HITRA LJUBEZEN.

Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

HITRA LJUBEZEN.

Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

HITRA LJUBEZEN.Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

Pospeševanje 0-100 km/h v sek (BMW M140i)

4,6

Najvišja hitrost v km/h (BMW M140i)

250

Poraba v l/100 km, skupno (BMW M140i)

9.4 / 9.4

Emisije CO2 v g/km, skupno (BMW M140i)

212.0 / 214.0

Pusti vtis, je zabaven in prepoznaven v trenutku. S svojo športno obliko, dinamičnimi voznimi lastnostmi in popolno povezljivostjo bo ta novi mestni junak takoj ukradel vaše srce. Navsezadnje ni le hiter na cesti, temveč tudi na spletu – in s tem je dorasel vsakemu izzivu. Majhna, a pomembna razlika.

PAŠA ZA OČI.

PAŠA ZA OČI.

Obliko novega vozila BMW serije 1 lahko opišemo z eno besedo: dinamična. S svojimi popolnimi razmerji navdušuje v vseh pogledih in z vsako podrobnostjo poudarja svojo športnost. Popolnoma osredotočeno – in vse to skupaj tvori usklajeno celoto. Ne glede na to, za katero izvedbo ali opremo se odločite.


BMW M140i 3-door :
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.4 / 9.4
Emisije CO2 v g/km (skupno): 212.0 / 214.0

Preberi več
"Z novimi možnostmi lakiranja, oblazinjenja in okrasnih elementov smo ohranili markanten značaj, strankam pa omogočili večjo izbiro."
Martina Starke, vodja oddelka Colour and Material Design BMW Automobile

ADRENALINSKI ODVISNEŽ.

ADRENALINSKI ODVISNEŽ.

Čisti užitek v vožnji na ravnih cestah in adrenalina polna vožnja skozi vsak ovinek. Neposredno krmiljenje, ki je značilno za vozila BMW, natančno uglašeno podvozje in optimalna razporeditev osne obremenitve zagotavljajo osupljivo agilno zmogljivost. Z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem Turbo pod podaljšanim pokrovom motorja pa vozilo BMW serije 1 omogoča stopnjo dinamike, ki je za vozila kompaktnega razreda brez primere. Prav zares nadvse športno!

Preberi več

DIGITALNA GENERACIJA.

DIGITALNA GENERACIJA.

Izkusite naslednjo stopnjo brezhibne povezljivosti: z izjemno intuitivnim konceptom upravljanja, inteligentnimi asistenčnimi sistemi za voznika in edinstvenimi digitalnimi storitvami v tem razredu vozil, ki zagotavljajo edinstveno vozno doživetje.

Preberi več
"Svojim strankam omogočamo izbiro upravljalnega sistema, ki jim je najbliže."
Holger Hampf, vodja oddelka Design User Experience

IGRA MOČI.

IGRA MOČI.

Vozilo BMW M140i xDrive je polno čistega temperamenta. Poganja ga vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo z navdušujočo izhodno močjo 340 KM: spektakularna zmogljivost s pospeškom od nič do sto v 4,4 sekunde. Opremljeno je s številnimi visoko zmogljivimi komponentami za neomejen užitek v vožnji. To vam ne bo zgolj pospešilo srčnega utripa, temveč vam bo na obraz zagotovo narisalo tudi širok nasmešek.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M140i 3-door (3):
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.4 / 9.4
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 212.0 / 214.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html