HITRA LJUBEZEN.

Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

HITRA LJUBEZEN.

Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

HITRA LJUBEZEN.Novi BMW serije 1. Povezan, da navduši.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW M140i1)

4,8 [4,6]

Največja hitrost v km/h (BMW M140i1)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW M140i1)

7,8 [7,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW M140i1)

179–163

Naredi vtis, je zabaven in prepoznaven v trenutku. S svojo športno obliko, dinamičnimi voznimi lastnostmi in popolno povezljivostjo bo ta novi mestni junak takoj ukradel vaše srce. Navsezadnje ni le hiter na cesti, temveč tudi na spletu – in s tem je dorasel vsakemu izzivu. Majhna, a pomembna razlika.

PAŠA ZA OČI.

PAŠA ZA OČI.

Obliko novega vozila BMW serije 1 lahko opišemo z eno besedo: dinamična. S svojimi popolnimi razmerji navdušuje v vseh pogledih in z vsako podrobnostjo poudarja svojo športnost. Popolnoma osredotočeno – in vse to skupaj tvori usklajeno celoto. Ne glede na to, za katero izvedbo ali opremo se odločite.

BMW M140i 5-vratni (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 179

Read more
Z novimi možnostmi lakiranja, oblazinjenja in okrasnih elementov smo ohranili markanten značaj, strankam pa omogočili večjo izbiro.
Martina Starke, vodja oddelka Colour and Material Design BMW Automobile

ADRENALINSKI ODVISNEŽ.

ADRENALINSKI ODVISNEŽ.

Čisti užitek v vožnji na ravnih cestah in adrenalina polna vožnja skozi vsak ovinek. Neposredno krmiljenje, ki je značilno za vozila BMW, natančno uglašeno podvozje in optimalna razporeditev osne obremenitve zagotavljajo osupljivo agilno zmogljivost. Z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem Turbo pod podaljšanim pokrovom motorja pa vozilo BMW serije 1 omogoča stopnjo dinamike, ki je za vozila kompaktnega razreda brez primere. Prav zares nadvse športno!

Read more

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Experience the next stage of seamless connectivity: with an outstandingly intuitive operating concept, intelligent driver assistance systems and unique digital services in this class, which ensure an unprecedented driving experience. And with an app that connects your vehicle with your smartphone, thus opening up entirely new options in matters of appointment and route planning, business communication and entertainment.

Read more
Svojim strankam omogočamo izbiro upravljalnega sistema, ki jim je najbliže.
Holger Hampf, vodja oddelka Design User Experience

IGRA MOČI.

IGRA MOČI.

Vozilo BMW M140i xDrive je polno čistega temperamenta. Poganja ga vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo z navdušujočo izhodno močjo 340 KM: spektakularna zmogljivost, ki od nič do sto pospeši v 4,4 sekunde. Opremljeno je s številnimi visoko zmogljivimi komponentami za neomejen užitek v vožnji. To vam ne bo zgolj pospešilo srčnega utripa, temveč vam bo na obraz zagotovo narisalo tudi širok nasmešek.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.