PAŠA ZA OČI.

Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

PAŠA ZA OČI.

Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

PAŠA ZA OČI.Oblika in oprema vozila BMW serije 1.

Dinamična zunanjost. Ekskluzivna notranjost. Navdušujoča oblika pooseblja edinstveno športnost, močno dinamiko in čisti užitek v vožnji. Vozilo BMW serije 1 je s svojimi naprednimi linijami, športnim oblikovnim jezikom in visoko kakovostno opremo popolno za mestni življenjski slog. Je prava paša za oči, ki pritegne občudujoče poglede.

 

BMW M140i, 3-vratni:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 179

Read more

VRHUNSKA FORMA.

S svojo markantno rešetko hladilnika v obliki dvojne ledvičke z ekskluzivnima okvirjema v črni barvi visok sijaj in velikimi vstopnimi odprtinami za zrak demonstrira sprednji del posebnih izdaj Shadow Edition novega BMW serije 1 močno športnost in intenzivno potisno silo. Ploska, temna sprednja žarometa še dodatno izpostavita športen značaj vozila. Tudi kolesa iz osnovne opreme zagotavljajo dinamičen videz in izvrstno lego na cesti. Enako velja za dodatna, še bolj športna 18'' lita alu. platišča 719 M v barvi Jet Black za Edition M Sport Shadow, ki so po želji na voljo z M športnimi zavorami z modrimi zavornimi sedli.

Osupljiv videz zadka je poudarjen prek športno oblikovanih zunanjih delov okrovov koles, markantnih odbijačev in LED enot zadnjih luči v obliki črke L. Za še več dinamike pa poskrbita izpušni cevi iz črnega kroma, ki sta pri BMW M140i Edition Shadow in Edition M Sport Shadow del osnovne opreme.

TO MORATE IMETI – ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW.

Ali želite še bolj športno vozilo? Še bolj ekskluzivno? Ali še bolj primerno za vsakdanjo uporabo? Ni problema: z originalno dodatno opremo BMW lahko oblikujete svoje vozilo BMW serije 1 povsem v skladu s svojimi željami. Izbirate lahko med številnimi izredno visoko kakovostnimi in uporabnimi izdelki – od izraznih platišč do barvnega Head-Up projektorja in do praktičnega nosilca za kolo.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 125i 3-vratni (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9–5,7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 134–130

  BMW 125d 3-vratni (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,8–4,7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 126–123

  BMW M140i 3-vratni (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 179

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.