ENOSTAVNO MREŽENJE.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

ENOSTAVNO MREŽENJE.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

ENOSTAVNO MREŽENJE.Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

Doživite neustavljivo svobodo brezhibne povezanosti, medtem ko ste na poti – v vozilu BMW serije 2 Cabrio. Nov sistem upravljanja navdušuje z jasno razporejenimi funkcijami, intuitivnim nadzorom in digitalnimi storitvami, ki spremenijo notranjost vozila v osupljivo območje udobja.

Read more
 • HiFi ozvočenje Harman Kardon

  HiFi ozvočenje Harman Kardon deluje z zunanjim ojačevalcem v prtljažnem prostoru z močjo 000 vatov. S skupno 12 premišljeno nameščenih zvočnikov, vključno z dvema centralnima nizkotoncema pod sprednjima sedežema, zvočni sistem napolni notranjost z zvokom vrhunske kakovosti.

BEST CONNECTIONS WHEREVER AND WHENEVER YOU NEED THEM.

BMW Connected is an innovative app that offers you intelligent support in reaching your destination on time and in a relaxed manner. It transfers appointments from your smartphone to the navigation system, tells you when you need to set off and informs others if you should be delayed. The app also gives you information on locations, fuel level and whether the vehicle is locked or not. In addition, you can also open and close your BMW 2 Series Convertible with the app. And if you can’t remember where you’ve parked, the app will guide you safely there on foot.

 • Time-to-Leave-Notification

  Never arrive late again: BMW Connected notifies you of the optimum departure time via smartphone or Apple Watch so that you arrive at your next destination on time. The departure time proposed by the system here is based on real-time traffic data.

 • Share Destination / Send to Car

  With BMW Connected you can transfer the destinations you have from smartphone apps or from the web conveniently and wirelessly to your BMW 2 Series. And the same is true for the away from home appointments in your smartphone calendar, including the desired arrival times. The system adopts the new destination into the navigation system of your BMW 2 Series Coupé with ease.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Should you nevertheless end up in a traffic jam, you can then, for example, simply send the colleagues or business partners waiting for you a text message to notify them of your delay – and the recalculated estimated time of arrival. And all of this without touching your phone.

IZJEMNO POZOREN, VES ČAS.

Vozilo BMW serije 2 Cabrio poskrbi za to, da je vaša vožnja kar najbolj udobna. Zato inteligentni asistenčni sistemi za voznika zagotavljajo novo stopnjo varnosti in udobja. Driving Assistant z opozorilom pred naletom in z opozorilom o zaznanem pešcu vas s funkcijo rahlega zaviranja v mestu pravočasno opozori na druga vozila ali pešce. Opozorilo za zapustitev voznega pasu se odzove, kadar nenamerno zapustite svoj vozni pas, asistent za ohranjanje pozornosti pa vam predlaga odmor, če kažete znake utrujenosti. Z aktivnim asistentom za uravnavanje hitrosti in informacijami o omejitvi hitrosti imate vedno popoln nadzor nad hitrostjo vožnje. Ko prispete na svoj cilj, pa vam parkirni asistent pomaga, da udobno parkirate.

 • Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti

  Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go, vključno z opozorilom pred naletom s funkcijo zaviranja, vzdržuje hitrost, ki jo izbere voznik, in razdaljo do spredaj vozečega vozila. Vozilo samo prevzame speljevanje in upočasnjevanje, tako da se izbrana razdalja tudi v počasi premikajočem se prometu in v koloni ohranja vse do zaustavitve vozila.

 • Informacije o omejitvi hitrosti

  Informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja zaznajo trenutne omejitve hitrosti in območja, kjer velja prepoved prehitevanja, ter jih prikažejo na informacijskem zaslonu kombiniranega instrumenta in prek BMW Head-Up projektorja.

 • Parkirni asistent

  Parkirni asistent olajša parkiranje vzporedno in prečno s cestiščem. Sistem meri tudi ozka vzdolžna parkirna mesta pri vožnji mimo z nizko hitrostjo. Ko parkirni asistent najde zadosti veliko parkirišče, prevzame upravljanje volana, medtem ko voznik spremlja postopek parkiranja z vklopom pravilne prestave in dodajanjem plina oz. zaviranjem.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 230i Cabrio (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2–6,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 143–138

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.