ŠPORTEN+

BMW serije 4 Cabrio. Štiri pomeni več.

ŠPORTEN+

BMW serije 4 Cabrio. Štiri pomeni več.

ŠPORTEN+BMW serije 4 Cabrio. Štiri pomeni več.

Pospešek 0–100 km/h v s (BMW 430i Cabrio3)

6,3

Največja hitrost v km/h (BMW 430i Cabrio3)

250

Kombinirana poraba v l/100 km (BMW 430i Cabrio3)

7,6–7,5

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW 430i Cabrio3)

148–144

Odpiranje trde strehe v sekundah (BMW 430i Cabrio3)

pribl. 20 s

Ujemite sonce, občutite veter v laseh in doživite te posebne trenutke vožnje v novem BMW serije 4 Cabrio, ki opredeljuje svobodo na štirih kolesih. Športna agilnost in prodorna dinamika se odražata skozi izjemno aerodinamično obliko in elegantno opremo z veliko inovativnimi funkcionalnostmi.

NAVDUŠUJOČA AGILNOST.

Doživite čisto svobodo z dinamiko v obliki, ki jo ponuja samo vozilo BMW serije 4 Cabrio. Učinkoviti motorji s posebej visokim navorom, značilnim štirikolesnim pogonom BMW, popolno razporeditvijo osne obremenitve in 8-stopenjskim menjalnikom Steptronic v okviru dodatne opreme zagotavljajo edinstveno dinamičen vozni občutek. Popolna lega na cesti in prvovrstno vozno udobje sta seveda prav tako vključena.

"Zagotavljamo visoko emocionalno obliko, ki je pristna in usmerjena v prihodnost."
ADRIAN VAN HOOYDONK, VODJA ODDELKA OBLIKOVANJA PRI BMW GROUP

NAVDUŠUJOČA OBLIKA.

POPOLNOST OBLIKE.

Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji športnega videza, usklajenega stila in močne dinamike, je oblika vozila BMW serije 4 Cabrio je vedno navdušujoča – z odprto ali zaprto trdo streho. Za samozavesten vtis ob vsaki vožnji.
Read more

ŠPORTEN SPREDNJI DEL.

Sprednji del vozila BMW serije 4 Cabrio naznanja inovativno športnost, ki jo ta avtomobil pooseblja: modelirani LED žarometi spremljajo značilno rešetko hladilnika v obliki ledvičk BMW in poudarjajo močno športnost. Dinamično prisotnost popolnoma zaokrožujejo velike odprtine za zrak z integriranimi LED lučmi za meglo.
Read more

ŠPORTNA SILHUETA KABRIOLETA.

Podaljšane linije z oblikovanimi boki poudarjajo športno eleganco vozila BMW serije 4 Cabrio. Klinasta silhueta se združi v izrazen zadek vozila in ustvarja občutek navdušujoče dinamike, ki je enako močen tako z odprto kot z zaprto trdo streho.
Read more

ZADEK IZRAZITE OBLIKE.

Pri pogledu od zadaj vozilo BMW serije 4 Cabrio navdušuje s svojo močno, trdno držo, ki jo opredeljuje izrazit odbijač z integriranima končnima izpušnima cevema. Prenovljene dvodelne LED zadnje luči jasno poudarjajo privlačno širino karoserije in dinamično obliko.
Read more

IZVEDBE OPREME VOZILA BMW SERIJE 4 CABRIO.

Ali želite svojemu vozilu BMW serije 4 Cabrio podariti še več ekskluzivnosti? Različni modeli in oprema, pa tudi ponudba BMW Individual ponujajo široko paleto opreme za personalizacijo vašega vozila. Povsem po vašem okusu.

EKSKLUZIVNA NOTRANJOST.

ELEGANTNA IN ŠPORTNA.

Ekskluzivna notranjost vozila BMW serije 4 Cabrio združuje športnost s sodobno funkcionalnostjo. Številne informacijske in komunikacijske tehnologije ter notranjost iz visokokakovostnih materialov, ki je oblikovana popolnoma v skladu s potrebami voznika, zagotavlja zelo visok standard udobja in praktičnosti. Obenem pa ambientalna razsvetljava ustvarja edinstveno doživetje vožnje.
Read more

USMERJENA K VOZNIKU.

Usnjen športni multifunkcijski volan v okviru osnovne opreme je center k vozniku usmerjenega kokpita. BMW Head-Up projektor in nova multifunkcijska instrumentna plošča nudita jasen pregled pomembnih informacij za vožnjo. Navigacijski sistem Professional pa poskrbi, da ste popolnoma povezani – prav tako kot aplikacija BMW Connected, ki poveže vaš pametni telefon z vašim vozilom BMW serije 4 Cabrio.
Read more

DOVRŠENO OBDELANA.

Elegantna oprema notranjosti vozila BMW serije 4 Cabrio vključuje široko paleto prefinjenih materialov prvovrstne obdelave. Uživajte v popolnem udobju športnih sedežev v usnju s tehnologijo SunReflective in grelnikom zatilja v okviru dodatne opreme. Prijetno vzdušje dodatno povečajo privlačne notranje okrasne obloge, klasične podrobnosti in kontrastni šivi na instrumentni plošči.
Read more

VOZNA DINAMIKA.

OBLIKA LUČI.

UŽITEK V VOŽNJI JE DRUŽINSKA ZADEVA.

UŽITEK V VOŽNJI JE DRUŽINSKA ZADEVA.

Odkrijte čisto športnost, progresivno obliko in ekskluzivno udobje celotne modelne družine vozil BMW serije 4. Doživite še več dinamike v avtomobilih BMW M4 in M3 z njihovim navdušujočim dirkalnim DNK.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M4 Coupé (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1 (8,3)
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209 (194)

  BMW 440i Gran Coupé (1):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,8–6,6*
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

  Podatki v oklepajih se nanašajo na vozilo s 7-stopenjskim M menjalnikom z dvojno sklopko in funkcijo Drivelogic.

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.