NOVA MERILA ZA NOVE MOŽNOSTI.

BMW Financial Services za BMW serije 2 Gran Tourer.

Vsak lahko pride do svojega sanjskega vozila – tudi po zaslugi fleksibilnosti iz BMW Financial Services. Vseeno, če iščete ponudbo leasinga ali kreditnega financiranja: program fleksibilnosti BMW Financial Services nudi po meri narejene rešitve za vaše individualne zahteve. Da bi se lahko osredotočili na bistveno: užitek v vožnji.

BMW LEASING IN BMW CREDIT.

Za vaš BMW serije 2 Gran Tourer vam BMW Financial Services nudi na voljo fleksibilne ponudbe leasinga in kreditnega financiranja, ki na nezapleten način uresničijo vaše sanje o vozilu. Vseeno za katero možnost se odločite: obe rešitvi nudita trdno osnovo za nadaljnje sestavne dele programa fleksibilnosti BMW Financial Services.
Povprašajte svojega trgovca z vozili BMW po ponudbi, ki je narejena po meri vaših potreb.

BMW CARE.

BMW CARE.

Z BMW Care lahko dopolnite pogodbo leasinga ali kreditnega financiranja za svoj BMW serije 2 Gran Tourer.
Če se odločite za ponudbo zavarovanja, vam poleg osnovne ponudbe pripada tudi celovito zavarovalno varstvo.
Alternativno si lahko s servisnim paketom vozila BMW zagotovite vse storitve, ki jih potrebuje vaš BMW serije 2 Gran Tourer, za določeno obdobje in prevožene kilometre – z veljavnostjo po celem svetu, maksimalno kakovostjo servisa s strani visoko usposobljenih strokovnjakov BMW Service in zajamčeno uporabo originalnih delov BMW.
Individualno ponudbo prejmete pri svojem trgovcu z vozili BMW.

BMW COVER.

Če se ne morete odločiti med zavarovalnim in servisnim paketom vozila, enostavno izberite BMW Cover. S tem paketom prejmete tako celovito zavarovalno varstvo, kakor tudi zelo kakovostne servisne storitve, ki so narejene optimalno po meri potreb vašega BMW serije 2 Gran Tourer.
Vaš trgovec z vozili BMW vam z veseljem pripravi individualno ponudbo.

BMW COMFORT.

BMW COMFORT.

BMW Comfort je atraktivna kompletna ponudba, ki pogodbo kreditnega financiranja ali leasinga za vaš BMW serije 2 Gran Tourer dopolni z dodatnimi servisnimi paketi vozila, zavarovanji in storitvami mobilnosti.
Več informacij in individualno ponudbo prejmete pri svojem trgovcu z vozili BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Z BMW Service Inclusive si vam za časovno obdobje po vaši izbiri ni več potrebno beliti glave glede stroškov za vsa redna servisna in vzdrževalna dela. Kajti z BMW Service Inclusive so te storitve krite, vključno z originalnimi deli BMW. BMW Service Inclusive ni na voljo le v vaši državi, temveč pri vseh sodelujočih, pogodbenih mehaničnih delavnicah BMW in pooblaščenih servisih BMW po celem svetu. V primeru prodaje BMW se paket BMW Service Inclusive avtomatsko prenese na novega lastnika in s tem poveča vrednosti vozila pri prodaji. Najbolj ustrezen paket BMW Service Inclusive si lahko individualno izberete sami. Z BMW Service Inclusive so kriti redni servisi, ki vključujejo menjavo motornega olja z oljnim filtrom in količinami za dolivanje, servis/menjavo mikrofiltra, filtra za gorivo, zračnega filtra in vžigalnih svečk, kakor tudi menjavo zavorne tekočine, servisni pregled vozila in druge obsege del v skladu s smernicami BMW.
Odločite se za paket BMW Service Inclusive Plus in poleg servisnih storitev BMW Service Inclusive dodatno prejmite še naslednja popravila obrabljivih delov: menjava sprednjih in zadnjih zavornih oblog/kolutov, menjava sklopke (po potrebi) in menjava metlic brisalnikov (po potrebi, v okviru menjave motornega olja). BMW Service Inclusive je na voljo za časovno obdobje 3 do 10 let ali 40.000 do 200.000 prevoženih km.