ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

Še bolj športen, bolj tekoče oblike in bolj prepoznaven. Vozilo BMW serije 2 Coupé z vsako nadvse premišljeno podrobnostjo, osupljivimi linijami in strukturiranimi površinami poudarja tisto, zaradi česar so vodje tako privlačni: značaj in eleganco, svobodo in moč. Tudi ekskluzivna notranjost sledi temu naprednemu slogu. Nov koncept upravljanja z intuitivno nameščenimi funkcijami zagotavlja največjo koncentracijo za vozno doživetje s pridihom športnosti.

BMW M240i Coupé (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 179

Read more

POPOLNA NAVZOČNOST.

Športna silhueta.

Osupljiv videz, poln elegance in intenzivne potisne sile: nadvse rahlo spuščajoča se strešna linija vozila BMW serije 2 Coupé, ki je tako značilna za ta vozila, je izraz edinstvene športnosti. Dinamični sprednji del vozila z navznoter nagnjeno rešetko hladilnika v obliki ledvičk pa poudarja podaljšane linije vozila BMW serije 2 Coupé in športnost vozila.
Read more

Močen sprednji del.

Osredotočen pogled na vrhunskega športnika. Velike odprtine za zrak poudarjajo močen športni sprednji del vozila. Prenovljeni LED žarometi v okviru dodatne opreme spremljajo modelirano rešetko hladilnika v obliki ledvičk in poudarjajo dinamičen videz vozila. Znatno močnejša svetloba tehnologije LED zagotavlja tudi dodatno varnost in učinkovito varčuje z energijo.
Read more

Markanten zadnji del.

Vozilo BMW serije 2 Coupé se zlije s cestiščem in zagotavlja nezamenljiv pogled za vse, ki vozijo za njim. Prepletanje vodoravnih linij in strukturiranih površin na mišičastem zadku poudarja izjemno dinamičen videz vozila BMW serije 2 Coupé.
Read more

Suveren slog.

Značilna oblika zadnjih luči s širokimi rdečimi LED svetlobnimi cevmi v obliki črke L zagotavlja nezamenljive oblikovne poudarke tako podnevi kot ponoči. Popolnoma se zlije z značilno obliko in optimiranim poudarkom širine osupljivega zadka vozila.
Read more

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Vozilo BMW serije 2 Coupé vam zagotavlja navdušujoče priložnosti, da uživate v svojem življenju, medtem ko ste na poti – in tega se brezkompromisno drži, tudi ko gre za dodatno opremo. Od praktičnega nosilca za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko do univerzalne kljuke iz sistema Travel & Comfort za obešanje oblačil in popolnoma prilegajočih se tekstilnih predpražnikov – izberite opremo, ki se najbolje sklada z vašim življenjskim slogom.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 220i Coupé (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9–5,5
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 136–127

  BMW 220d Coupé (3):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,6–4,5
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 122–119

  BMW 230i Coupé (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 5,9–5,7
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 134–131

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.