POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Coupé.

POVEZAN+

Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Coupé.

POVEZAN+Povezljivost in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW serije 4 Coupé.

Pri vožnji vozila BMW serije 4 Coupé ste deležni pomoči iz vrste inovativnih tehnologij, ki znatno povečajo vaše udobje. Uživajte v sodobnem slogu mobilnosti, ki vam omogoča največjo stopnjo povezane komunikacije, informacij in zabave v vsakem trenutku – obenem pa postavljajte tudi nove standarde.

NAVIGACIJSKI SISTEM PROFESSIONAL.

Navigacijski sistem Professional, vključno z vmesnikom USB, 8,8" LCD barvnim zaslonom in radiem BMW Professional z DVD-pogonom, ima na voljo tridimenzionalni prikaz zemljevida in kapaciteto pomnilnika 20 GB. Upravljanje poteka intuitivno z upravljalnikom iDrive Touch ali prek zaslona na dotik. Posodobitve kartografskega materiala so brezplačno na voljo za obdobje treh let*.

* Posodobitev se nanaša izključno na kartografski material za Slovenijo.

BMW HEAD-UP PROJEKTOR

BMW HEAD-UP PROJEKTOR

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse informacije, pomembne za vožnjo, neposredno v voznikovo vidno polje, zaradi česar se lahko ta popolnoma osredotoči na vožnjo. Prikazujejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti in prikaz prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami.


* Dodatno na voljo

MULTIFUNKCIJSKA INSTRUMENTNA PLOŠČA

Multifunkcijska instrumentna plošča s tehnologijo Black Panel in zaslonom z diagonalo 10,25'' zagotavlja osupljivo uprizoritev voznega doživetja. Na instrumentni plošči se lahko prikazujejo trije različni načini vožnje in njihovi specifični prikazi, vsak s svojo lastno barvno shemo in grafiko: ECO PRO, COMFORT in SPORT.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

TAKO POVEZANI, DA STE SVOBODNI.

BMW ConnectedDrive predstavlja inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. Uživajte v dodatnem udobju in razvedrilu ter pomirjujočem občutku varnosti med vsako potjo. Ali preprosto rečeno: večjem užitku v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 440i Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,7–7,4*
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 179–172 

  Podatki o porabi so določeni v skladu z merilnim ciklom vožnje ECE in so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Slike prikazujejo dodatno opremo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  Podatki se ne nanašajo na posamezno vozilo in niso del ponudbe, temveč služijo zgolj kot primerjava med različnimi tipi vozil. Emisije CO₂, ki nastanejo pri proizvodnji in zagotavljanju goriva oz. drugih energentov, se ne upoštevajo pri določanju emisij CO₂ v skladu z Direktivo 1999/94/ES.