NOVA OPREDELITEV SVOBODE.

Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

NOVA OPREDELITEV SVOBODE.

Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

NOVA OPREDELITEV SVOBODE.Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

Pospeševanje 0-100 km/h v sek (BMW 230i Cabrio)

5,9

Najvišja hitrost v km/h (BMW 230i Cabrio)

250

Poraba v l/100 km, skupno (BMW 230i Cabrio)

7.7 / 8.3

Emisije CO2 v g/km, skupno (BMW 230i Cabrio)

176.0 / 188.0

Videz: osupljivo lep. Značaj: popolnoma svoboden. Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio pooseblja športno svobodo in eleganco. Kombinacija dinamične oblike, močnih motorjev in ekskluzivne opreme v prenovljeni notranjosti odpira nova obzorja neomejenega užitka v vožnji. Najbolj športen kabriolet svojega razreda ne dopušča nobenega dvoma v to, kako privlačna je lahko neodvisnost.

BREZKOMPROMISEN ESTET.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

BREZKOMPROMISEN ESTET.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

Kakšen je prvi vtis? Neustavljiva simbioza moči in privlačnosti. Športna, kompaktna sorazmerja, močen sprednji del vozila s preoblikovano rešetko hladilnika v obliki ledvičk in elegantna streha podarjajo vozilu BMW serije 2 Cabrio njegovo izrazno moč in popolno obliko. Zadek s svojo poudarjeno širino vključuje navdušujočo novo obliko LED luči, obenem pa nakazuje tudi, koliko moči s slogom prodira na cesto.

Read more
"Športne lastnosti vozila BMW serije 2 Cabrio ustvarjajo še bolj markanten in navzoč videz."
Oliver Heilmer, vodja oddelka Interior Design BMW Automobile

BREZMEJNO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Cabrio.

BREZMEJNO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Cabrio.

Dinamika v svoji najboljši obliki: v novem vozilu BMW serije 2 Cabrio dosega navdušujoča vožnja z odprto streho nove dimenzije. Močne pogonske tehnologije, popolna razporeditev osne obremenitve in osupljiva učinkovitost ustvarjajo brezkompromisno športno vozno doživetje z odprto streho.

Read more

POVEZAN S SVETOM.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

POVEZAN S SVETOM.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

V novem vozilu BMW serije 2 Cabrio lahko uživate v svobodi in prispete na svoj cilj varno in sproščeno. BMW ConnectedDrive vam omogoča dostop do digitalnih storitev in asistenčnih sistemov – za znatno več udobja, zabave in varnosti.

Read more

RADIKALNO ODPRT.

BMW M240i Cabrio.

RADIKALNO ODPRT.

BMW M240i Cabrio.

Edina omejitev: nebo. Občutek: čista kurja polt. Vozilo BMW M240i Cabrio z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo, prilagodljivim M podvozjem, 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic v okviru dodatne opreme, pa tudi s spremenljivim športnim krmiljenjem in M športnimi zavorami opredeljuje omejitve pri vožnji z odprto streho in vas razvaja z nepozabnimi voznimi doživetji.

BMW M240i Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 9.0 / 9.0
Emisije CO2 v g/km (skupno): 204.0 / 205.0

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html