NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.

Novi BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.

Novi BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČE NEKONVENCIONALEN.Novi BMW serije 2 Coupé.

Pospeševanje 0-100 km/h v sek (BMW M240i Coupé)

4,6

Najvišja hitrost v km/h (BMW M240i Coupé)

250

Poraba v l/100 km, skupno (BMW M240i Coupé)

8.7 / 8.7

Emisije CO2 v g/km, skupno (BMW M240i Coupé)

197.0 / 198.0

Novo vozilo BMW serije 2 Coupé odraža individualnost in ustvarja svoj lasten razred. Revolucionarna športna oblika že v mirovanju nakazuje hitrost. Njegova radikalna dinamika z nadvse temperamentnim pogonom na zadnja kolesa in visoko stopnjo udobja v ekskluzivni notranjosti zaokrožujejo brezkompromisno vozno doživetje. Že vse od prvega trenutka naprej je jasno naslednje: ko sedete za volan, lahko greste samo še naprej.

NAVDUŠUJOČ IZ VSEH STRANI.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

NAVDUŠUJOČ IZ VSEH STRANI.

Oblika vozila BMW serije 2 Coupé.

Izvrsten oblikovni jezik novega vozila BMW serije 2 Coupé postavlja nove standarde – od edinstvenih kompaktnih sorazmerij in močnega sprednjega dela vozila s prenovljeno dvojno ledvičko, pa vse do športnega zadka s poudarjeno širino. Značilna rahlo spuščajoča se strešna linija poudarja dinamično silhueto in že na prvi pogled jasno odraža športno naravo vozila.

Read more
"Notranjost vozila BMW serije 2 Coupé je znatno pridobila na področju jasnosti. Ustvarja harmonično vzdušje miru in moči."
OLIVER HEILMER, VODJA ODDELKA INTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILE

PUSTI VSE ZA SEBOJ.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Coupé.

PUSTI VSE ZA SEBOJ.

Vozna dinamika in učinkovitost BMW serije 2 Coupé.

Prvi štartni položaj je zagotovljen: zahvaljujoč svojim močnim pogonom in natančno uglašenemu podvozju novo vozilo BMW serije 2 Coupé navdušuje na celi črti. Doživite čisto vozno dinamiko – brez omejitev.

Read more

NE POZNA MEJA. NIKOLI SE NE USTAVI.

NE POZNA MEJA. NIKOLI SE NE USTAVI.

IZREDNO DOBRO POVEZAN.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Coupé.

IZREDNO DOBRO POVEZAN.

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 2 Coupé.

Novo vozilo BMW serije 2 Coupé navdušuje s prvovrstnimi povezavami in inteligentno mobilnostjo. Inovativne tehnologije BMW ConnectedDrive vas med potjo brezhibno povežejo z ustreznimi storitvami, uporabnimi aplikacijami in popolnimi zabavnimi vsebinami.

Read more

BREZKOMPROMISEN DO KONCA.

BMW M240i Coupé.

BREZKOMPROMISEN DO KONCA.

BMW M240i Coupé.

Nebrzdan občutek motošporta. Navdušujoča dinamika. Neizmerna agilnost. Vozilo BMW M240i Coupé navdušuje na vsakem koraku. Popolno prepletanje številnih visoko zmogljivih komponent, kot so znižano M športno podvozje, M športne zavore in športni menjalniki, omogočajo prvovrsten športni užitek v vožnji. Zlasti pri vožnji skozi ovinke. To ni prav nič presenetljivo, saj vozilo BMW M240i Coupé poganja močnih 340 KM (250 kW).

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html