DELITE UŽITEK Z DRUGIMI.

Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

DELITE UŽITEK Z DRUGIMI.

Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

       

DELITE UŽITEK Z DRUGIMI.Prvi BMW serije 2 Gran Tourer.

       

Kombinirana poraba v l/100 km (218d)

4,5–4,3 [4,5–4,3]

Prostornina prtljažnika v l

645 in 1.905 litrov

Zložljiv sovoznikov sedež

da

Za razburljiv vsakdan in udobna potovanja: s svojim velikodušnim prtljažnikom, do sedmimi sedeži in neštetimi možnostmi za spravljanje ter odlaganje se BMW serije 2 Gran Tourer prilagodi vsem komfortnim potrebam. Poleg inteligentnega koncepta, s svojimi atletskimi potezami in 3 ter 4-valjnimi motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo z velikim navorom, vsekakor izžareva športno figuro.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 2 GRAN TOURER.

Udobje in funkcionalnost.

Bodisi za vaše stvari bodisi sedem prijateljev in družinskih članov – BMW serije 2 Gran Tourer nudi izvrstno fleksibilnost na celi črti. Od vsestranskega kokpita preko spremenljive druge sedežne vrste do prostornega prtljažnika, ki se po želji lahko opremi s tretjo sedežno vrsto za dva dodatna potnika – vedno je dovolj prostora.

Oblika.

Sorazmerja BMW serije 2 Gran Tourer na prvi pogled kažejo vsestranskost vozila. Pri pogledu od spredaj deluje športno plosko. Široka ledvička je optično središče in leži nižje od žarometov. S tem se doseže edinstven dinamičen videz v tem segmentu vozil. Če jo želite z BMW serije 2 Gran Tourer pobrisati, se vam ni treba najprej odpeljati – ampak le vstopite. Kajti v notranjosti dominira čista svoboda. Z velikoploskovnim sprednjim steklom in dodatno razpoložljivo panoramsko stekleno streho se ustvari odprta, svetla atmosfera, ki se po želji lahko dopolni s paketom luči.

Fleksibilnost v kokpitu.

Obsežno oblikovanje prostornosti spredaj optično izrazi funkcionalen značaj BMW serije 2 Gran Tourer. Seveda ne gre le za videz: nastavljivi sedeži in številne možnosti odlagališč skrbijo tudi za maksimalno fleksibilnost.