POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Cabrio.

POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Cabrio.

POVEZAN+Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Cabrio.

Medtem ko v vozilu BMW serije 4 Cabrio uživate v nepozabnih voznih doživetjih, vam bo pomagala vrsta inovativnih in udobnih tehnologij. Uživajte v sodobnem slogu mobilnosti, ki vam omogoča največjo stopnjo povezane komunikacije, informacij in zabave v vsakem trenutku.

NAVIGACIJSKI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacijski sistem Professional, vključno z napravo za prostoročno telefoniranje, USB vmesnikom, 8,8'' barvnim LCD zaslonom in radiem BMW Professional z DVD predvajalnikom, je na voljo s prikazom zemljevida v 3D in 20 GB spomina. Upravljanje sistema poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch. Brezplačne posodobitve zemljevidov so na voljo tri leta.

* Posodobitev se nanaša izključno na zemljevide za Slovenijo.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse informacije, pomembne za vožnjo, neposredno v voznikovo vidno polje, zaradi česar se lahko ta popolnoma osredotoči na vožnjo. Prikazujejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti in prikaz prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami.

* Dodatno na voljo

MULTIFUNKCIJSKA INSTRUMENTNA PLOŠČA.

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z diagonalo 8,8'' zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na instrumentni plošči se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi specifični prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.

* Dodatno na voljo

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: v večjem užitku v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 430i Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7.0-6.6*
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 162–154

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO2, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO2 v skladu z Direktivo 1999/94/ES.