ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

Še bolj športen, bolj tekoče oblike in bolj prepoznaven. Vozilo BMW serije 2 Coupé z vsako nadvse premišljeno podrobnostjo, osupljivimi linijami in strukturiranimi površinami poudarja tisto, zaradi česar so vodje tako privlačni: značaj in eleganco, svobodo in moč. Tudi ekskluzivna notranjost sledi temu naprednemu slogu. Nov koncept upravljanja z intuitivno nameščenimi funkcijami zagotavlja največjo koncentracijo za vozno doživetje s pridihom športnosti.

BMW M240i Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8*

POPOLNA NAVZOČNOST.

Športna silhueta.

Osupljiv videz, poln elegance in intenzivne potisne sile: nadvse rahlo spuščajoča se strešna linija vozila BMW serije 2 Coupé, ki je tako značilna za ta vozila, je izraz edinstvene športnosti. Dinamični sprednji del vozila z navznoter nagnjeno rešetko hladilnika v obliki ledvičk pa poudarja podaljšane linije vozila BMW serije 2 Coupé in športnost vozila.

Močen sprednji del.

Osredotočen pogled na vrhunskega športnika. Velike odprtine za zrak poudarjajo močen športni sprednji del vozila. Prenovljeni LED žarometi v okviru dodatne opreme spremljajo modelirano rešetko hladilnika v obliki ledvičk in poudarjajo dinamičen videz vozila. Znatno močnejša svetloba tehnologije LED zagotavlja tudi dodatno varnost in učinkovito varčuje z energijo.

Markanten zadnji del.

Vozilo BMW serije 2 Coupé se zlije s cestiščem in zagotavlja nezamenljiv pogled za vse, ki vozijo za njim. Prepletanje vodoravnih linij in strukturiranih površin na mišičastem zadku poudarja izjemno dinamičen videz vozila BMW serije 2 Coupé.

Suveren slog.

Značilna oblika zadnjih luči s širokimi rdečimi LED svetlobnimi cevmi v obliki črke L zagotavlja nezamenljive oblikovne poudarke tako podnevi kot ponoči. Popolnoma se zlije z značilno obliko in optimiranim poudarkom širine osupljivega zadka vozila.

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Vozilo BMW serije 2 Coupé vam zagotavlja navdušujoče priložnosti, da uživate v svojem življenju, medtem ko ste na poti – in tega se brezkompromisno drži, tudi ko gre za dodatno opremo. Od praktičnega nosilca za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko do univerzalne kljuke iz sistema Travel & Comfort za obešanje oblačil in popolnoma prilegajočih se tekstilnih predpražnikov – izberite opremo, ki se najbolje sklada z vašim življenjskim slogom.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 220i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9-5,5
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 136-127

  BMW 220d Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,4-4,1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 115–107

  BMW 230i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9-5,7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 134-131

  Podatki za porabo goriva in emisije CO2 so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.