N47: od 136,70* EUR
  Ponudba npr. za BMW 525d (E60) M57: od 176,60* EUR


  * Vsako dodatno delo in material se obračuna posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW.

INOVACIJE LUČI BMW. POUDARKI.

Slaba vidljivost je spremljevalni pojav hladnega letnega časa. Zato je brezhibna razsvetljava ključni dejavnik varnosti v cestnem prometu, zlasti v zimskih mesecih. Poleg tega lahko vidljivost izboljšate z našimi ksenonskimi in halogenskimi žarnicami. Bodisi odlična osvetlitev ceste bodisi notranjosti vozila – BMW osvetli najtemnejši čas.

 • LED luč za meglo BMW s funkcijo zavijanja

  Da boste videli bolje, ko je vidljivost slaba: LED meglenka zmanjša bleščanje v megli in slabih vremenskih razmerah. Zagotavlja boljšo bočno osvetlitev od halogenskih žarometov in izboljša varnost ter udobje. Zaradi dodatnega snopa luči pri zavijanju, manevriranju, parkiranju in vožnji po zelo ovinkastih cestah, se s tem bistveno izboljša varnost ponoči in pri slabi vidljivosti.

  Ponudba npr. za BMW serije 1 (F2x) in BMW serije 3 (F3x), brez montaže: 364,14 EUR

 • Paket LED luči za notranjost BMW

  Paket LED luči za notranjost BMW navduši s svojo ekstremno nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo. Bela barva luči, ki je zelo podobna dnevni svetlobi, ustvari moderen ambient in prijetno svetlost. LED enota se lahko vstavi neposredno v obstoječe držalo notranje luči (bralna ali notranja luč ali luč v prostoru za noge).

  Komplet 10 kosov vključuje 6 LED modulov za stropne luči in 4 LED module za luči v prostoru za noge in na vratih.

  Ponudba npr. za BMW serije 5 (F10/F11), brez montaže: 128,90 EUR

 • Modre ksenonske žarnice BMW D1S

  Modre ksenonske žarnice BMW (dolg in zasenčen snop žarometa) navdušijo s svojim ultra modernim in intenzivnim modrim učinkom.

  Ponudba D1S, brez montaže: 405,00 EUR
  Ponudba D2S npr. za BMW serije 5 (E60/E61), brez montaže: 325,52 EUR

 • Halogenske žarnice BMW Power (H7)

  Halogenske žarnice BMW Power (dolg in zasenčen snop žarometa) omogočajo najboljšo možno osvetlitev ceste in izboljšajo varnost na cesti. Za bolj sproščeno vožnjo in manj obremenitev za oči pri neugodnih svetlobnih razmerah.

  Ponudba, brez montaže: 49,63 EUR

TRANSPORTNI SISTEMI BMW. VESELITE SE ZIME.

Oprema, kot so smuči ali snežne deske, je pomembna spremljevalka v zimskem času. Da lahko s seboj vzamete čisto vse, vam nudimo posebne prtljažne in transportne rešitve. Te ustvarijo dodaten prostor, kjer ga potrebujete – bodisi na strehi bodisi v vozilu. Vseeno, kateri izdelek izberete, vsi imajo nekaj skupnega: odlično so prilagojeni vašemu vozilu BMW, nudijo najboljšo montažno rešitev za vsako situacijo in zagotavljajo največjo možno varnost. Seveda z znano, najboljšo kakovostjo BMW.

 • Strešni kovček 520

  Strešni kovček BMW s prostornino 520 l. Po zaslugi dvostranskega sistema odpiranja s trojnim centralnim zaklepanjem na obeh straneh, omogoča enostavno natovarjanje. Primeren za vse strešne nosilne sisteme BMW in lahko prevaža do 8 parov smuči dolžine do 220 cm.

