KAR KOLI IMATE V MISLIH.

Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

KAR KOLI IMATE V MISLIH.

Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

KAR KOLI IMATE V MISLIH.Prvi BMW serije 2 Active Tourer.

Kombinirana poraba v l/100 km (218d)

4,3-4,1 [4,3-4,1]

Prostornina prtljažnika (218d)

468–1.510

Zložljiv sovoznikov sedež (218d)

da

BMW serije 2 Active Tourer dokazuje, da se lahko kompaktne mere, funkcionalnost in spremenljivost čudovito združijo z dinamično obliko. Tako je to vozilo vedno pripravljeno na štart za športne aktivnosti, potovanja in vsakdanja opravila – z dinamiko, ki se pričakuje od BMW.

KOMPAKTEN NAVZVEN, PROSTOREN NAVZNOTER.

Oblika BMW serije 2 Active Tourer.

Kdor želi izzive vsakdana premagovati z lahkoto in obenem raznoliko, mora biti vedno v dobri kondiciji. In to je BMW serije 2 Active Tourer. Vsestranska uporabnost in značilen užitek v vožnji BMW sta v tem novem konceptu vozila mojstrsko združena: dolga medosna razdalja, kratki previsi karoserije in visoka strešna linija ne skrbijo le za kompaktno energična sorazmerja, ampak hkrati omogočajo posebej prostorno notranjost.

Udobje in vsestranskost.

Bodisi vsa družina, nepriročna prtljaga ali oboje: v BMW serije 2 Active Tourer ima vse in vsakdo svoje mesto. Pomični in zložljivi sedeži, zložljivo dno v prtljažniku in številne možnosti za shranjevanje vam omogočajo, da prostor optimalno prilagodite svojim potrebam. Velika vrata skrbijo za enostavno vstopanje in izstopanje, dodatno razpoložljivo prostoročno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika pa za optimalno udobje pri natovarjanju.

Izvedbe in oprema.

BMW serije 2 Active Tourer prilagodite svojim osebnim željam − z različnimi paketi opreme BMW. BMW serije 2 Active Tourer je na voljo opremo Luxury Line in Sport Line. Poleg tega imate na voljo paket M Sport in druge pakete opreme ter originalno opremo BMW.

Panoramska steklena streha.

Panoramska steklena streha odpira fascinantne razglede. Poleg tega večji vpad svetlobe še močneje poudari poseben ambient v notranjosti vozila. Če bi bilo sončno sevanje premočno, se lahko rolo proti soncu električno in brezstopenjsko enostavno zapre. S svojo drsno in dvižno funkcijo spredaj nudi panoramska streha dodatne možnosti prezračevanja notranjosti. Če se steklena streha nastavi v položaj za prezračevanje, se rolo za potrebno izmenjavo zraka avtomatsko pomakne nazaj. Preko integriranega in avtomatsko izvlekljivega usmerjevalnika zračnega toka ostane vožnja kljub odprti strehi prijetno udobna brez prepiha.