BMW serije 2 Gran Coupé, F44
Cena33.450,00
Poraba goriva, kombinirana.7.3–6.5 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel

THE 2

BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Cena33.450,00
Poraba goriva, kombinirana.7.3–6.5 l/100 km
Tip gorivaBencinDizel
THE 2BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ

Sploh prvi BMW serije 2 Gran Coupé uvaja novo razumevanje samozavesti z odločnim značajem v kompaktnem razredu. Predvsem pa je brezkompromisna, k visoki zmogljivosti usmerjena estetika tista, ki nedvoumno razkriva njegove ambicije. V kombinaciji z vrhunskimi tehnologijami in odlično uglašenimi funkcijami vozne dinamike, BMW serije 2 Gran Coupé izstopa iz množice z lahkoto in sledi svoji lastni poti.

Preberi več

OBLIKOVNI POUDARKI NA ZUNANJOSTI IN V NOTRANJOSTI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Sploh prvi BMW serije 2 Gran Coupé podarja lahkoten videz samozavestnemu stroju na kolesih z velikostjo do 19 palcev. Značilna ledvička BMW, žarometi in zadnje luči v LED-tehnologiji, vrata brez okvirjev, močna ramenska linija in športni zadek – čista samozavest, ki se odraža tudi v notranjosti. Z osvetljenimi notranjimi oblogami in opcijskimi športnimi sedeži, kokpit, ki je dosledno usmerjen k vozniku ustvarja vzdušje, ki je v enaki meri ekskluzivno in dinamično. Hkrati pa 10,25-palčna zaslona v kombinaciji z Live Cockpit Professional in projektor BMW Head-Up zagotavljajo, da boste ves čas brezhibno obveščeni.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, kovinska barva Snapper Rocks Blue, tričetrtinski pogled iz ptičje perspektive na streho
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, ledvička BMW mrežaste zasnove, kovinska barva Snapper Rocks Blue, pogled od blizu na sprednji del

Ledvička BMW mrežaste zasnove.

Ledvička BMW mrežaste zasnove je v celoti na voljo v barvi Cerium Grey in ima dovršeno izdelano mrežo na notranji strani. Mrežasta struktura, ki črpa navdih iz sveta motošporta, daje globino in dodano vrednost sprednjemu delu, z dovršenimi podrobnostmi pa določa visokokakovosten in dinamičen poudarek.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, vrata brez okvirjev, kovinska barva Snapper Rocks Blue, zunanjost

Vrata brez okvirjev.

Elegantna vrata brez okvirjev dopolnjujejo prefinjene poteze vozila in poudarjajo njegov športni značaj.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, zaključki izpušne cevi, kovinska barva Snapper Rocks Blue, pogled od blizu na zadek

Zaključki izpušne cevi, vidni.

Zaključki izpušne cevi z 90-mm premerom vizualno krepijo navzočnost vozila, ki je videti še športnejše.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, zadnje LED-luči, kovinska barva Snapper Rocks Blue, pogled od blizu

Zadnje LED-luči.

Zadnje LED-luči poudarjajo dinamični zadek vozila in zagotavljajo optimalno osvetlitev cestišča ter boljšo vidljivost in prepoznavnost v temi.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, športna prednja sedeža, notranjost

Športna prednja sedeža.

Za športna prednja sedeža so značilne stranice sedežev in naslonjal, ki so višje od tistih na standardnih sedežih, medtem ko skupaj z nastavljivo stegensko oporo zagotavljata odlično ergonomijo in boljšo bočno oporo med hitro vožnjo skozi ovinke. Poleg globine sedeža (mehansko) lahko nastavite tudi širino naslonjala (električno) na voznikovem sedežu.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn, notranjost

Notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn.

Notranje okrasne obloge Illuminated Brooklyn s poudarkom Triangle na armaturni plošči in oblogah na vratih dajejo notranjosti napredno ozračje z močnim občutkom vrednosti. Lesketajoči se vzorec diskretno osvetljene obloge ustvarja tako privlačno kot tudi prijetno vzdušje v vozilu.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, panoramska steklena streha, pogled iz ptičje perspektive

Panoramska steklena streha.

Ko je panoramska steklena streha odprta, zagotavlja veliko svežega zraka. Zaprta pa pričara svetlo in s svetlobo preplavljeno vzdušje v notranjosti. Odpira in zapira se popolnoma avtomatsko s pritiskom gumba ali avtomobilskim ključem. Opremljena je z drsno in dvižno funkcijo, senčnim rolojem in protivetrno zaščito.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Tehnologije motorja, pogonskega sklopa in podvozja pri BMW serije 2 Gran Coupé.

Z opremo za povečanje dinamike, kot so prilagodljivo podvozje, menjalnik z dvojno sklopko in sistem štirikolesnega pogona xDrive, BMW serije 2 Gran Coupé suvereno prevzema vodilno vlogo v svojem segmentu na področju okretnosti. V kombinaciji z zmogljivimi in izjemno učinkovitimi bencinskimi ter dizelskimi motorji TwinPower Turbo zlahka izstopa iz množice in vsakemu potovanju vtisne zvrhano mero samozavesti.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, krmiljenje M Sport s Servotronic, kokpit

Krmiljenje M Sport.

Krmiljenje M Sport s sistemom Servotronic zagotavlja neposreden in okreten odziv krmilnega sistema ter zmanjšuje fizični napor, ki je potreben za sukanje volana. Vozilo boste upravljali natančneje, kar pomeni še športnejše vozne lastnosti, zlasti na ovinkastih cestah.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, BMW xDrive, pogled od blizu na zadek

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, podvozje M Sport

Podvozje M Sport.