  Ponudba, brez montaže: 1.012,91 EUR

 • Nosilec za smuči in snežne deske

  Inovativni nosilec za smuči in snežne deske BMW je združljiv z vsemi originalnimi osnovnimi nosilnimi sistemi BMW. Omogoča enostavno montažo in uporabo ter preprečuje krajo s pomočjo sistema zaklepanja. Primeren za prevažanje do 6 parov smuči, 4 parov smuči s smučarskimi palicami ali 2 snežnih desk in 1 para smuči.

  Ponudba, brez montaže: 143,69 EUR

 • Strešni nosilec

  Strešni nosilec se lahko kombinira z različnimi transportnimi rešitvami BMW. Prečni oporniki so narejeni iz aluminijastih profilnih cevi z visoko trdnostjo. Omogoča posebej enostavno montažo in s svojo stabilno konstrukcijo izpolnjuje najvišje kakovostne ter varnostne standarde.

  Ponudba npr. za BMW serije 3 (F30/F34): 234,42 EUR
  Ponudba npr. za BMW serije 3 Limuzina (E90): 210,98 EUR

ZIMSKI KOMPLETI KOLES BMW. OPRIJEM NI STVAR LETNEGA ČASA.

Nobena druga odločitev ne vpliva na obnašanje vozila pri vožnji in varnost tako, kot izbira prave kombinacije platišč in pnevmatik. Optimalen oprijem, maksimalna varnost in varne zavorne poti so zlasti pozimi najpomembnejše zahteve za brezhiben užitek v vožnji. Naši zimski kompleti koles so odlično prilagojeni vašemu vozilu BMW in zagotavljajo občutne prednosti v primerjavi z letnimi kolesi pri temperaturah pod 7 °C - hkrati pa jamčijo užitek v vožnji na snegu in ledu v vsakem ovinku. S klikom miške odkrijte, kateri originalni zimski kompleti koles BMW se najbolje podajo vašemu vozilu BMW.

 • Star-spoke 379

  17" zimski kompleti koles s pnevmatikami Continental WinterContact TS830P* RSC v velikosti 225/45 R17 91H. Za BMW serije 1 in serije 2 (F2x).

  Poraba goriva: F
  Oprijem na mokri podlagi: E
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 531,47* EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Z veseljem vam svetujemo!

 • V-Spoke 658

  18" zimski kompleti koles s pnevmatikami Continental WinterContact TS830P* RSC v velikosti 225/50 R18 99V XL. Za BMW serije 3 Gran Turismo (F34).

  Poraba goriva: F
  Oprijem na mokri podlagi: E
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 575,75* EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Z veseljem vam svetujemo!

 • M Double-spoke Performance 405M, črna

  18" zimski kompleti koles s pnevmatikami Pirelli W240 Sottozero S2* RSC v velikosti 225/45 R18 95V XL. Za BMW serije 3 (F30/F31) in BMW serije 4 (F32/F33/F36).

  Poraba goriva: E
  Oprijem na mokri podlagi: C
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 597,90* EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Z veseljem vam svetujemo!

 • M Double-spoke 623M, Ferric Grey

  19" zimski kompleti koles s pnevmatikami Pirelli Scorpion Winter* RSC v velikosti 255/50 R19 107V XL spredaj in 255/50 R19 107V XL zadaj. Za BMW X6 (F16).

  Poraba goriva: C/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 73/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 885,78* EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Z veseljem vam svetujemo!

 • M Double-spoke 648M

  20" zimski kompleti koles s pnevmatikami Pirelli W240 Sottozero S2* RSC v velikosti 245/40 R20 99V XL spredaj in 275/35 R20 102V XL zadaj. Za BMW serije 7 (G11/G12).

  Poraba goriva: C/C
  Oprijem na mokri podlagi: E/C
  Zunanji kotalni hrup: 72/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 1018,65/1.085,08* EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Z veseljem vam svetujemo!

   

BMW INFOTAINMENT. ODLIČNO RAZPOLOŽENJE.

Da bo vaše zimsko potovanje še udobnejše, vam nudimo široko izbiro izdelkov za notranjost. Bodisi greste na izlet ob koncu tedna bodisi na svoj zimski dopust: navigacijska naprava BMW vas varno pripelje na cilj v vsakem vremenu. S pravo opremo bo beseda dolgčas popolna neznanka za sovoznika in potnike na zadnjih sedežih. Ko čas hitro beži tudi na najdaljših potovanjih.

