NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.

Novi BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.

Novi BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.Novi BMW serije 2 Coupé.

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW M240i Coupé1)

4,8 [4,6]

Največja hitrost v km/h (BMW M240i Coupé1)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW M240i Coupé1)

7,8 [7,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW M240i Coupé1)

179–163

Novo vozilo BMW serije 2 Coupé odraža individualnost in ustvarja svoj lasten razred. Revolucionarna športna oblika že v mirovanju nakazuje hitrost. Njegova radikalna dinamika z nadvse temperamentnim pogonom na zadnja kolesa in visoko stopnjo udobja v ekskluzivni notranjosti zaokrožujejo brezkompromisno vozno doživetje. Že vse od prvega trenutka naprej je jasno naslednje: ko sedete za volan, lahko greste samo še naprej.

NAVDUŠUJOČ IZ VSEH STRANI.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČ IZ VSEH STRANI.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

Izvrsten oblikovni jezik novega vozila BMW serije 2 Coupé postavlja nove standarde – od edinstvenih kompaktnih sorazmerij in močnega sprednjega dela vozila s prenovljeno dvojno ledvičko, pa vse do športnega zadka s poudarjeno širino. Značilna rahlo spuščajoča se strešna linija poudarja dinamično silhueto in že na prvi pogled jasno odraža športno naravo vozila.

Read more
"Notranjost vozila BMW serije 2 Coupé je znatno pridobila na področju jasnosti. Ustvarja harmonično vzdušje miru in moči."
OLIVER HEILMER, VODJA ODDELKA INTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILE

PUSTI VSE ZA SEBOJ.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Coupé.

PUSTI VSE ZA SEBOJ.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Coupé.

Prvi štartni položaj je zagotovljen: zahvaljujoč svojim močnim pogonom in natančno uglašenemu podvozju novo vozilo BMW serije 2 Coupé navdušuje na celi črti. Doživite čisto vozno dinamiko – brez omejitev.

Read more

NE POZNA MEJA. NIKOLI SE NE USTAVI.

NE POZNA MEJA. NIKOLI SE NE USTAVI.

IZREDNO DOBRO POVEZAN.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Coupé.

IZREDNO DOBRO POVEZAN.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Coupé.

Novo vozilo BMW serije 2 Coupé navdušuje s prvovrstnimi povezavami in inteligentno mobilnostjo. Inovativne tehnologije BMW ConnectedDrive vas med potjo brezhibno povežejo z ustreznimi storitvami, uporabnimi aplikacijami in popolnimi zabavnimi vsebinami.

Read more

BREZKOMPROMISEN DO KONCA.

BMW M240i Coupé.

BREZKOMPROMISEN DO KONCA.

BMW M240i Coupé.

Nebrzdan občutek motošporta. Navdušujoča dinamika. Neizmerna agilnost. Vozilo BMW M240i Coupé navdušuje na vsakem koraku. Popolno prepletanje številnih visoko zmogljivih komponent, kot so znižano M športno podvozje, M športne zavore in športni menjalniki, omogočajo prvovrsten športni užitek v vožnji. Zlasti pri vožnji skozi ovinke. To ni prav nič presenetljivo, saj vozilo BMW M240i Coupé poganja močnih 340 KM (250 kW).

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.