Ponudbe in storitve za vozila BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue F44, pogled od strani

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDBE IN STORITVE

Vaš BMW serije 2 Gran Coupé je pri nas v najboljših rokah. S širokim izborom originalne dodatne opreme BMW lahko svojemu vozilu BMW dodate osebni pečat, medtem ko je z deli iz programa BMW M Performance Parts vožnja po vsaki cesti pristno motošportno doživetje. Privlačen izbor storitev BMW zagotavlja popolno vsestransko zaščito v sili ter popravila in vzdrževanje, ki zagotavlja, da se lahko povsem osredotočite na užitek v vožnji. Finančne storitve BMW prav tako nudijo prilagodljive in privlačne pakete finančnega zakupa in financiranja, ki vedno na prvo mesto postavijo vaše potrebe.

Preberi več
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ: PONUDBE IN STORITVE

FINANČNE STORITVE BMW.

Odpeljite svoj sanjski avto še danes.

Vaš novi BMW je na dosegu roke. Potrebujete le odlično finančno rešitev s sebi prilagojeno možnostjo finančnega zakupa ali posojila:
BMW serije 2 Gran Coupé BMW izbira
BMW serije 2 Gran Coupé BMW finančni zakup
BMW serije 2 Gran Coupé financiranje BMW
BMW serije 2 Gran Coupé financiranje BMW

BMW IZBERITE FINANČNI ZAKUP.

Največja prilagodljivost.

 • Posamezniku prilagojena mesečna plačila
 • Različne možnosti ob izteku pogodbe
 • Ni tveganja preostale vrednosti
 • Ob poteku pogodbe se lahko odločite za lastništvo

OPERATIVNI FINANČNI ZAKUP BMW

V celoti brezskrbna uporaba.

 • Redna fiksna plačila
 • Zavarovanje, davki in vzdrževanje so vključeni
 • Ni tveganja preostale vrednosti

OSNOVNO POSOJILO BMW.

Preprosto in pregledno

 • Neomejena kilometrina
 • Polno lastništvo po preteku pogodbe
 • Fiksna mesečna plačila
 • Možnost dolgoročnega financiranja
   

POSOJILO Z BALONSKIM ODPLAČILOM BMW.

Enostavno in udobno.

 • Neomejena kilometrina
 • Individualna mesečna plačila
 • Prilagodljiv polog
 • Možnosti refinanciranja

ORIGINALNA OPREMA BMW.

Dober in domač občutek.

Vsi vozniki vozil BMW že standardno uživajo v vožnji. Originalna dodatna oprema BMW je na voljo zaradi posebnih želja. Nudimo bogat izbor posameznih dodatkov in posebne opreme, ki je povsem prilagojena kakovosti, obliki in zmogljivosti vozil ter nudi največjo dodano vrednost – za vse želje.
BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue F44, tričetrtinski pogled s sprednje strani
19" platišča M Performance iz aluminijeve zlitine Double-spoke 555 M dvobarvna BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks blue F44, zunanjost

19" M Performance platišča iz aluminijeve zlitine Double-spoke 555 M dobarvna

Visoko kakovostna dvobarvna 19-palčna M Performance lita aluminijasta platišča Double-spoke 555 M imajo optimizirano maso in so v barvi Jet Black mat, stružena do visokega sijaja z obratom v nasprotni smeri na naperah ter poudarjajo športni značaj vozila vse do najmanjše podrobnosti. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 19 z velikostjo gum 235/35 R 19 91Y XL.
18" kovana platišča M Performance V-spoke 554 M v barvi Jet Black mat BMW serije 2 Series Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue F44, zunanjost

18" kovana platišča M Performance V-spoke 554 M v barvi Jet Black mat.

Športna 18-palčna kovana platišča M Performance V-spoke 554 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in poudarijo edinstven videz vozila. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 18 z velikostjo gum 225/40 R 18 92Y XL.
18" platišča iz aluminijeve zlitine Y-spoke 711 M v barvi Ferric Grey BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue F44, zunanjost

18-palčna lita aluminijasta platišča Y-spoke 711 M v barvi Ferric Grey

Zelo kakovostna 18-palčna M lita aluminijasta platišča Y-spoke 711 M so združljiva s snežnimi verigami in oblikovana v barvi Ferric Grey, zato s svojim ekskluzivnim videzom dajejo vozilu posebno športen značaj. Zimski komplet koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 6,5 J x 18 z velikostjo gum 205/55 R 18 96H XL.
Strešni nosilec BMW za jadralne deske BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue, F44, zunanjost

Strešni nosilec BMW za jadralne deske.

Z nosilcem je mogoče varno namestiti jadralno desko z jamborom na vse strešne prtljažne sisteme BMW. Ima inovativen sistem za nameščanje, ki ga je zelo enostavno uporabljati.
LED-projektorji na vratih BMWBMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue, F44, zunanjost

LED-projektorji na vratih BMW

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, in s pomočjo izmenljive diaprojekcije projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območja vstopa v individualnem slogu.
Sprednji talne preproge BMW za vse vremenske razmere BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue metallic F44, notranjost

Sprednji talne preproge BMW za vse vremenske razmere.

