ČAS ZA NOVE IDEJE.

Originalna dodatna oprema BMW, BMW Service in BMW Lifestyle.

ČAS ZA NOVE IDEJE.

Originalna dodatna oprema BMW, BMW Service in BMW Lifestyle.

Čas za nove ideje.Originalna dodatna oprema BMW, BMW Service in BMW Lifestyle.

Pomlad prihaja. Zeleni travniki in prijetne temperature povečujejo pričakovanje potovanj z vašim vozilom BMW. Da boste vedno varno in zanesljivo na poti, vam bodo naši usposobljeni servisni strokovnjaki BMW temeljito pregledali vaše vozilo s spomladanskim pregledom BMW. Obenem se lahko veselite največjega voznega udobja z našimi transportnimi rešitvami in rešitvami infozabave ali pa podarite svojemu vozilu BMW svež videz z letnimi kompleti koles BMW. Za dodaten naval adrenalina pa vam ponujamo dodatno opremo M Performance, ki bo pospešila utrip srca vsem dirkalnim navdušencem. Prav tako imate na voljo možnost, da vas prepričajo ponudbe BMW Lifestyle. Za več užitka tudi zunaj ceste.

BMW SERVICE. V NAJBOLJŠIH ROKAH.

Po dolgi zimi je še posebej pomembno, da vaše vozilo BMW temeljito pregledamo. Naši servisni strokovnjaki BMW poskrbijo za to, da je vaše vozilo vedno v svoji najboljši formi in da se lahko prepustite značilnemu užitku v vožnji BMW. V okviru spomladanskega pregleda BMW bomo vaše vozilo temeljito pregledali, da se boste lahko v toplo sezono podali popolnoma brez skrbi. Zagotovite svojemu vozilu dolgo življenjsko dobo s servisom motornega olja BMW, z menjavo zavornih oblog pa poskrbite, da bo vaš avtomobil kar najbolje deloval. Z nakupom paketa BMW Service Inclusive si ob enkratnem plačilu zagotovite povsem brezskrbno vožnjo, da se boste lahko v celoti osredotočili na užitek v vožnji BMW.

 • Spomladanski pregled BMW

  Zlasti po zahtevnih zimskih mesecih je zelo pomembno da temeljito pregledate svoje vozilo BMW, zato je sedaj pravi čas za spomladanski pregled BMW. Naša ekipa servisnih strokovnjakov zagotavlja, da ste vedno varno in zanesljivo na poti.

  Spomladanski pregled BMW vključuje:

  • Pregled zavornega sistema
  • Pregled nivojev tekočin
  • Pregled poškodb na zunanjosti vozila
  • Pregled jermenov pogonskega sklopa zaradi obrabe in napetosti
  • Pregled platišč in pnevmatik (stanje, globina profila in tlak v pnevmatiki)
  • Pregled sistemov luči
  • Pregled klimatske naprave/naprave za ogrevanje
    

  Ponudba € 39,00 

  *Kakršna koli potrebna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej.

 • Servis motornega olja BMW

  Servis motornega olja BMW je več kot le menjava olja. Naši servisni strokovnjaki BMW pregledajo tudi zavore in pnevmatike vašega vozila, vi pa prejmete motorno olje, ki je odlično prilagojeno vašemu vozilu BMW. Zaupajte našemu dolgoletnemu strokovnemu znanju in zagotovite svojemu vozilu dolgo življenjsko dobo.

  Servis motornega olja BMW vključuje:

  • Menjavo motornega olja z originalnim motornim oljem BMW, vklj. z odstranitvijo starega olja
  • Menjavo oljnega filtra
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniško specifikacijo
  • Delovni čas in material
    

  Ponudba npr. za BMW serije 1 (E87) 116i/118i do leta proizvodnje 2012: € 110,90*

  Ponudba npr. za BMW serije 3 (E90/E91) 316d/318d/320d do leta proizvodnje 2012: € 136,70*

  *Kakršna koli potrebna dodatna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW.

 • Menjava zavornih oblog

  Najboljša zmogljivost motorja izvaja pritisk tudi na vaše zavore. Z originalnimi zavorami BMW se lahko zanesete na maksimalno varnost, najkrajše zavorne poti in optimalno upočasnjevanje v vsaki situaciji.

  Storitev menjave zavornih oblog spredaj vključuje:

  • Menjavo sprednjih zavornih oblog
  • Menjavo senzorjev sprednjih zavornih oblog
  • Čiščenje zavor
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniške predpise
  • Delo in material

   Ponudba npr. za BMW serije 1 (E87) 116i/116d do leta proizvodnje 2012: € 168,40*

   Ponudba npr. za BMW serije 3 (E90/E91) 316i/318d do leta proizvodnje 2012: € 197,10*


   *Kakršna koli potrebna dodatna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW.
 • BMW Service Inclusive nadgradnja

  Servis, ki sovpada z življenjsko dobo vozila. Užitek v vožnji kot prvi dan. BMW Service Inclusive krije vse vzdrževalne ukrepe, ki so potrebni za brezhibno delovanje vašega vozila – po pavšalni ceni in brez negativnih presenečenj. Izkoristite nadgradnjo za BMW Service Inclusive in podaljšajte trajanje in/ali povečajte prevožene kilometre – do 10 let ali 200.000 km. Seveda z znano kakovostjo BMW in nezapleteno obdelavo.

