NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Limuzina.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Limuzina.

Neprekosljiv.BMW serije 3 Limuzina.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Največja hitrost v km/h (BMW M140i)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW M140i)

7,8 [7,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW M140i)

179–163

Naredi vtis, je zabaven in prepoznaven v trenutku. S svojo športno obliko, dinamičnimi voznimi lastnostmi in popolno povezljivostjo bo ta novi mestni junak takoj ukradel vaše srce. Navsezadnje ni le hiter na cesti, temveč tudi na spletu – in s tem je dorasel vsakemu izzivu. Majhna, a pomembna razlika.

Kombinirane emisije CO2 v g/km (EfficientDynamics Edition 320d3)

113–102 [109–99]

Kombinirana poraba v l/100 km (EfficientDynamics Edition 320d3)

4,3–3,9 [4,1–3,8]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (340i1)

179–172 [159–152]

Kombinirana poraba v l/100 km (340i1)

7,7–7,4 [6,8–6,5]

Original od leta 1975: BMW serije 3 pooseblja športno limuzino. V svoji šesti generaciji navdušuje s svojo neustavljivo kombinacijo dinamične oblike, neprimerljive agilnosti in izvrstne vsakdanje praktičnosti. Optimalna razporeditev teže, klasični zadnji pogon ter močni in visoko učinkoviti bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW EfficientDynamics skrbijo za odlično dinamiko pri nizki porabi. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive vsak trenutek skrbi za najboljšo trakcijo. Z opremo izvedb Sport Line, Luxury Line ali paketom M Sport lahko BMW serije 3 Limuzina prilagodite povsem glede na svoj osebni slog.

BMW SERIJE 3 Z BOGATO OPREMO ŽE ZA 24.990 EUR

Za dodatno mero užitka preverite posebno ponudbo BMW serije 3 Limuzina, ki prinaša vrhunsko kombinacijo zmogljivosti in udobja vozil BMW. Ponudba velja za model BMW 318i Limuzina Advantage, ki ga lahko zdaj dobite še ugodneje. BMW serije 3 Limuzina vas bo v svet popeljala v velikem slogu.

Preberi več

Posebna ponudba BMW 318i Limuzina Advantage poleg serijske opreme vključuje tudi Avtomatsko zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) spredaj in zadaj, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo in še več.

Preberi več

BMW serije 3 limuzina z bogato opremo že za 24.990 EUR

Preberi več

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Oblika.

Zaradi nezamenljivih oblikovnih elementov je BMW serije 3 Limuzina najbolj športen zastopnik svojega razreda. S sodobno interpretacijo klasične oblike treh škatel vozilo nadaljuje tradicijo oblike blagovne znamke BMW: dolgi pokrov motorja, kratki previsi karoserije, dolga medosna razdalja in nazaj potisnjena potniška kabina. Na ta način najbolje prodajana serija BMW vseh časov še naprej vodi v svojem segmentu.
Preberi več

Vozna dinamika in učinkovitost.

BMW serije 3 Limuzina omogoča dinamiko v veliko različnih fasetah. V okviru dodatne opreme zagotavljata prilagodljivo M podvozje ali prilagodljivo športno krmiljenje največjo agilnost. Tako lahko uživate v največji vodljivosti in natančnosti tudi pri športni vožnji. Motorji BMW TwinPower Turbo in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic v okviru dodatne opreme zagotavljajo izvrstni užitek v vožnji. Te in druge tehnologije BMW EfficientDynamics omogočajo navdušujočo zmogljivost in istočasno pomagajo zmanjševati porabo goriva.
Preberi več

Udobje in varnost.

BMW serije 3 vam ponuja vse, kar potrebujete za sprostitev. Notranjost z ogromno možnosti shranjevanja vsako vožnjo spremeni v udobno doživetje. Prilagodljivo uporaben prtljažni prostor zagotavlja izvrstno funkcionalnost. Premišljena zaščita potnikov pa poskrbi za dober občutek, kjer koli že sedite.
Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.