Po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo so v črni barvi in imajo vložek iz nerjavnega jekla.
Zadnje talne preproge BMW za vse vremenske razmere BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue metallic F44, notranjost

Zadje talne preproge BMW za vse vremenske razmere.

Po meri narejene, protizdrsne vsevremenske preproge z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo zadnji prostor za noge pred vlago in umazanijo. So črne barve.
Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW BMW serije 2 Gran Coupé F44, notranjost

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: Vgrajeni prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
Prtljažna preproga BMW BMW serije 2 Gran Coupé v kovinski barvi Snapper Rocks Blue metallic F44 notranjost

Preproga za prtljažnik BMW.

Idealno prilegajoča se protizdrsna in trpežna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Je črne barve.

BMW STORITVE.

Nikar ne jemljite svojih skrbi na cesto.

BMW postavlja standarde storitev in vam je vedno na voljo. Naši strokovnjaki so vam prek Asistence v primeru okvare ali nezgode na razpolago 24 ur na dan in 365 dni v letu v vseh nujnih primerih. S pomočjo inovativnih storitev na daljavo BMW vaše vozila samodejno obvesti izbranega servisnega partnerja BMW o potrebnih vzdrževalnih delih in okvarah, zato se bo samostojno obrnil na vas. S storitvijo BMW Service Inclusive so tovrstne in vsa druge servisne storitve finančno krite v časovnem obdobju po vaši izbiri. Zato lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem: S širokim izborom storitev, ki jih nudi BMW, ste vedno varni.
BMW Service Inclusive, moški vozi BMW

BMW Service Inclusive.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.
Več
BMW Teleservices, ženska stoji pred vozilom BMW

BMW Teleservices.

Z inovativno storitvijo Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Več
Pomoč na cesti BMW, moški telefonira pred vozilom BMW

Pomoč na cesti BMW.

Brezplačna Pomoč na cesti BMW je na voljo vsem vozn8ikom BMW 24 ur na dan in 365 dni v letu. Le en klic in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.

STORITVE POVEZLJIVOSTI BMW.

Vedno korak pred drugimi.

Skupaj z inteligentnimi storitvami BMW ConnectedDrive, kot so prometne informacije v realnem času, povezana glasba ali storitve na daljavo, boste vedno ostali povezani s svojim BMW in zunanjim svetom.
Storitve na daljavo v vozilu BMW serije 2 Gran Coupé

Remote Services.

Ali sem zaklenil vrata svojega avtomobila in kje točno sem spet parkiral? Opcija Remote Services vam omogoča dostop do vozila na daljavo prek aplikacije My BMW. Svoj BMW lahko zaklenete od koderkoli, prikažete njegovo lokacijo na zemljevidu ali preverite njegovo stanje preprosto z uporabo pametnega telefona.
K izdelku
Prometne informacije v realnem času v vozilu BMW serije 2 Gran Coupé

Prometne informacije v realnem času.

Večkrat obtičite v prometnih konicah in na dopustu zapravljate svoj dragoceni čas v stresnih prometnih zastojih? Takšnim okoliščinam se zlahka izognete s funkcijo za prometne informacije v realnem času. Ta spremlja trenutne prometne razmere v praktično realnem času in vnaprej predlaga alternativne poti ter vas kar najhitreje privede do cilja.
K izdelku
Povezana glasba v vozilu BMW serije 2 Gran Coupé

Connected Music.

Poslušajte svojo najljubšo glasbo kjerkoli že ste. Klasična glasba na avtocesti, džez v času prometnih konic in pop, ko križarite po cesti. S Connected Music lahko neposredno pretakate 30 milijonov skladb brez kakršnih koli omejitev, s pomočjo glasbenih partnerjev podjetja BMW, kot so Spotify, Deezer in Napster, in z uporabo kartice SIM, ki je nameščena v vašem vozilu.
K izdelku
Paket Connected Professional v vozilu BMW 2 Series Gran Coupé

Paket Connected Professional.

Concierge Service, Remote Services, integracija pametnih telefonov, vklj. z Apple CarPlay in Android Auto, In-Car Experiences, Connected Music ali BMW Maps s Connected Navigation in Connected Parking? Zagotovite si vse! S paketom Connected Professional lahko brezplačno preizkusite te storitve iz BMW ConnectedDrive kot tudi BMW Music.
K izdelku
Integracija pametnih telefonov v BMW serije 2 Gran Coupé

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
K izdelku
Posodabljanje zemljevidov za vozilo BMW serije 2 Gran Coupé

Posodobitev zemljevidov

S posodabljanjem zemljevidov ne bo več napačnih informacij o poti, saj sta na voljo vsaj dva načina za ohranjanje ažurnih informacij na zemljevidu navigacijskega sistema. Samodejne posodobitve potekajo brezžično v državi vašega trenutnega stalnega prebivališča. Po drugi strani lahko s posodabljanjem zemljevidov prek USB ročno prenesete podatke za celotno regijo. To pomeni, da lahko na potovanjih v tujino vedno uporabljate najnovejše zemljevide.
K izdelku

Spoznajte več mobilnih storitev BMW po kategorijah.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Podatek trenutno še ni na voljo.