Podvozje M Sport zniža lego vozila za približno deset milimetrov. Vključuje krajše vzmeti, bolj togo nastavitev blažilnikov in trše stabilizatorje. Vse to vodi k še neposrednejši zasnovi podvozja, ki omogoča izrazito športni slog vožnje.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN KOMFORTNE FUNKCIJE PRI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW serije 2 Gran Coupé kaže svoj tehnološko napredni značaj do najmanjše podrobnosti. Inovativni sistemi za pomoč vozniku, kot je asistent pri vzvratni vožnji, vas zanesljivo podpirajo med vožnjo, medtem ko BMW Intelligent Personal Assistant vzdržuje novo raven komunikacije med voznikom in vozilom, Digital Key pa zagotavlja izboljšano udobje, saj boste zaklepanje ali odklepanje vrat lahko opravili kar s svojim pametnim telefonom.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, varnostni paket Driving Assistant, notranjost

Driving Assistant.

Varnostni paket Driving Assistant vključuje sisteme s kamero, kot so opozorilo pred čelnim trkom s funkcijo zaviranja, Speed Limit Assist, vklj. s Speed Limit Info s prikazom prepovedi prehitevanja s predogledom, in opozorilo za zapustitev voznega pasu. Poleg tega pa oprema, ki temelji na radarskih senzorjih, vključuje opozorilo pred prečnim prometom zadaj, opozorilo pred menjavo voznega pasu in opozorilo za preprečitev trka v zadek.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, parkirni asistent, notranjost

Parkirni asistent.

Parkirni asistent olajša parkiranje vozila. Kamera za vzvratno vožnjo zagotavlja jasen pogled za vozilom. Aktivni nadzor razdalje pri parkiranju nudi večjo zaščito pred poškodbami zaradi parkiranja. Parkirni asistent samodejno parkira vozilo na parkirna mesta, ki so vzporedno ali pravokotno s cestiščem in samodejno zapusti vzporedna parkirna mesta. Asistent pri vzvratni vožnji pa vam pomaga pri vožnji vzvratno, npr. na ozkih cestah.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti.

Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go v razponu hitrosti od 30 do 160 km/h ohranja vnaprej nastavljeno razdaljo do spredaj vozečega vozila, vključno z ustavljanjem in vnovičnim zagonom v počasi premikajočem se prometu. Speed Limit Assist omogoča asistentu za uravnavanje hitrosti prevzem omejitve hitrosti. Opozorilo pred čelnim trkom s posredovanjem v zaviranje se odziva na mirujoča vozila, pešce in kolesarje.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, BMW Live Cockpit Professional, notranjost

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 10,25-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, Remote Software Upgrade, notranjost

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, integracija pametnih telefonov

Integracija pametnih telefonov.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.

MODELI BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

Model Advantage

Model Advantage za notranjost in zunanjost ponuja različne možnosti funkcionalne opreme, ki izboljšajo udobje in varnost.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, model Advantage, barva Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj

Model Luxury Line

Model Luxury Line kaže elegantno stran vozila. Elegantni oblikovni elementi iz satiniranega aluminija dajejo zunanjosti ekskluzivni videz. Prvovrstno usnjeno oblazinjenje in notranje obloge visoke kakovosti zaznamujejo razkošje v notranjosti. Vsebina modela Advantage in paket luči dopolnjujeta ponudbo.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, ledvička BMW, model Luxury Line, kovinska barva Storm Bay, tričetrtinski pogled od spredaj

Model Sport Line

Z modelom Sport Line postane vozilo še dinamičnejše. Izraziti oblikovni elementi v črni barvi visokega sijaja zagotavljajo posebej športen videz. Športna sedeža za voznika in sovoznika nudita največje udobje in optimalno oporo. Vsebina modela Advantage in paket luči dopolnjujeta ponudbo.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, model Sport Line, barva Melbourne Red, tričetrtinski pogled od spredaj

Model M Sport

Model M Sport podarja vozilu še športnejši pridih. Poleg številnih podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti, ki izpopolnijo videz, model M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Podvozje M Sport, vklj. s krmiljenjem M Sport in paketom M Aerodynamics, znatno optimizira vozno dinamiko. Vsebina modela Advantage in LED-luči za meglo dopolnjujejo ponudbo.
BMW serije 2 Gran Coupé, F44, model M Sport, kovinska barva Misano Blue, tričetrtinski pogled od spredaj
  • Model Advantage
  • Model Luxury Line
  • Model Sport Line
  • Model M Sport

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

131 (178)/5000–5500

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

7,1

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

6,4–6,1 / 7,3–6,5

Kombinirane emisije CO2 v g/km:

147–139 / 165–149

BMW serije 2 Gran Coupé, F44, kovinska barva Snapper Rocks Blue, pogled od spredaj z odprtimi vrati in dvema osebama pri vozilu

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW serije 2 Gran Coupé, F44, kovinska barva Snapper Rocks Blue, pogled od zadaj z žensko v ospredju

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW serije 2 Gran Coupé.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 2 GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
  • Pregled vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoči pri okvari in nezgodi BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o pomoči na cesti BMW
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 2 Gran Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,8 – 7,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 177 – 162


BMW 220i xDrive:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,3 – 6,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 166 – 149
 

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več