NEPREKOSLJIV UŽITEK V VOŽNJI.

BMW serije 3 Touring.

NEPREKOSLJIV UŽITEK V VOŽNJI.

BMW serije 3 Touring.

NEPREKOSLJIV UŽITEK V VOŽNJI.BMW serije 3 Touring.

Prtljažna prostornina v l

496

Prostoročno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika

da

Medosna razdalja v cm

2.810

Zadnja sedežna klop 40 : 20 : 40

standard

BMW serije 3 Touring navdušuje s svojo neprekosljivo kombinacijo športne oblike, dinamike in večje funkcionalnosti. Optimalna razporeditev teže, klasični zadnji pogon ter močni in visoko učinkoviti bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW EfficientDynamics skrbijo za odlično dinamiko pri nizki porabi. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive vsak trenutek skrbi za najboljšo trakcijo. Z opremo izvedb Sport Line, Luxury Line ali paketom M Sport lahko BMW serije 3 Touring prilagodite povsem glede na osebni slog.

IZVEDITE VSE O BMW SERIJE 3 TOURING.

Oblika.

Zaradi nezamenljive kombinacije dinamike, elegance in vsestranskosti je BMW serije 3 Touring najbolj športen član v svojem razredu vozil. Z značilnimi lastnostmi družine BMW serije 3 vozilo nadaljuje tradicijo oblike blagovne znamke BMW: dolgi pokrov motorja, kratki previsi karoserije, dolga medosna razdalja in nazaj potisnjena potniška kabina. S tem BMW serije 3 Touring ponovno vodi v svojem segmentu.

Vozna dinamika in učinkovitost.

BMW serije 3 Touring omogoča dinamiko v veliko fasetah. V okviru dodatne opreme zagotavljata prilagodljivo M podvozje ali prilagodljivo športno krmiljenje največjo agilnost. Tako lahko uživate v največji vodljivosti in natančnosti tudi pri športni vožnji. Motorji BMW TwinPower Turbo in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic v okviru dodatne opreme zagotavljajo izvrstni užitek v vožnji. Te in druge tehnologije BMW EfficientDynamics omogočajo navdušujočo zmogljivost in istočasno pomagajo zmanjševati porabo goriva.

Funkcionalnost.

Prtljažni prostor BMW serije 3 Touring je popolnoma pripravljen za vsak izziv – od prevoza majhnih predmetov do največje prtljage. Že pri dvignjenem naslonjalu zadnje sedežne klopi je na voljo 495 litrov prostora. Ko je naslonjalo v celoti zloženo, se ta prostornina poveča na osupljivih 1500 litrov. S sistemom za prevoz dolgih predmetov v okviru osnovne opreme je mogoče naslonjalo zadnje sedežne klopi deliti v razmerju 40 : 20 : 40. Tako lahko poljubno spreminjate nastavitev sedežev in prtljažnega prostora. Sredinski sedežni segment in segment na sovoznikovi strani se lahko enojno zložita. Sedežni segment na voznikovi strani se lahko preklopi skupaj s sredinskim sedežnim segmentom. Tako lahko prilagodljivo naložite in izpraznite BMW serije 3 Touring. In tako lahko udobno sedita na zadnjih sedežih dva potnika, medtem ko prevažate dolge predmete, kot npr. torbe s smučmi in snežnimi deskami. BMW serije 3 Touring je edino vozilo v svojem segmentu, pri katerem se lahko zadnje okno odpre in s tem nadvse olajša nalaganje.