PROSTOR ZA VSE – BREZ DOLOČENEGA SEDEŽNEGA REDA.

Udobje in funkcionalnost v BMW serije 2 Gran Tourer.

PROSTOR ZA VSE – BREZ DOLOČENEGA SEDEŽNEGA REDA.

Udobje in funkcionalnost v BMW serije 2 Gran Tourer.

Bodisi za vaše stvari bodisi sedem prijateljev in družinskih članov – BMW serije 2 Gran Tourer nudi izvrstno fleksibilnost na celi črti. Od vsestranskega kokpita preko spremenljive druge sedežne vrste do prostornega prtljažnika, ki se po želji lahko opremi s tretjo sedežno vrsto za dva dodatna potnika – vedno je dovolj prostora.

PROSTOR ZA VSE – BREZ DOLOČENEGA SEDEŽNEGA REDA.Udobje in funkcionalnost v BMW serije 2 Gran Tourer.

Bodisi za vaše stvari bodisi sedem prijateljev in družinskih članov – BMW serije 2 Gran Tourer nudi izvrstno fleksibilnost na celi črti. Od vsestranskega kokpita preko spremenljive druge sedežne vrste do prostornega prtljažnika, ki se po želji lahko opremi s tretjo sedežno vrsto za dva dodatna potnika – vedno je dovolj prostora.

FLEKSIBILNOST V KOKPITU.

Obsežno oblikovanje prostornosti spredaj optično izrazi funkcionalen značaj BMW serije 2 Gran Tourer. Seveda ne gre le za videz: nastavljivi sedeži in številne možnosti odlagališč skrbijo tudi za maksimalno fleksibilnost.

 • Več prostora zaradi oblike

  Horizontalna usmeritev in razdelitev površin ter volumnov dajeta notranjosti BMW serije 2 Gran Tourer lahkotnost in velikodušnost, kar optično poudarja dejansko prostornost. Preko širokega sprednjega stekla, velikih okenskih površin in dodatno razpoložljive panoramske steklene strehe, se notranjost preplavi z zadosti dnevne svetlobe – in dodatno poudari občutek lahkotnosti.

 • Držala za pijačo

  V kokpitu BMW serije 2 Gran Tourer lahko sproščeno uživate v pitju napitkov brez bojazni pred polivanjem – po zaslugi dveh velikih držal za pijačo za prestavno ročico. V velikih žepih na vratih ob sprednjih in zadnjih sedežih je dovolj prostora za spravljanje steklenic s prostornino do 1,5 litra.

 • Možnosti za odlaganje

  K odlagališčem v kokpitu BMW serije 2 Gran Tourer se štejejo odprt predal nad sredinsko konzolo, odlagališče za pametni telefon, očala ali ključe in praktični odlagalni predali pod voznikovim in sovoznikovim sedežem ter pod sedeži druge sedežne vrste.

SPREMENLJIV ZADNJI DEL.

Zadnji del BMW serije 2 Gran Tourer več kot zadovolji vaše prostorske potrebe. Glede na potrebe prevažanja lahko preko enostavnega vlečenja, potiskanja ali zlaganja treh polnovrednih sedežev hitro in enostavno pridete do dodatnega prtljažnega prostora. Posebno udobje pri natovarjanju nudi zložljivo, po nagibu nastavljivo in deljivo naslonjalo zadnje sedeže klopi v razmerju 40 : 20 : 40.

 • Električno preklopna druga sedežna vrsta

  Pri natovarjanju BMW serije 2 Gran Tourer skozi vrata prtljažnika s širokim odpiranjem, tudi daljši predmeti (do 2,60 m) ne predstavljajo nobenih težav: po zaslugi električnega daljinskega odklepanja naslonjala, se lahko naslonjalo zadnje sedežne klopi udobno odpahne preko prtljažnika in zloži naprej.