  Pregled vseh prednosti:

  • Servis z znano kakovostjo BMW.
  • Izbira trajanja/prevoženih kilometrov glede na potrebo do največ 10 let/200.000 km.
  • Pavšalni stroški in preglednost.
  • Ohranjanje vrednosti vozila zaradi uporabe originalnih delov BMW.
  • Visoka vrednost pri ponovni prodaji zaradi prenosa na novega lastnika.

BMW M PERFORMANCE. NADGRAJENI ADRENALIN.

Ali želite vozilo BMW, ki bi bilo še bolj močno in dinamično? Potem lahko nadgradite svoje vozilo z našimi deli iz kategorij aerodinamike, pogonskega sklopa, kokpita in podvozja za brezkompromisno športnost. Lahko se odločite za še bolj športen videz ali za posebej navdušujoč zvok – vsakim posameznim izdelkom sporočate svoje navdušenje nad motošportom in prizadevanje za individualnost.

 • Montažni set spredaj BMW M Performance, mat črn

  Stilsko dovršena in funkcionalna oblika ne poudarja le dinamične elegance BMW serije 3, ampak izpostavlja tudi individualnost njegovega športnega videza. Na voljo samo v kombinaciji z zadnjim spojlerjem BMW M Performance.

  Ponudba npr. za BMW serije 3 Limuzina (F30), brez montaže: € 597,79

 • Izpušni sistem BMW M Performance Active Sound

  Želite nezamenljiv in izrazen zvok BMW? Športni izpušni sistem, ki je sedaj prvič na voljo za dizelska vozila, proizvaja zelo čustven, športen zvok in poskrbi, da bo vaš dizelski motor zvenel tako dobro, kot bencinska različica. Vključno s kromiranimi zaključki končnih izpušnih cevi.

  Ponudba npr. za BMW 320d (F30), brez montaže: € 1.995,30

 • BMW M Performance Drive Analyser

  BMW M Performance Drive Analyser je inovativno orodje za snemanje in analizo vožnje z informacijami vozila, ki izvira iz sveta Motorsport-a. Sistem analizira meritve zavorne razdalje ali dolžinske dirke, vključuje tudi ključ za diagnozo na vozilu (OBD), ki se priključi v vozilu, in aplikacijo za vaš pametni telefon. Na voljo je za operacijska sistema iOS in Android.

  Ponudba iOS: € 293,58

  Ponudba Android: € 152,09

 • BMW M Performance Double-spoke 405 M, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R20 90 Y spredaj in 255/30 R20 92 Y zadaj. Za BMW serije 3 (F30/F31) in serije 4 (F32/F33/F36).

  Poraba goriva: E/E, oprijem na mokri podlagi: B/B, zunanji kotalni hrup: 72/73 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € 4.384,62*

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

BMW TRANSPORTNI SISTEMI. VEČ PROSTORA ZA VSE, KAR NAČRTUJETE.

Da se boste še bolj veselili športnih aktivnosti in izletov v naravo, vam ponujamo številne transportne rešitve za varno prevažanje vaše opreme. Z inovativnimi sistemi podjetja BMW lahko prevažate kolesa ali prtljago in s tem ustvarite več prostora v notranjosti svojega avtomobila. Najvišja kakovost, vrhunska oblika in največja funkcionalnost omogočajo povečano udobje in varnost za vse, kar imate v načrtu.

 • Prtljažnik za kolo Pro 2.0

  Odlična kombinacija najvišje kakovosti in udobne uporabe. Nosilec za kolesa, ki ga lahko namestimo na vlečno kljuko, prepriča z enostavnim rokovanjem in nudi prostor za prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Dopustna obtežitev znaša 60 kg. Ločeno je na voljo tudi montažni dodatek za tretje kolo.

  Ponudba: € 571,50

 • Nosilni sistem BMW s ključavnico

  Ta večnamenski nosilec za vozila s strešnimi letvami se lahko enostavno namesti brez uporabe orodja. Strešni prtljažnik s ključavnico je izpopolnjen za uporabo montažnih dodatkov BMW in prepriča z atraktivno, kakovostno in popolnoma usklajeno obliko.

