VZNEMIRJENJE KOT STRANSKI UČINEK.

BMW M240i Cabrio.

VZNEMIRJENJE KOT STRANSKI UČINEK.

BMW M240i Cabrio.

VZNEMIRJENJE KOT STRANSKI UČINEK.BMW M240i Cabrio.

Z navdihom BMW M, izpopolnjen za vsakodnevno uporabo. Vozilo BMW M240i Cabrio prestopa običajne omejitve pri pospešku: vrstni 6-valjni bencinski motor s turbopolnjenjem katapultira vozilo od 0 do 100 km/h v 4,7 sekunde, medtem ko M športno podvozje preoblikuje izjemno zmogljivost v vznemirljivo vozno doživetje. Agilen, osupljiv in vznemirljiv na pogled. Ekskluzivne oblikovne lastnosti M Performance zaokrožujejo sistematično izboljšano optiko tega visoko zmogljivega športnika.

BMW M240i Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.0 / 9.0
Emisije CO2 v g/km (skupno): 204.0 / 205.0

Read more

POVIŠAN UTRIP SRCA ZAGOTOVLJEN.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo.

POVIŠAN UTRIP SRCA ZAGOTOVLJEN.

Vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo.

Dobrodošli v nebesih užitka v vožnji: s svojimi 3,0 litri delovne prostornine vrstni 6-valjni bencinski motor M Performance Twin Power Turbo je vozilo BMW M240i vrhunski športnik v segmentu kabrioletov. Kot le redko kateri drug kabriolet združuje osupljiv pospešek s čisto agilnostjo in visoko vsakodnevno uporabnostjo. Izjemni prikazi njegove izvrstne zmogljivosti prihajajo iz spontanega odziva, visokega navora tudi pri nizki vrtilni frekvenci in širokega uporabnega območja vrtilne frekvence.

Read more

POGLED, KI POSPEŠI SRČNI UTRIP.

Zunanjost vozila BMW M240i Cabrio obsega vse od paketa M Sport do številnih posebnih funkcij opreme M Performance. Športen sprednji del z LED žarometi in večjimi odprtinami za zrak izraža čisto dinamiko. Izrazna 18'' M platišča Double-spoke 436 M v barvi Ferric Grey in v kombinaciji z M športnimi zavorami z modrimi zavornimi sedli pa še dodatno poudarjajo ta vtis. Zaključka izpušnih cevi v črnem kromu na obeh straneh vozila in oznaka modela v črnem kromu opredeljujeta športen zadek vozila BMW M240i Cabrio. Aerodinamično izpopolnjeni pokrovi zunanjih ogledal v barvi Ferric Grey pa zagotavljajo privlačno podrobnost v bočnem pogledu.

DIRKAŠKI OBČUTEK Z ODPRTO STREHO.

DIRKAŠKI OBČUTEK Z ODPRTO STREHO.

Visokokakovostne podrobnosti podarjajo notranjosti vozila BMW M240i Cabrio, usmerjeni k vozniku, športne poudarke. Med njimi sta digitalna označba modela in skala kronografa na instrumentni plošči. Elementi, ki so značilni za M Performance, kot so M usnjen športni volan, ergonomski M športni sedeži in oblazinjeni kolenski blazinici, zagotavljajo popolno udobje krmiljenja in vozno udobje. Ekskluzivne podrobnosti, kot so vstopne letve z oznako modela, pa navdušujoče zaokrožujejo športno-elegantno vzdušje.

NAVDUŠUJOČA ZMOGLJIVOST. NAJVEČJA PRECIZNOST.

Koncept vozne dinamike vozila BMW 240i Cabrio zagotavlja večji užitek v vožnji z neomejeno vsakodnevno uporabnostjo. Dobro uravnotežena uglasitev vseh komponent zagotavlja visoko agilnost in preciznost upravljanja podvozja in lastnosti krmiljenja, kar je optimizirano za čisto zmogljivost vse do zadnje podrobnosti. Celoten učinek je v povečanju občutka športnega doživetja za volanom – prav v vsakem trenutku.

 • Spremenljivo športno krmiljenje

  Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in agilno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Sistem se na premikanje volana odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben pri parkiranju in zavijanju.

 • M športno podvozje

  Pri vozilih z zadnjim pogonom se za pribl. 10 mm spuščena lega M športnega podvozja odlikuje s posebej športno nastavitvijo. Na voljo ima krajše vzmeti, bolj togo nastavitev blažilnikov in trše stabilizatorje. To vodi k še bolj neposrednim nastavitvam, ki omogočajo posebej dinamičen slog vožnje.

 • xDrive

  Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive trajno porazdeli pogonske sile na vsa štiri kolesa glede na trenutne torne količnike, da doseže najboljši učinek. Rezultat je znatno povečanje dinamike, trakcije in agilnosti tudi v zahtevnih voznih razmerah. Štirikolesni pogon, zasnovan s poudarkom na zadnjih kolesih, izpolnjuje posebne zahteve vozne dinamike vozila BMW M240i Coupé.

 • 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

  8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno menjavanje prestav. Tako avtomatska kot ročna različica s pomočjo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov omogočata vse od udobnega jadranja do zelo dinamičnega sloga vožnje. V načinu vožnje SPORT in s prestavno ročico avtomatskega menjalnika v levi stezi S/M je prestavljanje nastavljeno za najboljšo možno zmogljivost.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

BMW MPerformance

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

Avtomobili M Performance navdušujejo s svojo izredno zmogljivostjo. Razvijejo osupljivo vozno dinamiko, ne da bi se morali odreči udobju. In z izjemno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Povečan užitek v vožnji.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M240i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.0 / 9.0
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 204.0 / 205.0

  BMW X4 M40i:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 10.5 / 11.0
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 237.0 / 249.0

  BMW X6 M50d:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.2 / 9.7
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 240.0 / 253.0

  (1) Vrednosti veljajo do 01.06.2018. Preverite razpoložljivost pri vašem prodajalcu BMW.

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html