 • Pomična druga sedežna vrsta

  S pomično zadnjo sedežno klopjo se lahko prtljažnik uporablja še bolj fleksibilno. Glede na potrebo se lahko poveča bodisi prostor v predelu nog za potnike zadaj bodisi prostornina v prtljažniku. Obe možnosti sta izredno praktični za vsakdanjo uporabo. Nastavitev sedeža v smeri naprej/nazaj znaša do 130 mm. Mehanska nastavitev se izvaja preko ročice pod sedežem. Pri tem je deljiva sedežna ploskev nastavljiva v razmerju 60 : 40.

 • Zložljivi odlagalni mizici

  Na odlagalni mizici zadaj se lahko odlagajo in udobno uporabljajo najrazličnejši predmeti − od igrač in pobarvank malih potnikov, preko igralnih konzol, knjig in prenosnih računalnikov, do vmesnih prigrizkov.
  Odlagalni mizici, ki se namestita na vodila hrbtišč sprednjih sedežev, sta nastavljivi po višini. Pri neuporabi se preklopita nazaj in varno zaskočita, kar zagotavlja neoviran dostop do zadnjih sedežev.

TRETJA SEDEŽNA VRSTA.

Zložljiva tretja sedežna vrsta z dvema dodatnima sedežema, po želji razširi možnosti za prevažanje oseb v BMW serije 2 Gran Tourer. Ta sedežna vrsta, ki se pri neuporabi lahko spravi pod vstavljeno dno in s tem zagotovi ravno nakladalno površino, odpira celo vrsto dodatnih možnosti. 

 • Prostor za sedem oseb

  Bodisi mali bodisi velik – na tretji sedežni vrsti najdeta oba dodatna potnika optimalno mesto. Tudi odrasli imajo, po zaslugi visoke strešne linije, zadosti notranje proste višine in prostora za noge, mlajši potniki pa zagotovljeno varno vožnjo – kajti tretja sedežna vrsta omogoča montažo dveh dodatnih otroških sedežev. In tudi prtljaga gre zraven: tudi če sta sedeža tretje sedežna vrste razklopljena, ostane na uporabo 145 litrov prtljažne prostornine.

 • Udobje

  Na zadnjih sedežih BMW serije 2 Gran Tourer ni zajamčen le mir, ampak tudi sprostitev. Z dvema držaloma za pijačo in odlagalnim predalom, posebna sredinska konzola nudi potnikom na tretji sedežni vrsti visoko raven udobja. V odlagališčih na notranjem delu okrovov koles se lahko spravljajo različni predmeti. Potnika čisto zadaj imata na stropu na voljo lastne vire luči (v kombinaciji z dodatnim paketom luči).

 • Funkcija Easy Entry

  Druga sedežna vrsta, opremljena z zložljivim naslonjalom, ki se s funkcijo Easy Entry enostavno pomakne naprej, omogoča udoben dostop do tretje sedežne vrste. Zraven je kot stopnica na voljo večja vstopna letev zadaj.

PRTLJAŽNIK.

Zaradi vrat prtljažnika BMW serije 2 Gran Tourer s širokim odpiranjem (dodatno na voljo s funkcijo prostoročnega odpiranja zapiranja), se lahko na ravno dno prtljažnika nakladajo tudi veliki kosi tovora.

 • Prostornina prtljažnika

  Po zaslugi nastavljive druge sedežne vrste z zložljivim naslonjalom v razmerju 40 : 20 : 40 in prav tako zložljivim naslonjalom sovoznikovega sedeža (dodatna oprema), se prtljažnik razširi daleč v sprednji del notranjosti. Celotna prostornina znaša glede na položaj sedežev med 645 in 1905 l.

 • Zložljivo dno prtljažnika

  Pod zložljivim dnom prtljažnika se nahaja odlagališče s prostornino pribl. 80 l. Za enostavno uporabo tega dodatnega prostora za shranjevanje pod dnom prtljažnika, se lahko zložljivo dno odpre v nekaj korakih.