NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Touring.

NEPREKOSLJIV.

BMW serije 3 Touring.

Neprekosljiv.BMW serije 3 Touring.

Prtljažna prostornina v l

496

Prostoročno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika

da

Medosna razdalja v cm

2.810

Zadnja sedežna klop 40 : 20 : 40

standard

BMW serije 3 Touring navdušuje s svojo neprekosljivo kombinacijo športne oblike, dinamike in večje funkcionalnosti. Optimalna razporeditev teže, klasični zadnji pogon ter močni in visoko učinkoviti bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW EfficientDynamics skrbijo za odlično dinamiko pri nizki porabi. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive vsak trenutek skrbi za najboljšo trakcijo. Z opremo izvedb Sport Line, Luxury Line ali paketom M Sport lahko BMW serije 3 Touring prilagodite povsem glede na osebni slog.

BMW SERIJE 3 TOURING Z BOGATO OPREMO ŽE ZA 26.990 EUR.

Za dodatno mero užitka preverite posebno ponudbo BMW serije 3 Touring, ki prinaša vrhunsko kombinacijo zmogljivosti in udobja vozil BMW. Ponudba velja za model BMW 318i Touring Advantage, ki ga lahko zdaj dobite še ugodneje. BMW serije 3 Touring vas bo v svet popeljala v velikem slogu.

Preberi več

Posebna ponudba BMW 318i Touring Advantage poleg serijske opreme vključuje tudi Avtomatsko zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) spredaj in zadaj, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, Strešni nosilci v črni barvi in še več.

Preberi več

BMW serije 3 Touring z bogato opremo že za 26.990 EUR.
 

Preberi več

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 3 TOURING.

Oblika.

Zaradi nezamenljive kombinacije dinamike, elegance in vsestranskosti je BMW serije 3 Touring najbolj športen član v svojem razredu vozil. Z značilnimi lastnostmi družine BMW serije 3 vozilo nadaljuje tradicijo oblike blagovne znamke BMW: dolgi pokrov motorja, kratki previsi karoserije, dolga medosna razdalja in nazaj potisnjena potniška kabina. S tem BMW serije 3 Touring ponovno vodi v svojem segmentu.
Preberi več

Vozna dinamika in učinkovitost.

BMW serije 3 Touring omogoča dinamiko v veliko fasetah. V okviru dodatne opreme zagotavljata prilagodljivo M podvozje ali prilagodljivo športno krmiljenje največjo agilnost. Tako lahko uživate v največji vodljivosti in natančnosti tudi pri športni vožnji. Motorji BMW TwinPower Turbo in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic v okviru dodatne opreme zagotavljajo izvrstni užitek v vožnji. Te in druge tehnologije BMW EfficientDynamics omogočajo navdušujočo zmogljivost in istočasno pomagajo zmanjševati porabo goriva.
Preberi več

Funkcionalnost.

Prtljažni prostor BMW serije 3 Touring je popolnoma pripravljen za vsak izziv – od prevoza majhnih predmetov do največje prtljage. Že pri dvignjenem naslonjalu zadnje sedežne klopi je na voljo 495 litrov prostora. Ko je naslonjalo v celoti zloženo, se ta prostornina poveča na osupljivih 1500 litrov. S sistemom za prevoz dolgih predmetov v okviru osnovne opreme je mogoče naslonjalo zadnje sedežne klopi deliti v razmerju 40 : 20 : 40. Tako lahko poljubno spreminjate nastavitev sedežev in prtljažnega prostora. Sredinski sedežni segment in segment na sovoznikovi strani se lahko enojno zložita. Sedežni segment na voznikovi strani se lahko preklopi skupaj s sredinskim sedežnim segmentom. Tako lahko prilagodljivo naložite in izpraznite BMW serije 3 Touring. In tako lahko udobno sedita na zadnjih sedežih dva potnika, medtem ko prevažate dolge predmete, kot npr. torbe s smučmi in snežnimi deskami. BMW serije 3 Touring je edino vozilo v svojem segmentu, pri katerem se lahko zadnje okno odpre in s tem nadvse olajša nalaganje.
Preberi več