  Ponudba npr. za BMW serije 2 Active Tourer (F45) in serije 3 Touring (F31), brez montaže: € 234,42

  Ponudba npr. za BMW serije 3 Touring (E91), brez montaže: € 210,97

 • Osnovni nosilni sistem BMW

  Osnovni strešni nosilni sistem BMW prepriča z enostavnim rokovanjem. Prečni oporniki so narejeni iz aluminijastih profilnih cevi z visoko trdnostjo. Osnovni strešni nosilni sistem izpolnjuje najvišje kakovostne in varnostne standarde, zahvaljujoč stabilni konstrukciji in sistemu ključavnic proti kraji.

  Ponudba npr. za BMW serije 3 Limuzina (F30), brez montaže: € 234,42

  Ponudba npr. za BMW serije 3 Limuzina (E90), brez montaže: € 210,97

 • Strešni kovček BMW 460

  Ta strešni kovček s 460-litrsko prostornino ima lupino, ki je izdelana iz zelo vzdržljivega materiala, odpornega proti udarcem in z UV-zaščito. Vse ojačitve so izdelane iz nerjavečega jekla (črn premaz). Poleg tega ima kovček 6 ključavnic, ki varujejo pred krajo. Na voljo v črni in titan srebrni barvi.

  Ponudba, brez montaže: € 732,65

STVAR SLOGA. ORIGINALNI LETNI KOMPLETI KOLES BMW.

Popolna simbioza oblike in funkcije: originalni letni kompleti koles BMW, ki so prilagojeni posameznemu modelu, ne prispevajo le k stilsko dovršenemu videzu poleti, temveč po zaslugi visoke stabilnosti in uporabe najkakovostnejših pnevmatik nudijo najvišjo varnost tudi na mokrih cestah ali pri zelo visokih temperaturah.

 • Double-spoke 361, dvobarvna, Ferric Grey/polirana

  19‘‘ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R19 88 Y spredaj in 245/30 R1989 Y zadaj. Za BMW serije 1 (F20/F21) in serije 2 (F22/F23).

  Poraba goriva: E/C, oprijem na mokri podlagi: B/B, zunanji kotalni hrup: 72/72 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € 3.321,68

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

 • Star-spoke 660, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R20 90 Y spredaj in 255/30 R20 92 Y zadaj. Za BMW serije 3 (F30/F31) in serije 4 (F32/F33/F36).

  Poraba goriva: E/E, oprijem na mokri podlagi: B/B, zunanji kotalni hrup: 72/73 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € 3.853,15

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

 • Y-spoke 542, dvobarvna, mat črna/polirana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 245/40 R20 99 Y spredaj in 275/35 R20 102 Y zadaj. Za BMW X3 (F25) in X4 (F26).

  Poraba goriva: E/C, oprijem na mokri podlagi: B/B, zunanji kotalni hrup: 72/73 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € 4.251,75

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

 • Y-spoke 627, dvobarvna, Cerium Grey/polirana

  21“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 285/35 R21 105 Y spredaj in 325/30 R21 108 Y zadaj. Za BMW X5 (F15) in X6 (F16).

  Poraba goriva: C/C, oprijem na mokri podlagi: B/B, zunanji kotalni hrup: 74/74 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € 5.336,83

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

 • Multi-spoke 629, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  21“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 245/35 R21 96 Y spredaj in 275/30 R21 98 Y zadaj. Za BMW serije 7 (G11/G12).

  Poraba goriva: C/B, oprijem na mokri podlagi: A/A, zunanji kotalni hrup: 68/69 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC: € € 5.181,82

  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

V IZJEMNI FORMI. NOVI BMW SERIJE 5 LIMUZINA.

Novo vozilo BMW serije 5 Limuzina postavlja nove standarde na področju estetike, tehnike in užitka v vožnji. Ta model vozila prav tako navdušuje s svojim sodobnim udobjem z inteligentnimi sistemi za pomoč vozniku, ki lahko voznika razbremenijo v veliko različnih situacijah. Da boste lahko prilagodili svoje vozilo BMW serije 5 Limuzina v skladu s svojimi interesi in potrebami, vam ponujamo dodatno opremo s slogom za notranjost in zunanjost vozila.

 • Osnovni nosilni sistem BMW

  Osnovni nosilni sistem BMW za vozila brez strešnih letev je združljiv z vsemi strešnimi prtljažniki in dodatki ter kovčki BMW. Enostavno se lahko namesti in izpolnjuje najvišje varnostne zahteve s svojo visoko kakovostjo in varnostnim sistemom proti kraji. Na voljo za številne modele, tudi za modele s strešnimi letvami.

  Ponudba, brez montaže: € 255,93

 • Strešni kovček BMW 520

  S tem strešnim kovčkom se lahko zmogljivost natovarjanja vašega vozila poveča za 520 litrov. Kovček prepriča z enostavnim in udobnim natovarjanjem ter raztovarjanjem in dvostranskim sistemom zaklepanja. Na voljo s črnim pokrovom visok sijaj in stranicami v titan srebrni barvi z oznako BMW. Primeren za vse osnovne nosilne sisteme BMW.

