ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

ZVEZDNIŠKI UPORNIK.Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

Bolj športen, bolj tekoč, bolj izrazit. Z vsako skrbno usmerjeno nianso oblikovanja BMW serija 2 Coupé poudarja tisto, zaradi česar so pravi voditelji tako privlačni - presenetljive linije in strukturirane površine. Značaj in eleganca, svoboda in moč. Temu naprednemu slogu sledi tudi ekskluzivna notranjost. Novi koncept delovanja z intuitivno razporejenimi funkcijami zagotavlja največjo osredotočenost na izkušnjo vožnje v športno oblikovani atmosferi.

BMW M240i Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (skupno): 8.7 / 8.7
Emisije CO2 v g/km (skupno): 197.0 / 198.0

Read more

POPOLNA NAVZOČNOST.

Športna silhueta.

Osupljiv videz, poln elegance in intenzivne potisne sile: nadvse rahlo spuščajoča se strešna linija vozila BMW serije 2 Coupé, ki je tako značilna za ta vozila, je izraz edinstvene športnosti. Dinamični sprednji del vozila z navznoter nagnjeno rešetko hladilnika v obliki ledvičk pa poudarja podaljšane linije vozila BMW serije 2 Coupé in športnost vozila.
Read more

Močen sprednji del.

Osredotočen pogled na vrhunskega športnika. Velike odprtine za zrak poudarjajo močen športni sprednji del vozila. Prenovljeni LED žarometi v okviru dodatne opreme spremljajo modelirano rešetko hladilnika v obliki ledvičk in poudarjajo dinamičen videz vozila. Znatno močnejša svetloba tehnologije LED zagotavlja tudi dodatno varnost in učinkovito varčuje z energijo.
Read more

Markanten zadnji del.

Vozilo BMW serije 2 Coupé se zlije s cestiščem in zagotavlja nezamenljiv pogled za vse, ki vozijo za njim. Prepletanje vodoravnih linij in strukturiranih površin na mišičastem zadku poudarja izjemno dinamičen videz vozila BMW serije 2 Coupé.
Read more

Suveren slog.

Značilna oblika zadnjih luči s širokimi rdečimi LED svetlobnimi cevmi v obliki črke L zagotavlja nezamenljive oblikovne poudarke tako podnevi kot ponoči. Popolnoma se zlije z značilno obliko in optimiranim poudarkom širine osupljivega zadka vozila.
Read more

* Prikazani model se lahko razlikuje od trenutnega modela.

Read more

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Vozilo BMW serije 2 Coupé vam zagotavlja navdušujoče priložnosti, da uživate v svojem življenju, medtem ko ste na poti – in tega se brezkompromisno drži, tudi ko gre za dodatno opremo. Od praktičnega nosilca za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko do univerzalne kljuke iz sistema Travel & Comfort za obešanje oblačil in popolnoma prilegajočih se tekstilnih predpražnikov – izberite opremo, ki se najbolje sklada z vašim življenjskim slogom.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

VOZNA DINAMIKA IN UČINKOVITOST.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 220i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 7.2 / 7.8
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 164.0 / 178.0

  BMW 220d Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 5.5 / 5.8
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 145.0 / 153.0

  BMW 230i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (skupno): 7.3 / 7.9
  Emisije CO2 v g/km (skupno): 166.0 / 179.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html