NOVA OPREDELITEV SVOBODE.

Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

NOVA OPREDELITEV SVOBODE.

Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

NOVA OPREDELITEV SVOBODE.Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW 230i Cabrio)

6,1

Največja hitrost v km/h (BMW 230i Cabrio)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 230i Cabrio)

6,2-6,0

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 230i Cabrio)

143-138

Videz: osupljivo lep. Značaj: popolnoma svoboden. Novo vozilo BMW serije 2 Cabrio pooseblja športno svobodo in eleganco. Kombinacija dinamične oblike, močnih motorjev in ekskluzivne opreme v prenovljeni notranjosti odpira nova obzorja neomejenega užitka v vožnji. Najbolj športen kabriolet svojega razreda ne dopušča nobenega dvoma v to, kako privlačna je lahko neodvisnost.

BREZKOMPROMISEN ESTET.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

BREZKOMPROMISEN ESTET.

Oblika vozila BMW serije 2 Cabrio.

Kakšen je prvi vtis? Neustavljiva simbioza moči in privlačnosti. Športna, kompaktna sorazmerja, močen sprednji del vozila s preoblikovano rešetko hladilnika v obliki ledvičk in elegantna streha podarjajo vozilu BMW serije 2 Cabrio njegovo izrazno moč in popolno obliko. Zadek s svojo poudarjeno širino vključuje navdušujočo novo obliko LED luči, obenem pa nakazuje tudi, koliko moči s slogom prodira na cesto.

"Športne lastnosti vozila BMW serije 2 Cabrio ustvarjajo še bolj markanten in navzoč videz."
Oliver Heilmer, vodja oddelka Interior Design BMW Automobile

BREZMEJNO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Cabrio.

BREZMEJNO DINAMIČEN.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Cabrio.

Dinamika v svoji najboljši obliki: v novem vozilu BMW serije 2 Cabrio dosega navdušujoča vožnja z odprto streho nove dimenzije. Močne pogonske tehnologije, popolna razporeditev osne obremenitve in osupljiva učinkovitost ustvarjajo brezkompromisno športno vozno doživetje z odprto streho.

POVEZAN S SVETOM.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

POVEZAN S SVETOM.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Cabrio.

V novem vozilu BMW serije 2 Cabrio lahko uživate v svobodi in prispete na svoj cilj varno in sproščeno. BMW ConnectedDrive vam omogoča dostop do digitalnih storitev in asistenčnih sistemov – za znatno več udobja, zabave in varnosti.

RADIKALNO ODPRT.

BMW M240i Cabrio.

RADIKALNO ODPRT.

BMW M240i Cabrio.

Edina omejitev: nebo. Občutek: čista kurja polt. Vozilo BMW M240i Cabrio z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo, prilagodljivim M podvozjem, 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic v okviru dodatne opreme, pa tudi s spremenljivim športnim krmiljenjem in M športnimi zavorami opredeljuje omejitve pri vožnji z odprto streho in vas razvaja z nepozabnimi voznimi doživetji.

BMW M240i Cabrio:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8.3*
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 189

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki o porabi goriva in emisijah CO2 veljajo v odvisnosti od izbrane velikosti pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.