PAŠA ZA OČI.

Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

PAŠA ZA OČI.

Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

PAŠA ZA OČI.Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

Dinamika zunaj. Ekskluziva znotraj. Razburljiva oblika ponazarja vrhunski športni slog, močno dinamiko in čisti užitek pri vožnji. S svojimi progresivnimi konturami, športnim oblikovalskim jezikom in visoko kakovostno opremo se BMW serije 1 odlično ujame z mestnim življenjskim slogom. Pravi spogledljivec, ki privlači mnogo občudujočih pogledov.


BMW M140i 3-door :
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.4 / 9.4
Emisije CO2 v g/km (skupno): 212.0 / 214.0

Preberi več

VRHUNSKA FORMA.

S svojo markantno rešetko hladilnika v obliki dvojne ledvičke z ekskluzivnima okvirjema v črni barvi visok sijaj in velikimi vstopnimi odprtinami za zrak demonstrira sprednji del posebnih izdaj Shadow Edition novega BMW serije 1 močno športnost in intenzivno potisno silo. Ploska, temna sprednja žarometa še dodatno izpostavita športen značaj vozila. Tudi kolesa iz osnovne opreme zagotavljajo dinamičen videz in izvrstno lego na cesti. Enako velja za dodatna, še bolj športna 18'' lita alu. platišča 719 M v barvi Jet Black za Edition M Sport Shadow, ki so po želji na voljo z M športnimi zavorami z modrimi zavornimi sedli.

Osupljiv videz zadka je poudarjen prek športno oblikovanih zunanjih delov okrovov koles, markantnih odbijačev in LED enot zadnjih luči v obliki črke L. Za še več dinamike pa poskrbita izpušni cevi iz črnega kroma, ki sta pri BMW M140i Edition Shadow in Edition M Sport Shadow del osnovne opreme.

TO MORATE IMETI – ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW.

Ali želite še bolj športno vozilo? Še bolj ekskluzivno? Ali še bolj primerno za vsakdanjo uporabo? Ni problema: z originalno dodatno opremo BMW lahko oblikujete svoje vozilo BMW serije 1 povsem v skladu s svojimi željami. Izbirate lahko med številnimi izredno visoko kakovostnimi in uporabnimi izdelki – od izraznih platišč do barvnega Head-Up projektorja in do praktičnega nosilca za kolo.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 125i 3-vratni:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 7.5 / 7.9
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 169.0 / 179.0

  BMW 125d 3-vratni:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 5.7 / 6.1
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 150.0 / 159.0

  BMW M140i 3-door :
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.4 / 9.4
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 212.0 / 214.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html