 • Posodobitev digitalnega cestnega zemljevida

  Navigacijski sistem je tako dober kot aktualnost njegovih zemljevidov. V Evropi se lahko vsako leto zgodi do 15 % sprememb v cestnem prometu, kar je pribl. 250.000 sprememb in posodobitev. Vodenje do cilja brez težav in opozorila o prometnih zastojih se lahko omogočijo le, če so navigacijski podatki posodobljeni. BMW zagotavlja, odvisno od navigacijskega sistema, redne posodobitve.

  Ne odlašajte in vzpostavite stik s svojim pooblaščenim servisom BMW, da vam sestavi ponudbo po meri.

 • BMW Integrated Navigation

  Nova BMW Integrated Navigation za nadgradnjo je odlična rešitev za vozila brez navigacijskega sistema. Montaža z navigacijsko enoto ni vidna od zunaj, saj je nameščena v armaturnem predalu, kar zagotavlja visoko raven varnosti. Zemljevidi se lahko redno posodabljajo prek spleta z uporabo priključka USB.

  Ponudba, brez montaže: od 857,15 EUR

   

 • Adapter snap-in Connect Universal

  Adapter snap-in Connect Universal je primeren za vse naprave Apple iPhone™ s priključkom Lightning in ima integriran ventilator, ki zagotavlja, da se temperaturno občutljivi del pametnega telefona ne pregreje. Omogoča posebej hitro, izpopolnjeno polnilno funkcijo in poveže telefon z zunanjo anteno vozila za najboljši možen sprejem signala, medtem ko gumena površina držala zagotavlja varno in stabilno odlaganje mobilnega telefona v vozilu.

  Ponudba: 218,95 EUR

 • BMW USB adapter Apple iPhone™/iPod™

  BMW USB adapter Apple iPhone™/iPod™ (s priključkom Lightning) omogoča polnjenje naprave in predvajanje shranjenih skladb na napravi, prav tako pa tudi upravljanje s pomočjo upravljalnika iDrive, multifunkcijskega volana ali radia. Odvisno od modela vozila, opreme in leta izdelave, se lahko zaslon v vozilu uporablja za prikaz naslovnice ali predvajanje videov.

  Ponudba npr. za BMW serije 1 (F20 do 06/13): 40,53 EUR

MALI POMOČNIKI BMW. ODLIČNO PRIPRAVLJEN.

Zima včasih postavi človeka in vozilo pred trdo preizkušnjo. Ampak BMW ima prave rešitve tudi za tovrstne težave. Naši mali pomočniki nudijo najboljšo pripravo za vsako situacijo. V nadaljevanju poiščite več podrobnosti in navdihov, od snežnih verig in ogrevanja na mestu do zimskih izdelkov za nego.

 • Ogrevanje na mestu

  Grelnik omogoča segrevanje potniškega prostora na prijetno temperaturo brez potrebe po zagonu motorja. Ob odhodu vas odslej ne bodo več pričakala zaledenela ali orošena okenska stekla. Po zaslugi daljinskega upravljalnika se lahko ogrevanje na mestu udobno zažene kar doma.

  Ne zamudite izjemnega prihranka v višini 500,00 € pri nakupu ogrevanja na mestu z vključeno montažo.

  Ponudba velja do 28. 02. 2017 pri vseh pooblaščenih servisih BMW.

  Ne odlašajte in vzpostavite stik s svojim pooblaščenim servisom BMW, da vam sestavi ponudbo po meri.

 • Snežne verige Disc

  Snežna veriga BMW Disc ima integrirano plastično zaščito za platišče, ki preprečuje stik verige z obodnim vencem platišča in s tem kakršno koli poškodbo na aluminijastem platišču. Po zaslugi obroča iz prožnega jekla se veriga enostavno natakne čez pnevmatiko.