  Ponudba, brez montaže: € 1.012,90

 • Tepihi za vse letne čase

  Tepihi za vse letne čase združuje zanesljivo funkcionalnost s športno eleganco. Vodoodbojen material in posebna oblika tepihov zagotavljata, da vedno zadržijo vsako umazanijo in mokroto. Na voljo so v moderni črni barvi z elegantnim vložkom „5“ iz legiranega jekla. Na voljo so v kompletu dveh kosov, za spredaj in zadaj.

  Ponudba tepihov spredaj: € 78,60

  Ponudba tepihov zadaj: € 66,43

 • Cross-spoke 636, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  20‘‘ komplet platišč s pnevmatikami Goodyear Eagle F1* RSC v velikosti 245/35 R20 95 Y spredaj in 275/30 R20 97 Y zadaj. Za BMW serije 5 Limuzina (G30). Na voljo tudi v barvi Liquid Black.

  Poraba goriva: B/C, oprijem na mokri podlagi: B/A, zunanji kotalni hrup: 71/71 dB.

  Ponudba za set, vklj. RDC € 4.229,61


  *Ponudba velja za set (komplet štirih platišč s pnevmatikami) in ne vključuje stroška montaže. Velikosti pnevmatik so odvisne od modela. Veselimo se, da vam lahko svetujemo.

IZDELKI BMW CAR CARE. NIČ VEČ SLEDI ZIME.

Temeljito odstranite sledi zime in zaščitite svoje vozilo z našimi izdelki za nego vozila BMW Car Care ter si zagotovite najboljšo nego in zaščito svojega vozila. Z izdelki za nego vozila BMW Car Care boste svoj avtomobil razvajali z izdelki najvišje kakovosti in mu zagotovili prav posebej bleščeč videz.

 • Avtošampon, 1000 ml

  Za idealen začetek spomladanske sezone priporočamo naš originalni avtošampon iz programa izdelkov BMW Car Care. To čistilo je posebej primerno za nego laka in ima zelo nežen učinek na voščeni premaz karoserije vozila.

  Ponudba: € 8,99

 • Čistilo za notranjost z osveževalcem zraka, 250 ml

  To čistilo je posebej nežno za material in je idealno za hitro ter natančno čiščenje vseh tekstilnih in sintetičnih površin v notranjosti.

  Ponudba: € 7,86

 • Set za platišča

  Odločite se za set, ki vključuje čistilo za platišča (500 ml) in posebno krtačo za čiščenje. Čistilo za platišča je tekoče čistilno sredstvo, ki brez težav odstrani trdovratno umazanijo, kot so zapečen zavorni prah, olje, ostanki gume in druga cestna umazanija. Izdelek ne vsebuje kislin in je primeren za vsa jeklena ter aluminijasta platišča.

  Ponudba: € 22,64

BMW LIFESTYLE. UŽITEK ONSTRAN VOŽNJE.

Kolekcija BMW Lifestyle prepriča ljubitelje podjetja BMW vseh starosti s privlačno, brezčasno obliko in visoko kakovostjo. Raziščite naše ponudbe, kjer vas čakajo raznovrstni izdelki, vse od stilskih pilotskih sončnih očal do otroškega poganjalčka BMW Baby Racer.

 • BMW Baby Racer III

  Poganjalček Baby Racer omogoča užitek v vožnji BMW za najmlajše. Tiha gumijasta kolesa in ergonomski volan s hupo naredijo vožnjo zelo enostavno. Vključno z mehkim sedežem in vlečno zanko spredaj. Idealen za otroke od 1 do 3 let starosti.

  Ponudba € 105,55

 • Pilotska sončna očala BMW, uniseks, srebrna

  Odlična sončna očala zanj in zanjo v klasični pilotski obliki. Očala imajo siva stekla s kovinskim okvirjem in usnjenimi poudarki. V predelu senc je odtisnjena znamka BMW. Stekla: polikarbonat.

  Ponudba: € 127,94

 • Kapa z besedno znamko BMW, Space Grey

  Športna 5-delna kapa rebrastega videza. Vključuje vezeno besedno znamko BMW v 3D na sprednji strani in ima vtisnjen logotip BMW zadaj. Material: 96 % poliester, 4 % spandeks. Velikost: nastavljiva s kovinsko zaponko BMW zadaj.

  Ponudba: € 33,11

 • Ovratni trak BMW, Space Grey

  Eleganten in zelo kakovosten ovratni trak sive barve in edinstvene oblike. Obroček za ključe na traku ima barvni logotip BMW in se lahko razpre prek enostavnega vrtljivega mehanizma. Material: poliester, usnje, kovina.

  Ponudba: € 10,97