ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

ZA EKSTRAVAGANTNE INDIVIDUALISTE.Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

Prvi vtis: svoboda in intenzivna potisna sila. Edinstven oblikovni jezik vozila BMW serije 2 Cabrio izraža lahkotnost in eleganco, pa tudi moč in navdih. Z odprto platneno streho sta močen, še bolj športen sprednji del vozila in športna ramenska linija izvrsten estetski poudarek. Z zaprto streho pa doživetje vožnje ni prav nič manj navdušujoče – elegantna notranjost navdušuje z dinamično obliko, visoko kakovostno opremo in znatno povečanim akustičnim udobjem.

BMW 230i Cabrio (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2–6,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 143–138

Read more

NEODVISNOST V SVOJI NAJMOČNEJŠI OBLIKI.

Športne linije.

Dinamičen oblikovni jezik vozila BMW serije 2 Cabrio s podaljšano klinasto silhueto izraža tako estetiko kot eleganco, pa tudi moč in dinamiko. Izrazita oblika zunanjosti navdušuje z značilno ramensko linijo, pa tudi s številnimi neustavljivo privlačnimi lastnostmi, s katerimi takoj osvoji vsako srce.
Read more

Športen sprednji del.

Osupljiv sprednji del vozila BMW serije 2 Cabrio z navznoter nagnjeno rešetko hladilnika v obliki ledvičk in aerodinamično izpopolnjenimi velikimi odprtinami za zrak pooseblja navdušujočo dinamiko. Ta učinek še dodatno poudarjajo ploski LED žarometi, ki ustvarjajo značilen obraz BMW s štirimi očmi in jasno sporočajo športen značaj vozila.
Read more

Izrazna kolesa.

Če vozilo BMW serije 2 Cabrio pogledamo iz strani, nas ne pritegne zgolj njegova klinasta silhueta, temveč tudi dinamična lita alu. platišča. Tudi 16'' kolesa v okviru osnovne opreme so tako športna kot estetska. 17'' lita alu. platišča Double-spoke 724, ki so prikazana tukaj, pa ustvarjajo nekoliko bolj dinamičen učinek. Eno pa je seveda skupno vsem: popolna lega na cesti.
Read more

Markanten zadnji del.

Navduši tudi tiste, ki vozijo samo za vozilom BMW serije 2 Cabrio: športen zadek označuje popolno prepletanje čistih linij in dinamičnih luči v obliki črke L, pa tudi pokromani zaključki izpušnih cevi. Dodatna paša za oči: prost pogled na vetrobransko steklo pri odprti strehi.
Read more

ODPRTEGA DUHA.

Električna zložljiva platnena streha BMW serije 2 Cabrio.

ODPRTEGA DUHA.

Električna zložljiva platnena streha BMW serije 2 Cabrio.

Ko se streha vozila BMW serije 2 Cabrio odpre, se združita estetika in eleganca s pristnimi čustvi. Pri hitrostih do 50 km/h se lahko streha upravlja povsem avtomatsko, pri čemer je nebo edina omejitev. Z zaprto streho pa blago platnene strehe s svojo znatno izboljšano akustiko zagotavlja ekskluzivno vozno doživetje. Eleganten barvni kontrast z barvo karoserije pa še dodatno izboljša že tako privlačen videz vozila.

Read more

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Vozilo BMW serije 2 Cabrio vam zagotavlja navdušujoče priložnosti, da uživate v svojem življenju, medtem ko ste na poti – in tega se brezkompromisno drži, tudi ko gre za dodatno opremo. Od praktičnega nosilca za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko do univerzalne kljuke iz sistema Travel & Comfort za obešanje oblačil in popolnoma prilegajočih se tekstilnih predpražnikov – izberite dodatno opremo, ki se najbolje sklada z vašim življenjskim slogom.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 220i Cabrio (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2–5,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 141–133

  BMW 225d Cabrio (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,0-4,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 130–128

  BMW 230i Cabrio (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2–6,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 143–138

  BMW M240i Cabrio (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 189

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.