  Ponudba npr. za BMW serije 5 (F10/F11) in BMW serije 6 (F06/F12/F13), brez montaže: 340,26 EUR

 • Negovalni set, Winter Edition

  Bela torbica s sivim dnom iz impregniranega platna se čudovito poda obliki izdelkov za nego BMW. Set, ki je primeren za zimo, obsega naslednje izdelke: 1 x čistilo za vetrobransko steklo z antifrizom (1000 ml), 1 x odmrzovalec stekla (500 ml), 1 x čistilo za notranjost (250 ml) in majhno strgalo za led.

  Ponudba: 50,06 EUR

 • Preproga za prtljažnik s kovinskimi vložki

  Zelo vzdržljiva vodoodporna preproga, ki preprečuje drsenje, ščiti prtljažnik pred umazanijo in mokroto. Vložki iz kakovostnega nerjavečega jekla in vtisnjenim logotipom BMW so prava paša za oči in dajejo preprogi za prtljažnik zares eleganten videz. Vrhnji sloj preproge je odporen na olja in topila.

  Ponudba, npr. za BMW X3 (F25) in BMW X4 (F26): 152,48 EUR

 • Predpražniki za vse letne čase s kovinskimi vložki

  Originalni predpražniki za vse letne čase BMW združujejo robustno funkcionalnost s posebej kakovostnim oblikovanjem. Kakovostni vložek BMW iz nerjavečega jekla daje predpražniku nezamenljiv, dinamičen videz, medtem ko višji rob in debel material zagotavljata, da predpražnik vedno zadrži umazanijo in mokroto.

  Ponudba za predpražnika spredaj npr. za BMW X3 (F25) in X4 (F26): 70,86 EUR
  Ponudba za predpražnika zadaj npr. za BMW X3 (F25) in X4 (F26): 48,71 EUR


BMW LIFESTYLE. JASNO IZRAŽENO STALIŠČE.

Samozavesten slog in najvišja kakovost – BMW Lifestyle nudi odlične izdelke za vsako starost. Prepustite se navdihu naše kolekcije in poiščite božično darilo zase ali svoje najbližje. BMW Lifestyle – premijski izdelki, ki govorijo sami zase.

 • Denarnica z žepom za kovance BMW M

  Usnjena denarnica z žepom za kovance, enajstimi žepi za kreditne kartice in dvema predelkoma za bankovce. Oblikovanje z motivom črt BMW M in vtisnjenim logotipom BMW M na notranji strani. Oba predelka z rdečo podlogo iz tkanine. Zunanji material: usnje. Podloga: viskoza. Mere: 12 x 9,4 x 1,5 cm. Črna.

  Ponudba: 121,80 EUR

 • Ženska denarnica BMW Iconic, podolgovata

  Ročno izdelana denarnica iz telečjega usnja z dvojnim šivom in povoskanim sukancem. Štirje notranji predelki, žep za kovance, zunanji predelek in deset žepov za kreditne kartice. Žakardna podloga. Narejeno v Italiji. Material: usnje, poliester. Mere: 19 x 10 x 2 cm. Črna.

  Ponudba: 169,16 EUR

 • Ključ USB BMW M

  Ključ USB z vtisnjenim vzorcem spominja na rešetko za zrak BMW M4. Drsni mehanizem razkrije barvne črte BMW M, ko je ključ v uporabi. Material: kovina. Črn, 32 GB.

  Ponudba: 31,88 EUR

 • BMW M4 Coupé RC

  Ta miniatura BMW M4 Coupé na daljinsko vodenje ima delujoče žaromete, zadnje luči in luč v notranjosti ter vsesmerno funkcijo krmiljenja. Deluje na baterije. Originalni lak Austin Yellow. Merilo 1 : 14.

  Ponudba: 55,26 EUR

 • Polnilnik BMW M

  Zunanji polnilnik USB. Polnilna kapaciteta in priključki za dve napravi. Tekstura površine spominja na rešetko za zrak BMW M4. Lasersko vgraviran logotip BMW M na strani. Material: kovina. Črn.

  Ponudba: 42,54 EUR