NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Limuzina.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Limuzina.

Neprekosljiv.BMW serije 3 Limuzina.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Največja hitrost v km/h (BMW M140i)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW M140i)

7,8 [7,1]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW M140i)

179–163

Naredi vtis, je zabaven in prepoznaven v trenutku. S svojo športno obliko, dinamičnimi voznimi lastnostmi in popolno povezljivostjo bo ta novi mestni junak takoj ukradel vaše srce. Navsezadnje ni le hiter na cesti, temveč tudi na spletu – in s tem je dorasel vsakemu izzivu. Majhna, a pomembna razlika.

Kombinirane emisije CO2 v g/km (EfficientDynamics Edition 320d3)

113–102 [109–99]

Kombinirana poraba v l/100 km (EfficientDynamics Edition 320d3)

4,3–3,9 [4,1–3,8]

Kombinirane emisije CO2 v g/km (340i1)

179–172 [159–152]

Kombinirana poraba v l/100 km (340i1)

7,7–7,4 [6,8–6,5]

Original od leta 1975: BMW serije 3 pooseblja športno limuzino. V svoji šesti generaciji navdušuje s svojo neustavljivo kombinacijo dinamične oblike, neprimerljive agilnosti in izvrstne vsakdanje praktičnosti. Optimalna razporeditev teže, klasični zadnji pogon ter močni in visoko učinkoviti bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW EfficientDynamics skrbijo za odlično dinamiko pri nizki porabi. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive vsak trenutek skrbi za najboljšo trakcijo. Z opremo izvedb Sport Line, Luxury Line ali paketom M Sport lahko BMW serije 3 Limuzina prilagodite povsem glede na svoj osebni slog.

BMW SERIJE 3 Z BOGATO OPREMO ŽE ZA 24.990 EUR

Za dodatno mero užitka preverite posebno ponudbo BMW serije 3 Limuzina, ki prinaša vrhunsko kombinacijo zmogljivosti in udobja vozil BMW. Ponudba velja za model BMW 318i Limuzina Advantage, ki ga lahko zdaj dobite še ugodneje. BMW serije 3 Limuzina vas bo v svet popeljala v velikem slogu.

Posebna ponudba BMW 318i Limuzina Advantage poleg serijske opreme vključuje tudi Avtomatsko zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) spredaj in zadaj, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo in še več.

BMW serije 3 limuzina z bogato opremo že za 24.990 EUR

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

Oblika.

Zaradi nezamenljivih oblikovnih elementov je BMW serije 3 Limuzina najbolj športen zastopnik svojega razreda. S sodobno interpretacijo klasične oblike treh škatel vozilo nadaljuje tradicijo oblike blagovne znamke BMW: dolgi pokrov motorja, kratki previsi karoserije, dolga medosna razdalja in nazaj potisnjena potniška kabina. Na ta način najbolje prodajana serija BMW vseh časov še naprej vodi v svojem segmentu.

Vozna dinamika in učinkovitost.

BMW serije 3 Limuzina omogoča dinamiko v veliko različnih fasetah. V okviru dodatne opreme zagotavljata prilagodljivo M podvozje ali prilagodljivo športno krmiljenje največjo agilnost. Tako lahko uživate v največji vodljivosti in natančnosti tudi pri športni vožnji. Motorji BMW TwinPower Turbo in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic v okviru dodatne opreme zagotavljajo izvrstni užitek v vožnji. Te in druge tehnologije BMW EfficientDynamics omogočajo navdušujočo zmogljivost in istočasno pomagajo zmanjševati porabo goriva.

Udobje in varnost.

BMW serije 3 vam ponuja vse, kar potrebujete za sprostitev. Notranjost z ogromno možnosti shranjevanja vsako vožnjo spremeni v udobno doživetje. Prilagodljivo uporaben prtljažni prostor zagotavlja izvrstno funkcionalnost. Premišljena zaščita potnikov pa poskrbi za dober občutek, kjer koli že sedite.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.