ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

Prvi vtis: svoboda in intenzivna potisna sila. Edinstven oblikovni jezik vozila BMW serije 2 Cabrio izraža lahkotnost in eleganco, pa tudi moč in navdih. Z odprto platneno streho sta močen, še bolj športen sprednji del vozila in športna ramenska linija izvrsten estetski poudarek. Z zaprto streho pa doživetje vožnje ni prav nič manj navdušujoče – elegantna notranjost navdušuje z dinamično obliko, visoko kakovostno opremo in znatno povečanim akustičnim udobjem.

BMW 230i Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2-6,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 143-138

NEODVISNOST V SVOJI NAJMOČNEJŠI OBLIKI.

Športne linije.

Dinamičen oblikovni jezik vozila BMW serije 2 Cabrio s podaljšano klinasto silhueto izraža tako estetiko kot eleganco, pa tudi moč in dinamiko. Izrazita oblika zunanjosti navdušuje z značilno ramensko linijo, pa tudi s številnimi neustavljivo privlačnimi lastnostmi, s katerimi takoj osvoji vsako srce.

Športen sprednji del.

Osupljiv sprednji del vozila BMW serije 2 Cabrio z navznoter nagnjeno rešetko hladilnika v obliki ledvičk in aerodinamično izpopolnjenimi velikimi odprtinami za zrak pooseblja navdušujočo dinamiko. Ta učinek še dodatno poudarjajo ploski LED žarometi, ki ustvarjajo značilen obraz BMW s štirimi očmi in jasno sporočajo športen značaj vozila.

Izrazna kolesa.

Če vozilo BMW serije 2 Cabrio pogledamo iz strani, nas ne pritegne zgolj njegova klinasta silhueta, temveč tudi dinamična lita alu. platišča. Tudi 16'' kolesa v okviru osnovne opreme so tako športna kot estetska. 17'' lita alu. platišča Double-spoke 724, ki so prikazana tukaj, pa ustvarjajo nekoliko bolj dinamičen učinek. Eno pa je seveda skupno vsem: popolna lega na cesti.

Markanten zadnji del.

Navduši tudi tiste, ki vozijo samo za vozilom BMW serije 2 Cabrio: športen zadek označuje popolno prepletanje čistih linij in dinamičnih luči v obliki črke L, pa tudi pokromani zaključki izpušnih cevi. Dodatna paša za oči: prost pogled na vetrobransko steklo pri odprti strehi.

ODPRTEGA DUHA.

Električna zložljiva platnena streha BMW serije 2 Cabrio.

ODPRTEGA DUHA.

Električna zložljiva platnena streha BMW serije 2 Cabrio.

Ko se streha vozila BMW serije 2 Cabrio odpre, se združita estetika in eleganca s pristnimi čustvi. Pri hitrostih do 50 km/h se lahko streha upravlja povsem avtomatsko, pri čemer je nebo edina omejitev. Z zaprto streho pa blago platnene strehe s svojo znatno izboljšano akustiko zagotavlja ekskluzivno vozno doživetje. Eleganten barvni kontrast z barvo karoserije pa še dodatno izboljša že tako privlačen videz vozila.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Vozilo BMW serije 2 Cabrio vam zagotavlja navdušujoče priložnosti, da uživate v svojem življenju, medtem ko ste na poti – in tega se brezkompromisno drži, tudi ko gre za dodatno opremo. Od praktičnega nosilca za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko do univerzalne kljuke iz sistema Travel & Comfort za obešanje oblačil in popolnoma prilegajočih se tekstilnih predpražnikov – izberite dodatno opremo, ki se najbolje sklada z vašim življenjskim slogom.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 220i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2-5,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 141-133

  BMW 225d Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,9-4,6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 128-121

  BMW 230i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2-6,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 143-138

  BMW M240i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 189

  Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.